Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...


 


(agiovasilema: ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΛΟΙ...και ξεφτιλίστηκαν βεβαίως βεβαίως...Αλλά το γέλιο θα έρθει το βράδυ στα δελτία ειδήσεων. Κηδείες και μνημόσυνα θα έχουν οι δημοσιογράφοι που είχαν βγάλει και δικαστικά πορίσματα τόσες μέρες....Ως ιστολόγιο, απεχθανόμαστε τον ναζισμό αλλά το ίδιο απεχθανόμαστε και τον κρυμμένο φασισμό της κατοχικής κυβέρνησης. Είναι ο φασισμός των κουστουμαρισμένων τύπων ενάντια στον φασισμό των ροπαλοφόρων)

.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ, σύμφωνα με πληροφορίες δεν πίστευε στ' αυτιά του όταν άκουσε την είδηση για την αποφυλάκιση των τριών βουλευτών.

Μέχρι και πριν από λίγες ώρες, εμφανίζονταν όλοι βέβαιοι ότι τα στοιχεία είναι δεμένα και δεν υπάρχει θέμα αποφυλάκισης.

Από το Μαξίμου, αυτό που λένε είναι πάντως ότι σέβονται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Η ίδια αμηχανία και παγωμάρα επικρατεί και στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όταν ζητήθηκε να σχολιάσουν την υπόθεση είπαν: "Ουδέν σχόλιον."

«Η ποινική προδικασία είναι μόλις στην αρχή της και δεν χρειάζεται να γίνει κανένα σχόλιο», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε εξάλλου, ότι «το κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο απέναντι στο ναζισμό και τους εκφραστές του είναι δεδομένο και αρραγές».
 

2 σχόλια:

  1. καλά θα κάνουν οι εγκέφαλοι της Συγγρού και του Μαξίμου να σταματήσουν τις ανοησίες και τα μαγειρέματα και να κοιτάξουν να να κάνουν την δουλειά τους υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων και όχι υπερ των εξωθεσμικών και εξωτερικών κέντρων αποφάσεων. Αρκετά με το δούλεμα και να εξωπετάξουν τους στουρναρο-θεοχάρηδες έξω. Να αναθέσουν το Υπουργείο Οικονομικών, Υγείας και Πρόνοιας, Ανάπτυξης και εμπορίου σε ανθρώπους της προκοπής, της γνώσης και του πατριωτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δίκιο έχεις, αλλά μην περιμένεις πατριωτισμό από αυτή την κυβέρνηση. Αυτή είναι κυβέρνηση-συμμορία προδοσίας και ξεπουλήματος. Μόνο να γλείφουν τη Μέρκελ μπορουν και να μας τσακίζουν στους κεφαλικούς φόρους και τα χαράτσια.

      Διαγραφή