Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Δεν χρειάζεσαι πολλά στην Ελλάδα για να γίνεις τηλεπερσόνα. Άσε τους φίλους σου να ψοφήσουν από AIDS, κάνε μία ανθελληνική δήλωση…

 

ΨΥΧΟΥΛΗ ABBATH…και δεν πα να μοιάζεις στον Abbath των Immortal; Μπορείς να παρεις ακόμα και εκπομπή δίπλα στην Μενεγάκη.

Ελένη Ψυχούλη: «Έχει τύχει να πεθαίνει φίλος μας από AIDS μέσα στο σπίτι και να τον αφήσουμε για να πάμε στο κλαμπ το βράδυ»

Η γνωστή κυρία της τηλεόρασης σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε την ..

επικίνδυνη ζωή που έκανε στο Παρίσι την δεκαετία του ’80.

«Ήταν 80s, η πάρτι εποχή του πλανήτη. Η απόλυτη εποχή του εγωκεντρισμού και του στιλ. Τα 80s ήταν μια πορεία χέρι με χέρι με το θάνατο. Ήμασταν, όμως, πολύ νέοι για να στενοχωρηθούμε μ’ αυτό. Όταν είσαι νέος, είναι δύσκολο να συλλάβεις την έννοια του θανάτου. Είχαμε και λίγο την αίσθηση του αθάνατου. Έχει τύχει να πεθαίνει φίλος μας από AIDS μέσα στο σπίτι και να τον αφήσουμε για να πάμε στο κλαμπ το βράδυ. Φράντζα, πολύ μακιγιάζ και πολλή εικόνα. Ζούσες για τη νύχτα», δήλωσε στο περιοδικό «People» η Ελένη Ψυχούλη.

Με δύο ώρες προβολής αντάμειψε το σύστημα την σκελετωμένη μαγείρισσα του ΣΚΑΙ

Αφού είπε την μπαρούφα της για την Κρήτη “που θα γίνει ανεξάρτητο κράτος”, η συμμαχία των προθύμων, την αντάμειψε με δίωρη προβολή στην εκπομπή της Μενεγάκη (στον ALPHA), όπου κατσικώθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος. Εκατομμύρια κορόιδα Έλληνες, “χαζεύουν” τα σούργελα της αριστοκρατίας με τα “Γαλλικά” και το πιάνο. Την σάπια ελίτ μιας ξεπεσμένης χώρας που..
μπαίνει στα σπίτια μας από το χαζοκούτι. Την ιστορία με τις κόρες των Ρομανώφ την ξέρουν άραγε αυτές οι χλαπάτσες με την αριστοκρατικά καταγωγή, τις σπουδές στο εξωτερικό (πάντα!) που καταδυναστεύουν τη χώρα εδώ και δεκαετίες;

Η Ελένη Ψυχούλη σπούδασε γαλλική φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου και κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο και στην Ecole Normale του Παρισιού. Εργάστηκε για 16 χρόνια ως βοηθός του γλύπτη Τάκη, με ειδίκευση στις εκδόσεις καταλόγων και τις δημόσιες σχέσεις. Έζησε για 10 χρόνια στο Παρίσι και μετέφρασε 10 βιβλία από τα γαλλικά για τις εκδόσεις «Λιβάνη».

αναδημοσίεuση από:
ΤΑΧΑΛΙΑ
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου