Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Οι Γερμανοί κάνουν τώρα στους Έλληνες ό,τι έκαναν στους Εβραίους

του Στέφανου Μυτιληναίου (στο tribune.gr )Τον τελευταίο μήνα οι ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος της Ελλάδας από τους Γερμανούς είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Τελευταίο κρούσμα η παρουσιάστρια της γερμανικής Eurovision που είπε, στον αέρα του σόου, ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να μην ανήκει στην Ευρώπη.
Όπως στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αυτό το βαθύτατα κομπλεξικό έθνος βαρβάρων λουκανοφάγων κτηνοβατών στοχοποίησε τους Εβραίους, για να οικοδομήσει το Ράιχ του, έτσι και τώρα, στον Τρίτο (προς το παρόν οικονομικό) Παγκόσμιο Πόλεμο, οι απόγονοι του Χίτλερ στοχοποιούν τους Έλληνες για να οικοδομήσουν το Τέταρτο Ράιχ.
Οι Έλληνες είναι «χρήσιμοι» στους Γερμανούς, όπως πριν 70 χρόνια τους ήταν «χρήσιμοι» οι Εβραίοι.
Οι Έλληνες είναι το «κατώτερο» έθνος, που αυτοί οι Γερμανοί τιμωρούν παραδειγματικά, εξευτελίζουν, καταδικάζουν στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στον αφανισμό.
Ό,τι έκαναν στους Εβραίους το κάνουν τώρα σε εμάς.
Σε μια άλλη ανάγνωση, βεβαίως, Έλληνες και Εβραίοι ενοχλούν τους Γερμανούς γιατί τους θυμίζουν ότι στους Εβραίους οφείλουν τη θρησκεία και στους Έλληνες τη φιλοσοφία.
Δίχως τα δάνεια από την ελληνική και εβραϊκή παράδοση, ο Γερμανός είναι ένας βάρβαρος ντυμένος με τομάρια που τρέχει μέσα στα δάση κυνηγώντας ελάφια και λούζεται μια φορά τον μήνα με τα ούρα του, όπως είχε παρατηρήσει ο Ιούλιος Καίσαρας.
Η γερμανική Ευρώπη είναι ένας κόσμος που δεν μας αφορά.
Η δική μας Ευρώπη λούζεται στις ακτές της Μεσογείου και αγκαλιάζει Ασία και Αφρική, σε μια αδιαίρετη ενότητα που οικοδόμησαν πρώτα οι Έλληνες άποικοι και ενοποίησαν πολιτικά οι Ρωμαίοι.
Τα σύνορα της δικής μας Ευρώπης είναι στον Δούναβη και στον Ρήνο. Πέρα από αυτά τα μεγάλα ποτάμια κατοικούν οι βάρβαροι. Αυτό οφείλουμε να γνωρίζουμε όταν εύστοχα μιλάμε για συμμαχία των λαών του Νότου.
Αυτή η Ευρώπη δεν θα αντέξει… Θα διαλυθεί… Ας τραβήξουν οι βάρβαροι του βορρά τον δρόμο της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας, που τόσο τους ταιριάζει, και εμείς να κοιτάξουμε να ξανακάνουμε τη Μεσόγειο «λίμνη» μας ξανά έναν κόσμο Παιδείας, Ειρήνης και Πολιτισμού.

(agiovasilema: Προσυπογράφουμε το άρθρο και θα θυμήσουμε ότι οι προβοκατόρικες τακτικές των Γερμαναράδων απέναντι στους Έλληνες είναι παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούσαν εναντίον των Εβραίων, όταν τους έστηναν και τους φωτογράφιζαν σε ακριβά εστιατόρια να τρώνε και μετά έδειχναν τις φωτογραφίες στους Γερμανούς που πεινούσαν και τους καλλιεργούσαν ένα τυφλό μίσος για τους Εβραίους. Τα ίδια γίνονται και τώρα με τους ''τεμπέληδες'' Έλληνες, με τον ήλιο που συνέχεια ξαπλώνουμε ενώ αυτοί συνέχεια είναι όρθιοι και δουλεύουν, με το φαί που αλόγιστα τρώμε ενώ αυτοί είναι μετρημένοι και τυπικοί στα έξοδα. Μόνο που το μίσος δεν έχει καλλιεργηθεί μόνο στον υπανάπτυκτο λαό τους προς εμάς, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους λαούς του πλανήτη  προς αυτούς. Όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί τους Γερμανούς τον απεχθέστερο λαό της Ευρώπης και όχι μόνο...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου