Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, 2 ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ!!!

 


download

Επέμβαση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί στον υπό κατάληψη προαύλιο χώρο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου είχαν συγκεντρωθεί από τα ξημερώματα σχολικοί φύλακες.
Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων, ενώ δημιουργήθηκε ένταση με τους σχολικούς φύλακες να παραμένουν έξω από το υπουργείο και τη Βασιλίσσης Σοφίας να παραμένει κλειστή.
Δύο σχολικοί φύλακες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα μετά τη ρίψη δακρυγόνων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ένας από τους σχολικούς φύλακες έκανε λόγο για δύο τραυματίες
«Έχουμε δύο τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, καρκινοπαθείς. Έχει κάνει 25 λεπτά να έρθει το ασθενοφόρο», σημείωσε, ενώ σχετικά με τους λόγους που έγινε χρήση χημικών, ο Ν. Σχοινάς είπε: «Ήθελαν να μας πετάξουν έξω. Δεν κάναμε ούτε ζημιές ούτε τίποτα. Στον προαύλιο χώρο βρισκόμασταν», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.




 

3 σχόλια:

  1. Τους ψεκάζουν με χημικά (σημείωση: Η χώρα μας δεν έχει υπογράψει την συνθήκη για τη μη χρήση χημικών?) επειδή οι σχολικοί φύλακες, σε μεγάλο ποσοστό, πάνε στην ΧΑ, η οποία θα τους βοηθήσει να συστήσουν εταιρείες φυλάξεως σχολείων και θα τους συμπαρασταθεί σε όλα τα επίπεδα κι για ο,τιδήποτε χρειαστούν. Αυτός είναι ο λόγος που τρώνς χημικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ Ή ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ,ΕΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ.ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ.
    ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν υπάρχουν σύμβουλοι και παρασύμβουλοι που φθάνουν τους 5.000 σε θέσεις τις οποίες ούτε καν φανταζόμαστε ότι υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν κουνηθεί από τις μεγάλες καρέκλες τους με μισθούς που αγγίζουν τα 12.000 χιλιάρικα το μήνα σε κάποιες περιπτώσεις, μιλάμε για απόλυση εργαζομένων που πληρώνονται με 300 ευρώ το μήνα και σώθηκε το δημόσιο?????
    Άνοιξαν τα σχολεία και είναι ήδη έτοιμα να καταρρεύσουν??
    Χωρίς τροχονόμους, χωρίς φύλακες(τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας των παιδιών), χωρίς ολοήμερο (τι θα κάνουμε εμείς οι εργαζόμενοι, όσοι έχουμε ακόμα δουλειά τελοσπάντων?? θα αυτοκτονήσουμε ή θα παραιτηθούμε για να κρατάμε τα παιδιά στο σπίτι????)χωρίς ακόμα και χαρτιά υγείας για τις τουαλέτες και μιλάμε για ανάπτυξη και success story και ιστορίες για ιθαγενείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή