Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Οικονόμου – Δημαράς ξεκαθαρίζουν το πολιτικό σχήμα τους!!!

Σωστή κίνηση που θα την βρουν μπροστά τους έκαναν ο Βασίλης Οικονόμου και ο Γιάννης Δημαράς κατά τον σχεδιασμό του νέου πολιτικού φορέα. Οι όψιμοι υποστηρικτές του Δημαρά κατά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές (που για πολλούς ηταν και η αιτία της πτώσης Δημαρά τις τελευταίες ημέρες) πήραν πόδι με ξεκάθαρο τρόπο και αρχίζουν λυσσαλέες επιθέσεις όπως ήταν επόμενο. Η λάσπη βέβαια, όταν προέρχεται από αυτούς τους κύκλους αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τους δύο πολιτικούς αφού ο κόσμος έχει πλέον κριτήριο και στέλνει στον αγύριστο τους “λειτουργούς” τζουκ μποξ.
Είναι σίγουρο ότι η Ιπποκράτους θα βάλει τα δυνατά της για να απαξιώσει με κάθε τρόπο την προσπάθεια, χρησιμοποιώντας προσωπικές επιθέσεις για να πλήξει την προσωπικότητα των δύο ανδρών. Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και η απόφαση του Δημαρά να εμμείνει στην παραίτηση του, ώστε να κλείσει τα στόματα των αθλίων.
Έτσι, μόνος εκπρόσωπος στο κοινοβούλιο θα είναι ο Βασίλης Οικονόμου που θα σηκώσει και το βάρος από τις επιθέσεις των πραιτόρων της κυβέρνησης. Το δεδομένο είναι ότι τόσο ο Δημαράς όσο και ο Οικονόμου συγκέντρωσαν το 15% των ψήφων στην περιφέρεια και τον δήμο Ωρωπού αντίστοιχα. Αυτό δείχνει μία σοβαρή δυναμική και αν η προσπάθεια θωρακιστεί από ισχυρές πολιτικές θέσεις αλλά και άνοιγμα στην νεολαία, τότε είναι σίγουρο ότι θα κλυδωνίσει τα όποια σχέδια “ευρείας μνημονιακής συναίνεσης” που ευελπιστεί να πετύχει ο ΓΑΠ με ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ και Κουβέλη.
Αίνιγμα παραμένουν οι προθέσεις της Σοφίας Σακοράφα για την στάση που θα τηρήσει αφού όπως όλα δείχνουν, θα μείνει εκτός των πράσινων ψηφοδελτίων στις επόμενες εκλογές.

http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου