Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Έφυγε απο τη ζωή η εξαιρετική δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου


«...Αν τελειώσει εδώ το ταξίδι μου και πάλι ευχαριστημένη θα 'μαι. Πορεύθηκα με τη δική μου πυξίδα δίχως υποχωρήσεις και εκπτώσεις...» - Αριστέα Μπουγάτσου

Εφυγε χθες , μόλις στα 49 της χρόνια, ύστερα από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο η μαχητική δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1964 μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ.
Εργάστηκε στον Επενδυτή, στην Καθημερινή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τα τελευταία χρόνια στην Ελευθεροτυπία, ενώ υπήρξε η “ψυχή” της επανέκδοσής της.

Θα μείνει γνωστή για τις μεγάλες και αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές επιτυχίες της, αλλά και την ισχυρή προσωπικότητά της.

Οι πολίτες θλίβονται γιατί  έχασαν μια από τις ελάχιστες άξιες δημοσιογράφους και το σάπιο σύστημα  πανηγυρίζει γιατί έφυγε από τη μέση ένας σοβαρός αντίπαλος. Siemens,  Βατοπέδι, υποκλοπές, ήταν μερικά από τα σοβαρά θέματα με τα οποία είχε καταπιαστεί.

Κρίμα, κρίμα, κρίμα...Τόσο νέα και τόσο άξια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου