Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΣ Ο “ΚΟΜΙΣΤΗΣ” ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-. ΤΟΝ “ΚΑΙΕΙ” Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. 1.600.000 ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ “ΒΡΩΜΙKΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ”

 

themos-anastasiadis-sfodri-epithesi-apo-indymedia


Σε ισχύ, έστω και τυπικά, παραμένει η ποινική δίωξη για φοροδιαφυγή ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, μετά την απόφαση της
Ολομέλειας του Αρείου Πάγου με την οποία κρίθηκε «συνταγματική η αναδρομική ισχύ των φορολογικών διατάξεων».
H Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου με το υπ΄ αριθμ. 1/2014 βούλευμά της απέρριψε την εισήγηση του αντεισαγγελέα Νίκου Παντελή ο οποίος είχε προτείνει να αναιρεθεί μερικά το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη και να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη σε βάρος του, μόνο για το αδίκημα της φοροδιαφυγής ύψους 1,6 εκατ. ευρώ σε βαθμό κακουργήματος.
Στην πράξη, πάντως, όπως έλεγαν άνθρωποι από το περιβάλλον του εκδότη, η κατηγορία εχει “παγωςει” καθώς ο Θέμος Αναστασιάδης έχει προβεί σε συμβιβασμό -με την αρμόδια Δ.Ο.Υ.-που προβλέπει την καταβολή 1,3 εκατ. ευρώ, περίπου, και έχουν πληρωθεί ορισμένες δόσεις.
Πάντως, ο εκδότης κατηγορείται και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Η ποινική δίωξη σε βάρος του κινήθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά της ΙΓ΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η δίωξη ασκήθηκε καθώς, όπως προέκυψε από τον έλεγχο, το οικονομικό έτος 2008 υπέβαλε ανακριβή φορολογική δήλωση, καθώς δεν δήλωσε 1,6 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου