Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΒΕΛΓΙΟ: Χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος οι Βρυξέλλες για να μην «προσβληθούν» οι μουσουλμάνοι και παρόμοιου ύφους κατασκευή με σκαλωσιές έβαλε και ο Καμίνης στην Αθήνα!!!



Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετούσαν τα προηγούμενα χρόνια στις Βρυξέλλες. 

Ο δήμος των Βρυξελλών αποφάσισε να μην στολίσει φέτος με χριστουγεννιάτικο δέντρο την κεντρική πλατεία (Grand Place), αλλά να τοποθετήσει μία ηλεκτρονική εγκατάσταση, προκειμένου να μην.... προσβληθεί ο τοπικός μουσουλμανικός πληθυσμός!

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την θυμωμένη αντίδραση των κατοίκων των Βρυξελλών, οι οποίοι έχουν ήδη συγκεντρώσει πάνω από   10.000 υπογραφές ζητώντας την άρση της απόφασης.



 Σύμφωνα με την εφημερίδα των Βρυξελλών «Brussels News», το ηλεκτρονικό δέντρο είναι μία κατασκευή ύψους 25 μέτρων, η οποία αποτελείται από τηλεοπτικές οθόνες. Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανέβουν στην κορυφή του ηλεκτρονικού δέντρου και από εκεί να θαυμάσουν την θέα της πόλης.

Όμως, οι κάτοικοι των Βρυξελλών έχουν αντίθετη άποψη και ζητούν να τοποθετηθεί, όπως κάθε χρόνο, το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και η αντίστοιχη δική μας οθόνη-δέντρο:



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου