Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Τραγική είδηση: Στα χέρια φανατικών ισλαμιστών (τζιχαντιστών) βρίσκονται δώδεκα ελληνορθόδοξες μοναχές της Συρίας!
Στα χέρια τζιχαντιστών ανταρτών βρίσκονται από χθες το βράδυ η Ηγουμένη Πελαγία (φωτογραφία πάνω) και πιθανόν έντεκα ακόμη ελληνορθόδοξες μοναχές από την Ιερά Μονή της Αγίας Θεκλας, στην πόλη Μααλούλα της Συρίας.

Την τραγική αυτή είδηση μετέδωσε το ραδιόφωνο του Βατικανού επικαλούμενο τον Νούντσιο της Αγίας Έδρας στην χώρα.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ρωμαιοκαθολικός αξιωματούχος δήλωσε πως «Φαίνεται ότι οι τζιχαντιστές αντάρτες τις οδήγησαν στα βόρεια, προς το Γιάμπρουντ. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τα κίνητρα των ανταρτών: εάν πρόκειται για απαγωγή ή για να έχουν τον έλεγχο του μοναστηριού ώστε να δρουν ελεύθερα στη Μααλούλα».

Την είδηση μεταδίδουν όλα τα τοπικά πρακτορεία ειδήσεων ενώ σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο SANA οι αντάρτες προχώρησαν και σε βανδαλισμούς.

Η Μααλούλα, είναι μια πόλη στην οποία ζουν ελληνορθόδοξοι χριστιανοί στην πλειονότητά τους. Βρίσκεται 55 χιλιόμετρα βορείως της Δαμασκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου