Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η παρέμβαση Στουρνάρα για το χαράτσιsyriza“Η απαράδεκτη παρέμβαση του κ. Στουρνάρα στο θέμα της είσπραξης του «χαρατσιού» από τη ΔΕΗ αποδεικνύει ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν σταματά πουθενά. Ούτε σε δικαστικές αποφάσεις, ούτε σε νόμους. Θα επιχειρήσει να τα «κάνει όλα», προκειμένου να εξοντώσει οικονομικά τον κόσμο της εργασίας ώστε να τον ρίξει εξαθλιωμένο στα δίχτυα της άγριας εκμετάλλευσης και του μαύρου εργασιακού μεσαίωνα”, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Απέναντί του, όμως, θα βρει το κίνημα των πολιτών που θα επιβάλλει την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και την κατάργηση όλων των αντισυνταγματικών, άδικων και βάρβαρων χαρατσιών”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου