Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν προφυλακίστηκαν. Πρακτικά, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;;

 

6E4F4CA2F261F07F65EED6194AB2A516
Τη Χρυσή Αυγή ΔΕΝ θα την βγάλουν από τη Βουλή. Τουλάχιστον όχι με την αιτιολογία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Κι αυτό, επειδή δημιουργείται δεδικασμένο για το ΠΑΣΟΚ.

 

Η σημερινή απόφαση λοιπόν σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ χαρακτηρίζεται ως “εγκληματική οργάνωση”, με τα υπάρχοντα στοιχεία. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Παναγιώταρος, Κασιδιάρης και Μίχος ΔΕΝ θα είχαν αποφυλακισθεί. Τόσο απλά. Θυμηθείτε τι έγινε με τη 17Ν που είχε χαρακτηρισθεί εγκληματική οργάνωση: Ακόμα και οι “καφετζήδες” είχαν προφυλακιστεί.

Έτσι, κάθε παράπτωμα που βαρύνει μέλη της ΧΑ, λαμβάνει ατομικό χαρακτήρα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό είναι το μοναδικό συμπέρασμα που εξάγεται από την σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης. Όπως λοιπόν σεβαστήκαμε τις εως τώρα ενέργειες της δικαιοσύνης, έτσι με απόλυτο σεβασμό αντιμετωπίζουμε και τις σημερινές εξελίξεις.

Όλοι οι πολιτικάντηδες φύλαρχοι που έσπευδαν με αλλαλαγμούς να αποθεώσουν ή να απαξιώσουν την δικαιοσύνη ανάλογα με τα συμφέροντα τους, είναι οι πλέον επικίνδυνοι για την δημοκρατία.

OLYMPIA.GR

Και τελευταίο “τιπ”: Νομίζετε ότι θα “χαλούσε” τον Ν. Μιχαλολιάκο μία προφυλάκιση μετά από αυτές τις εξελίξεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου