Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Φιλανθρωπική βραδιά κλασικής μουσικής και μπαλέτου αφιερωμένη στα παιδιά του Ιδρύματος''Θεοτόκος''.

Προσφορά χαράς από παιδιά σε παιδιά
 
 
 
 
Φιλανθρωπική βραδιά κλασικής μουσικής και μπαλέτου αφιερωμένη στα παιδιά του Ιδρύματος''Θεοτόκος''.
Κυριακή 26 Απριλίου 2015, ώρα 18:00.
 
Η Σχολή Χορού Ελένης Κάκκαβα, με την ομάδα μαθητών - χορευτών της, διοργανώνει μια βραδιά μουσικής και μπαλέτου θέλοντας να μυήσει τα παιδιά και τους νέους του Ιδρύματος Θεοτόκος στη μαγεία της τέχνης.
Το έργο που θα παρουσιαστεί στο θέατρο του Ιδρύματος είναι μια άλλη εκδοχή του Πινόκιο,η οποία δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει τις πληγωμένες ψυχές.

Στο 1ο μέρος της παράστασης θα συμμετέχουν φιλικά η σοπράνο Μαρία Μαυρομμάτη και στο πιάνο η μουσικοπαιδαγωγός Χρυσή Κριτσιωτάκη.
Καλλιτεχνική επιμέλεια - Χορογραφίες: Ελένη Κάκκαβα


 
(agiovasilema: Ωραίες πρωτοβουλίες τις οποίες με χαρά αναρτούμε.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου