Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟ ”ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ” ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ.

 

Το ”ισλαμικό κράτος” μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε(κυρίως αεροπορικές επιδρομές)αλλάζει τα πλάνα του και περνάει σε πιο τρομοκρατικές στρατηγικές.Θα κρυφτούν ανάμεσα στην μάζα οι τζιχαντιστές και θα χτυπάνε ανά πάσα στιγμή χωρίς να τους καταλαβαίνουν.Παράλληλα εγκαταλείπουν πολλές από τις βάσεις τους και φτιάχνουν ορυχεία κάτω από το έδαφος.

isis

Το ”ισλαμικό κράτος” έχει αποφασίσει να αλλάξει ριζικά την στρατηγική του,μετά από τις αεροπορικές επιθέσεις που δέχτηκε στο βόρειο Ιράκ. Οι τζιχαντιστές θα προσπαθήσουν τώρα να κρυφτούν ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό.

Επίσης παράτησαν τα μεγάλα φορτηγά τους και τα 4×4 για να μην γίνονται αντιληπτοί και εύκολοι στόχοι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.Οι ισλαμιστές προσπαθούν να χαθούν μέσα στα πλήθη των πολιτών προκειμένου να αποφύγουν τις επιθέσεις και να μην εντοπίζονται.Παράλληλα,εγκαταλείπουν τις βάσεις τους και φτιάχνουν ορυχεία.

Ακόμη,πολλοί τζιχαντιστές πλέον παρατάνε τα κινητά τους τηλέφωνα,ενώ πολλοί σουνίτες ισλαμιστές διασκορπίζονται σε χιλιάδες μικρές ομάδες για να περιορίσουν τον αριθμό των θυμάτων στις τάξεις τους.Ελπίζουμε η διεθνής κοινότητα να έχει προβλέψει την συγκεκριμένη αλλαγή στρατηγικής πλεύσης των των τζιχαντιστών,διότι πλέον τα πράγματα χειροτερεύουν για τις χώρες που πλήττονται από το ”ισλαμικό κράτος”.

Πηγή:Le Matin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου