Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013- Η Google τιμά με doodle τον Γκαουντί (Antonio Gaudi).

Αφιερωμένο στα 161α γενέθλια του Ισπανού αρχιτέκτονα, Αντόνιο Γκαουντί, είναι το σημερινό doodle της Google.

Ένα doodle με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά έργα του Γκαουντί (Antonio Gaudi) κοσμεί σήμερα την κεντρική σελίδα της Google. Τιμά την 25η Ιουνίου του 1852, όταν ο Γκαουντί είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής.

Γέννημα θρέμμα της Καταλονίας, συνέδεσε για πάντα το όνομά του με τη Βαρκελώνη. Της χάρισε έναν από τους πιο σημαντικούς και γνωστούς καθεδρικούς ναούς του κόσμου, ένα διαμάντι της αρχιτεκτονικής, τη Σαγράδα Φαμίλια (Sagrada Família). Ένα έργο που ουσιαστικά έμεινε ημιτελές γιατί ο Γκαουντί έφυγε από τη ζωή και δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου