Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

H Γερμανία αναπτύσσεται διαλύοντας εμάς

Στο χαμηλότερο επίπεδο 19 ετών η ανεργία στη Γερμανία – Και εμείς κοιτάζουμε παθητικά να μας διαλύουν τη χώρα

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει με το μέτωπο της ανεργίας, που βρίσκεται πάνω από το 15% (στην πραγματικότητα ξεπερνά το 20%), κάποιες άλλες χώρες μειώνουν την ανεργία.
Η χώρα όμως αυτή, έχει κερδοσκοπήσει εναντίων της χώρας μας ουκ ολίγες φορές, ενώ ακόμα και τώρα την οδηγεί στην καταστροφή.
Ο λόγος φυσικά, για τη Γερμανία, όπου ο αριθμός των Γερμανών ανέργων υποχώρησε κάτω από τα 3 εκατομμύρια για πρώτη φορά τον Απρίλιο. Στα χαμηλότερα επίπεδα δηλαδή, των τελευταίων 19 ετών από τον Ιούνιο του 1992!
Ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας μειώθηκε κατά 37.000 στους 2,97 εκατομμύρια, με το ποσοστό της ανεργίας να παραμένει αμετάβλητο στο 7,1%.

Σε μεγάλη αντίθεση με την δεινή κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο τμήμα της υπόλοιπης Ευρώπης, οι γερμανικές εταιρίες κάνουν προσλήψεις καθώς...

.
 αυξάνουν την παραγωγή για να αντεπεξέλθουν στις μεγάλες παραγγελίες για εξαγωγές, την ώρα που υποχρεώνουν την υπόλοιπη Ευρώπη να υιοθετεί σκληρά μέτρα λιτότητας με ταυτόχρονη αύξηση της ανεργίας!
Η γερμανική κυβέρνηση προβλέπει ότι η οικονομία θα αναπτυχθεί 2,6% φέτος μετά το 3,6% της περσινής χρονιάς. Εμείς φυσικά, θα έχουμε ύφεση... http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου