Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

ΟΚΤΑΜΕΛΗΣ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ 63ΧΡΟΝΟΥ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

 


benzinopolishleia

ΕΙΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΑΝ
Εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από επτά άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για τη δολοφονία ενός 63χρονου βενζινοπώλη στην Κάτω Παναγιά Ηλείας πριν από περίπου ένα μήνα, εξάρθρωσε η αστυνομία.
Οι προαναφερόμενοι, όλοι υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 23 έως 39 ετών, διέπρατταν κατ' επάγγελμα και εξακολούθηση ένοπλες ληστείες. Δεν δίσταζαν μάλιστα να ασκήσουν σωματική βία ενώ έφεραν και βαρύ οπλισμό. Από την μέχρι στιγμής έρευνα των αρχών έχουν εξιχνιαστεί έξι ληστείες-κλοπές, στις τρεις από τις οποίες οι δράστες πυροβόλησαν με ανθρωποκτόνο πρόθεση σε βάρος των παθόντων. Στη μία από αυτές τις περιπτώσεις υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός και αυτή ήταν του άτυχου βενζινοπώλη.
Συνελήφθησαν δύο άτομα ενώ δύο ακόμη είχαν πέσει προ τετραμήνου στα χέρια της αστυνομίας και είναι προφυλακισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου