Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Και μια εμβόλιμη κουστομπολίστικη ανάρτηση:Είναι ο Τέρης Χρυσός πατέρας του γνωστού πολιτικού;;;;;;

Τέρης Χρυσός: Απαντά πρώτη φορά αν είναι πατέρας γνωστού  πολιτικού


Τέρης Χρυσός: Απαντά πρώτη φορά αν είναι πατέρας γνωστού πολιτικού


Ο Τέρης Χρυσός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν δίστασε να αναφερθεί στην φήμη, που κυκλοφορεί ότι πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο της χώρας είναι γιος του.

«Υπάρχουν σήμερα κάποιοι οι οποίοι διατείνονται ότι είμαι πατέρας ενός πολιτικού. Αυτά είναι βλακείες, είναι φαντασία. Ο Τζίμης Πανούσης σε κάποιο show που έκανε, είπε αυτή την κουβέντα ότι «δεν είναι μόνο ο Πασχάλης που έχει εξώγαμο παιδί, αλλά είναι και ο Τέρης Χρυσός ο οποίος έχει αυτό κι αυτό κι αυτό... Το θεωρώ πολύ κουτό επειδή έχω τρομερή ομοιότητα με αυτόν τον πολιτικό με ενοχλεί γιατί δεν γίνομαι πειστικός. Μου λένε κάποιοι: «Μα δεν μπορεί, είσαι ίδιος»» είπε ο καλλιτέχνης. Και πρόσθεσε: «Φυσικά και παρατηρώ την ομοιότητα, αλλά αυτό είναι τυχαίο».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου