Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Άδεια καύσης πλαστικών στην βιομηχανία ΤΙΤΑΝ

 
(Δημοσιεύουμε την ακόλουθη επιστολή που μας εστάλη από τον κ. Μάκη Στεργίου)
 
Το 2010, στηρίξαμε ξεκάθαρα την απόφαση της Νομαρχίας, να μην παραχωρήσει άδεια στη βιομηχανία ΤΙΤΑΝ, για καύση πλαστικών και υπολειμμάτων απορριμμάτων από τους μπλε κάδους. Με έκπληξη ήρθε σε γνώση μας η χορήγηση της συγκεκριμένης αδείας, 4 χρόνια μετά απευθείας από το ΥΠΕΚΑ!
Είναι προφανές πως η κεντρική εξουσία δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τα τοπικά προβλήματα και η...απόσταση υπουργικού γραφείου και καθημερινότητας είναι τεράστια.
Η βιομηχανία ΤΙΤΑΝ, βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από κατοικημένη περιοχή και θεωρούμε πως συντελείται ένα τεράστιο οικολογικό έγκλημα, σε μια ήδη υποβαθμισμένη περιοχή.
Η ενέργεια αυτή, θα έχει αντίκτυπο σε ολόκληρη την πόλη. Είναι τραγικό, την εποχή της «αιθαλομίχλης», να επιβάλλουμε κυρώσεις και απαγορεύσεις στους πολίτες που πλήττονται και προσπαθούν να «ζεσταθούν» με όποιο μέσο διαθέτουν και από την άλλη να χορηγούμε άδειες για να γεμίζει με δηλητήριο η ατμόσφαιρα της πόλης.
Συντασσόμαστε και θα στηρίξουμε τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της περιοχής. Δεν πρόκειται για ένα «ζήτημα»γειτονιάς, αλλά για ένα οικολογικό έγκλημα κατά της Θεσσαλονίκης μας.
Αρκετά έχει τραβήξει η πόλη από τις παλινωδίες γύρω από το θέμα της καθαριότητας από την παρούσα διοίκηση, δεν θα επιτρέψουμε «χτυπήματα» και από την κεντρική εξουσία.
Περιμένουμε τη σύσσωμη αντίδραση όλων των παρατάξεων επάνω σε αυτό το σοβαρότατο ζήτημα, αλλά και την άποψη του κ.Καλαφάτη για την ενέργεια του συναδέλφου του στο ΥΠΕΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου