Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μπορεί κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει αν ΚΑΙ η Ελλάδα υπέγραψε την συμφωνία εφαρμογής του εφιάλτη που ονομάζεται Διατροφικός Κώδικας και τυπικά ξεκίνησε να ισχύει από 1/4/2011?


Ζαλισμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουμε, παρακολουθούμε τις ταχύτατες και καταστροφικές εξελίξεις σαν να βλέπουμε μια  δραματική ταινία στον κινηματογράφο  της οποίας η υπόθεση μας στενοχωρεί μεν και μας ψυχοπλακώνει, αλλά έχουμε την βεβαιότητα πως δεν μας αφορά άμεσα...

Δυστυχώς όμως,  ο εφιάλτης που βιώνουμε δεν είναι ταινία και εμείς δεν είμαστε θεατές, αλλά οι πρωταγωνιστές αυτής της πραγματικότητας. Σκηνοθέτες  είναι προφανώς οι διεστραμμένοι εκτελεστές της Νέας Τάξης που στοχεύουν στη δημιουργία ενός εφιαλτικού κόσμου που θα αποτελείται από ένα καινούριο είδος ανθρώπου. Τον άνθρωπο που δεν θα έχει οράματα, δεν θα έχει ελπίδα, δεν θα έχει χαρά, δεν θα έχει υγεία, δεν θα έχει ατομικότητα, δεν θα αντιλαμβάνεται την έννοια του έθνους και της ιστορίας, του πολιτισμού και της παράδοσης, ενός ανθρώπου πλήρως υποταγμένου σε αυτό που ορίζουν οι παγκόσμιες δυνάμεις.

Μπορεί αυτά να μοιάζουν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά δυστυχώς δεν είναι...Μήπως πέρσι τέτοια εποχή φανταζόμασταν ότι μετά από έναν μόλις χρόνο θα βιώναμε τη σημερινή κατάντια του κράτους μας? Μήπως οι Ιρλανδοί μόλις πριν από ένα μήνα φαντάζονταν ότι θα εκχωρούσαν το έθνος τους για τα επόμενα 15 χρόνια? Φτωχοί, φοβισμένοι και ανήμποροι γινόμαστε εύκολα πειραματόζωα για την εφαρμογή των σχεδίων τους. Ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά τους είναι ο περίφημος Διατροφικός Κώδικας (Codex alimentarius), το απόλυτο εργαλείο που θα οδηγήσει στην μαζική εξόντωση των πληθυσμών μέσω των ασθενειών που θα προκαλέσει.

Πολύ λίγοι είναι προς το παρόν εκείνοι που έχουν ακούσει για την ύπαρξη του Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius), ενώ και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη αυτή εμπορική επιτροπή.
Ο Κώδικας αυτός, ίσως θα μπορούσε να περιγραφεί ακριβέστερα ως ένας οικονομικά επωφελής μηχανισμός ελέγχου του πληθυσμού, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ, καθοδηγούμενες κυρίως από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, αποβλέπουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από τα σημερινά εκτιμώμενα 6,692 δισ. στα εκτιμώμενα 500 εκατ. – μείωση κατά περίπου 93%!

Ουσιαστικά, πρόκειται για την εφαρμογή μιας μεθοδολογίας που βρίσκεται σε αντιστοιχία με άλλες πρακτικές που ήδη τίθενται σε εφαρμογή για τον ίδιο σκοπό, όπως π.χ. η εισαγωγή ουσιών και στοιχείων στα εμβόλια που καταστρέφουν το DΝΑ και αναστέλλουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (ακόμα και στελέχη της γρίπης των πτηνών ή του ιού του ΑIDS), η γενικευμένη χρήση της ασπαρτάμης, η επιβολή των αεροψεκασμών, κ.λπ

Τι ορίζει όμως αυτός ο Κώδικας? Κάποια από αυτά που υπέγραψαν είναι τα παρακάτω:

-Κάθε είδος τροφής  θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία.

- Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. δι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θερα­πευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

-Όλα τα ζώα που θα χρησιμοποιούνται για τη διατροφή θα υποβάλλονται σε αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες, Θα επανεισαχθεί η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων συμπεριλαμβανομένων και επτά από τα θεωρούμενα ως δώδεκα χειρότερα (όπως π.χ. το DDT, το εξαχλωροβενζόλιο, το αλντρίν και το τοξαφαίνιο), η χρήση των οποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες (συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ).

- Θα απαγορευτεί δια νόμου η καλλιέργεια οργανικών (βιολογικών) λαχανικών και φρούτων ακόμα και αν προορίζονται για ιδιωτική χρήση. Οι παραβάτες, όσοι δηλαδή αποφασίσουν να αντισταθούν φυτεύοντας ντομάτες και αγγουράκια για την οικογένειά τους, θα τιμωρούνται από τον ''μεγάλο αδελφό''.

5 σχόλια:

  1. καλησπερα...απο 1/1/2010 υσχειει για την Ελλαδα...εχει ηδη ξεκινησει..!!!!
    Στην ιστοσελιδα του ΕΦΕΤ υπαρχει απο το 2006 αναρτημενο...!!!! ευχαριστω..!!!
    ΥΤ καλως τον εφιαλτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς έτσι είναι, από 1/1/2010 τέθηκε σε εφαρμογή αυτό το εφιαλτικό σχέδιο, σιωπηλά και υπογείως.Το ερώτημα απευθύνεται στους πολιτικούς που μετείχαν των συγκεκριμένων αποφάσεων αλλά ''ξέχασαν'' να ενημερώσουν εμάς τους πολίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.codexalimentarius.net/web/member_countries.jsp για να δείτε ποιές χώρες συμμετέχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και θα διαφωνίσω ως προς το στόχο του εν λόγω κώδικα. Οι φαρμακοβιομηχανίες που στην ουσία βρίσκονται πίσω απο το όλο θέμα μόνο στόχο έχουν το κέρδος αδιαφορώντας για την αρχή του Ιπποκράτη που λεεί "αν δεν μπορείς να κάνεις καλό στον άρρωστο, τουλάχιστον μην του κάνεις κακό". Αφού όσο ο κόσμος στρέφεται προς την υγιεινή και βιολογική διατροφή τόσο λιγότερο χρειάζεται και τελικά καταφεύγει στα φάρμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος έχει λίγο χρόνο να αφιερώσει στο συγκεκριμένο θέμα, ας δει με την σειρά από το 1-5 κάποια video στα οποία η Dr Lima Raibow εξηγεί με ακρίβεια τι είναι ο ''Διατροφικός Κώδικας,ποιός εγκληματίας των Ναζί εμπεύστηκε την δημιουργία του, ποιοί μεγάλοι οργανισμοί (φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανίες χημικών, σύστημα υγείας κ.ά) ωφελούνται από την εφαρμογή του και πόσο βλαβερή θα είναι για τον ανθρώπινο οργανισμό η τροφή, αφού, όπως χαρακτηριστικά λέει, ''δεν θα υπάρχει κανένα ζώο με πτερύγια, φτερά ή πόδια το οποίο να προορίζεται για κατανάλωση και να μην υποστεί αγωγή με υποκλινικά αντιβιοτικά και αυξητικές ορμόνες''.

    http://www.e-geoponoi.gr/2010-01-24-08-56-43/2783--5-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή