Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Νέες ενδείξεις για αεροπειρατεία στο μοιραίο Boeing

Το σενάριο της αεροπειρατείας επανέρχεται στο προσκήνιο για την υπόθεση του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Μαρτίου παίρνοντας μαζί του 239 ψυχές.

Σύμφωνα με έκθεση 55 σελίδων που δημοσίευσε το Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλίας, προκύπτει πως κάποιος αλλοίωσε εσκεμμένα τον εξοπλισμό στο κόκπιτ του αεροσκάφους λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ και λίγο πριν στρίψει με κατεύθυνση προς τον Ινδικό.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το Boeing 777 υπέστη μυστηριωδώς διακοπή ρεύματος αφότου «χάθηκε» από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Εκτιμάται πως κάποιος σκοπίμως προσπάθησε να θέσει εκτός λειτουργίας ένα ή περισσότερα συστήματα που σχετίζονται με τη μονάδα δορυφορικών δεδομένων αεροσκαφών. Συνεπώς, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως αυτό συνέβη για να μη μπορεί να ανιχνευτεί από τα ραντάρ το αεροσκάφος.

Περίπου 90 λεπτά μετά την απογείωσή του από τη Μαλαισία το αεροσκάφος επιχείρησε να συνδεθεί με τον δορυφόρο και όπως αναφέρει η έκθεση: «Το αίτημα για σύνδεση κατά τη διάρκεια μιας πτήσης δεν είναι σύνηθες».

Συμπερασματικά, είτε άμεσα είτε έμμεσα η έκθεση «δείχνει» πως κάποιος έβαζε σε εφαρμογή ένα σχέδιο για το αεροπλάνο και όπως όλα δείχνουν δεν είναι ένα τυχαίο περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου