Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΤΕΛΕΙΩΣΕ και με τη βούλα πολιτικά ο Αντώνης Σαμαράς. Ετοιμαστείτε για κυβέρνηση Κασιδιάρη

Αντώνης Σαμαράς τέλος. Πάπαλα. Yiok. Kaputt! Η αποκάλυψη των διαλόγων του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον Τάκη Μπαλτάκο φέρνει τα πάνω κάτω και φυσικά επιβεβαιώνει όλες εκείνες τις φωνές της λογικής που προέβαλαν αμφιβολίες για το νομικό δέσιμο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.


του Στρατή Μαζίδη

Αντιγράφω από τη σχετική ανάρτηση:

ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;

ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μ….ς».

ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;

ΜΠΑ.: Πρώτα απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.

ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει;

ΜΠΑ.: Είναι λογικό.

ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;

ΜΠΑ.: Τον π….η… απίστευτο πράγμα, απίστευτο.


. . .

ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.

ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.

ΚΑΣ.: Λες ε;

ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;



Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι στήθηκε μια ολόκληρη μηχανή για να αυξήσει τη διαφορά του με το ΣΥΡΙΖΑ ο κος Σαμαράς και έστειλε ανθρώπους στη φυλακή χωρίς στοιχεία;

Ο Αντώνης Σαμαράς αν διαθέτει ελάχιστο ήθος, καθώς η πορεία του από το 1993 και οι κωλοτούμπες του το 2011 μας δημιουργούν αμφιβολίες, σήμερα το βράδυ οφείλει να παραιτηθεί απο πρωθυπουργός και μαζί του οι σκληροί του Μαϊάμι Δένδιας και Αθανασίου που πέρασαν την πραγματικότητα με κινηματογραφική ταινία.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αν διαθέτει έστω ελάχιστη αξιοπρέπεια, πρέπει να απαιτήσει το λιγότερο την παραίτησή των τριών και την επίδειξη του εισιτηρίου του ΚΤΕΛ του καθενός για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ταυτόχρονα οφείλει να ενεργοποιηθεί η Δικαιοσύνη.

Με τέτοιες πρακτικές αποδεικνύεται ότι πλέον δημοκρατία στην Ελλάδα δεν υφίσταται.

Θα αναμένω με ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχε παρασυρθεί εν όλω σε εκείνο το αμόκ συλλήψεων και απαγορεύσεων. Όσο για τον Ηλία Κασιδιάρη; Αυτός και το κόμμα του οποίου είναι ουσιαστικός αρχηγός θα δει τα νούμερά του να εκτοξεύονται εκεί που ούτε οι ίδιοι δε φαντάζονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου