Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ” ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! Γι’ αυτό πανικόβλητοι ανακοίνωσαν την απαγόρευση! Τρέμουν το βίντεο!!!

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βουλευτής της ΝΔ ο επόμενος πρωταγωνιστής στα βίντεο Κασιδιάρη!ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Φέρεται να χρησιμοποιεί ακόμα βαρύτερες εκφράσεις…

Δεν είναι “γραμματέας” για να φύγει χωρίς να υπάρχει κοινοβουλευτική απώλεια. Είναι βουλευτής,

άρα εάν βγει το βίντεο, τότε η κυβερνητική πλειοψηφία μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες!

Αυτός είναι ο λόγος που έπεσε άρον – άρον η απαγόρευση για την δημοσιοποίηση των βίντεο;

Επιφανής βουλευτής της Ν.Δ –πρώην υπουργός- και στενά συνδεόμενος με τον Αντώνη Σαμαρά είναι «πρωταγωνιστής» σε νέο βίντεο με τον Κασιδιάρη της «Χρυσής Αυγής»!!!

Οι πληροφορίες μας δεν επιδέχονται αμφισβήτησηκαι σε λίγα 24ωρα έκπληκτοι θα αντιμετωπίζουμε όσα θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας….

Η συνέχεια εδώ: http://www.hellasforce.com/blog/apokalipsi-vouleftis-tis-nd-o-epomenos-protagonistis-sta-vinteo-kasidiari/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου