Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ....!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.




Η στρατηγικη ειναι το μεγαλυτερο οπλο σε μια αναμετρηση και το ιδιο γινεται και στην πολιτικη.Ειδικα τωρα που η ΝΔ βρισκεται σε ιστορικα χαμηλα και καποια μελη του ΠΑΣΟΚ προσπαθουν με νυχια και με δοντια να στηριξουν την κυβερνηση για να γλιτωσουν το καγκελο.
Καποιο πουλακι λοιπον βγηκε παγανια και
ειδικα τωρα που εχει καλες μερες κελαηδησε πολυ.Δε ξερω γιατι το εκανε αυτο,ξερω ομως τι ειπε.....
Στη  ΝΔ εχουν τετοια κατρακυλα που ουτε στα χειροτερα ονειρα τους δεν πιστευανε οτι θα πανε τοσο χαμηλα.Το μονο που τους μενει,οχι για να κερδισουν τις επερχομενες εκλογες αλλα για να πεσουν αξιοπρεπως με οτι αυτο συνεπαγεται,ειναι ενα μεγαλο γεγονος που θα φανει πολυ θετικο για τη χωρα...
Το πουλακι τσιου λοιπον ειπε οτι αυτο που θα πουν οταν ζοριστουν πολυ και πανε σ εκλογες ειναι οτι κλειστηκε η συμφωνια για τα πετρελαια....και μαλιστα το τελικο οκ δωθηκε στις Βρυξελλες που ηταν προσφατα ο Πρωθυπουργος.
Η συμφωνια ειναι 30 % οι Τουρκοι και 70% εμεις.....Μετα απο αυτο οπως καταλαβαινετε αρχιζουν τα χειροκροτηματα και τα ζητωωωωωωωω.....κι ετσι σωζεται οτι μεχρι προτινος ηταν ονειρο απατηλο....
Η πατριωτικη παραταξη εκανε το θαυμα της και η συγκυβερνηση λειτουργησε παρα τις δυσκολιες για το καλο του Ελληνικου λαου...!!!!!!!
Αυτο που δεν θα σας πουν ειναι οτι απο το δικο μας 70% ......το 50% θα το παρουν οι εταιριες ως ανταλλαγμα για τις εργασιες και την αντληση κι ετσι θα μεινει ενα ελαχιστο 20 %.....για τους ιθαγενεις αυτου του τοπου.....!!!


ΑΑΑΑΑΑ και για να μην παραμυθιαζεστε το οκ το εχει δωσει και η αντιπολιτευση.Ισως αυτος να ειναι και ο λογος που ο ΣΥΡΙΖΑ λεει οτι θα μοιρασει καποια λεφτα με προσληψεις και μειωσεις στους φορους αλλα δεν λεει που θα τα βρει.
Το οκ δωθηκε γιατι εκει στην Κουμουνδουρου υπολογιζουν πως οτι και να γινει αυτοι θα ειναι η επομενη κυβερνηση....
Επειδη λοιπον κανενα προβατο δεν σωθηκε βελαζοντας και λαμβανοντας υποψιν οτι το Πασχα δεν ειναι μακρια ....οι περισσοτεροι  θα νομιζουν οτι ηρθε η Ανασταση  και κατι λιγοι σαν κι εμενα οτι επηλθε η Σταυρωση....!!!

ΠΗΓΉ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου