Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Γυφτοβούλγαροι οι αληθινοί γονείς της Μαρίας; Εκπληκτική ομοιότητα με ένα από τα μικρότερα παιδιά τους.

 


maria


Η Σάσα Ρούσεβα και ο Ατανάς Ρούσεφ οι φερόμενοι ως γονείς της μικρής Μαρίας-που βρέθηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων στα Φάρσαλα- σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο bgnes.com ανακρίνονται από την αστυνομία της πόλης Νικολάεβο.

Σύμφωνα με την βουλγάρικη ιστοσελίδα, το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει πολλά παιδιά. Πέντε από αυτά, είναι κατάξανθα και μοιάζουν με το κοριτσάκι από τα Φάρσαλα.
Ένα από τα παιδιά της οικογένειας στη Βουλγαρία δήλωσε πως όταν η μητέρα του είδε στην τηλεόραση τη φωτογραφία της μικρής από τα Φάρσαλα του είπε πως ήταν η Μαρία τους.
Ο Jesus, γιος της Σάσα και του Ατανάς Ρούσεφ, είπε πως η μητέρα του του είπε ότι όταν ζούσε στην Ελλάδα δεν είχαν λεφτά και γι’ αυτό αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τη Μαρία.
Σύμφωνα με έναν από τους γείτονες της οικογένειας, η Σάσα πήρε 500 λεβ (250 ευρώ) για να δώσει τη Μαρία.
Σε βίντεο που φιλοξενεί το πρακτορείο bgnes.com εμφανίζεται ένα κατάξανθο αγοράκι που μοιάζει καταπληκτικά με τη Μαρία.
Να σημειώσουμε πως εις βάρος της Σάσα Ρούσεβα εκκρεμούσε από το 2013 ένταλμα σύλληψης για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας.
Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2013 όταν η Ρούσεβα γέννησε στο Ιπποκράτειο και λίγο μετά συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας. Το παιδί μεταφέρθηκε στο ίδρυμα Άγιος Στυλιανός.
Η μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστήριο, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.
Η ελληνική αστυνομία δεν έχει ενημερωθεί από τις βουλγαρικές αρχές για τη σύλληψη του ζευγαριού από τη Βουλγαρία Λίγους μήνες μετά προέκυψε πως η ίδια είχε δώσει παρανόμως ένα από τα παιδιά της για υιοθεσία το 2009! Και τον Απρίλιο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.
Η Ρούσεβα είχε δηλώσει πως γέννησε στις 31 Ιανουαρίου του 2009 στη Λαμία. Την ίδια ημερομηνία δήλωσε τη γέννηση της μικρής Μαρία και το ζευγάρι των τσιγγάνων που την κράτησαν.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου