Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Οι Γερμαναράδες θα κατεβάσουν νομοσχέδιο ώστε κάθε Ευρωπαίος πολίτης που δεν έχει βρει δουλειά στη χώρα τους μετά από 3 μήνες θα φεύγει!!!

Εμείς εδώ κύριε;;;
Γιατί έχουμε καταντήσει ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης κύριε;;;
Γιατί δεν τολμάμε ούτε να μιλήσουμε για τους εγκληματίες που οργώνουν τη χώρα μήπως και κατηγορηθούμε για ρατσιστές, κύριε;;;;

Σύμφωνα με δημοσίευμα FrankfurterAllgemeineZeitung, η κυβέρνηση της  Μέρκελ σκοπεύει να φέρει τις επόμενες μέρες στη γερμανική βουλή νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει την απέλαση όσων Ευρωπαίων πολιτών πήγαν στη Γερμανία για να βρουν δουλειά, αλλά δεν τα κατάφεραν τους τρεις πρώτους μήνες! Επίσης, θα προβλέπει ότι όσοι Ευρωπαίοι πηγαίνουν στη Γερμανία για δουλειά, θα πρέπει να είναι ασφαλισμένοι στην πατρίδα τους και να έχουν λεφτά στην τράπεζα!!!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η φράου θα επικαλεστεί τη συνθήκη Σέγκεν, που προβλέπει ότι ελεύθερη στις χώρες της Ευρώπης είναι η διακίνηση των επιχειρηματιών, των εργαζομένων και των φοιτητών και όχι των ανέργων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου