Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ-Θερίζει ο καρκίνος : Η ένοχη σιωπή για το τεράστιο έγκλημα

 

ΦΟΥΚΤην ίδια ώρα που ιδιώτες ερευνητές, όπως η Chieko Shiina της Fukushima Collaborateive Clinic μιλούν για έκρηξη των ποσοστών του καρκίνου του θυρεοειδούς στα παιδιά

καθώς και για επιδημία λευχαιμίας, καρδιακών προσβολών και άλλων προβλημάτων υγείας, η ιαπωνική κυβέρνηση και οι ΗΠΑ συνεχίζουν να σιωπούν για τις τραγικές συνέπειες του δυστυχήματος στο σταθμό της Φουκουσίμα.

Τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου έχουν σημειώσει αύξηση σχεδόν 6000% σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στον κατεστραμμένο αντιδραστήρα.

Παράλληλα, οι κάτοικοι της Φουκουσίμα δεν μπορούν καν να χρησιμοποιήσουν τις σόμπες αερίου μέσα στα σπίτια τους γιατί θα είναι σαν να καίνε ραδιενεργά καύσιμα μέσα στο σπίτι τους.

Μία νορβηγική μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στα τέλη του 2014, αποκάλυψε ότι το πυρηνικό δυστύχημα στο σταθμό Φουκουσίμα απελευθέρωσε πολύ περισσότερη ραδιενέργεια από ό,τι το Τσερνόμπιλ, παρά τις διαψεύσεις των ιαπωνικών αρχών και της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

Παρόλα αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραμένουν ατάραχα και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα.

Στόχος τους είναι να εξαφανιστεί το περιστατικό από τη συνείδηση των ανθρώπων όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου