Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Έρευνα ΣΟΚ του Πάντειου Πανεπιστημίου για την εγκληματικότητα. Ένας στους δυο κατοίκους της Κυψέλης έχει πέσει θύμα κάποιας μορφής εγκληματικότητας!

Οι έμποροι βάζουν λουκέτο και εγκαταλείπουν παραδοσιακές γειτονιές του κέντρου, ξενοδοχεία κλείνουν, κάτοικοι σε απόγνωση καθώς δεν μπορούν να μετακομίσουν ή όσοι το μπορούν εγκαταλείπουν σπίτια σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Η εικόνα του σήμερα σε κεντρικές περιοχές της Αττικής με το κέντρο της Αθήνας όπως λένε επαγγελματίες και πολίτες κυριολεκτικά παραδομένο στο έγκλημα.

Είναι χαρακτηριστική η έρευνα του Παντείου πανεπιστημίου με το 97% των εμπόρων στην Κυψέλη, το 71% στο Πειραιά και 58,9% γενικότερα στην Αττική να δηλώνουν πως νιώθουν ανασφαλείς στη γειτονιά τους.

51% των εμπόρων στην Κυψέλη έχει πέσει θύμα εγκλήματος, 26% στην Ηλιούπολη και 33,7% στον Πειραιά, το έγκλημα σαρώνει και στην Αττική ο ένας στους τρεις εμπόρους έχει πέσει θύμα εγκληματικότητας.

Δεν είναι τυχαίο πως καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο ακόμη και μετά από παρουσία δεκαετιών στο ίδιο σημείο...

Δυστυχώς οι επτά στους δέκα δηλώνουν πως χρειάστηκε να ζητήσουν τη βοήθεια της αστυνομίας και μόνο ο ένας από αυτούς δηλώνει ικανοποιημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου