Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Φορτώνει «θάνατο» το Cape Ray…Μετά θα ψάχνουν γιατί πέθανε η Μεσόγειος! (φωτογραφίες)

 

μεσογειοςΝέες φωτογραφίες από το λιμάνι Τζόγια Τάουρο της Καλαβρίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η μεταφόρτωση των χημικών όπλων της Συρίας από το εμπορικό πλοίο Ark Futura, υπό σημαία Δανίας, στο αμερικανικό πλοίο Cape Ray.


Οι Αμερικανοί έχουν δηλώσει ότι η καταστροφή των χημικών με τη μέθοδο της υδρόλυσης θα γίνει σε διεθνή χωρικά ύδατα και δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον.

Απλά μετά θα ψάχνουν τι οδήγησε στο θάνατο της Μεσογείου…

ITALY-US-SYRIA-CONFLICT-WEAPONS-CHEMICAL-MILITARY







ITALY-US-SYRIA-CONFLICT-WEAPONS-CHEMICAL-MILITARY






ITALY-US-SYRIA-CONFLICT-WEAPONS-CHEMICAL-MILITARY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου