Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Πώς να αμφισβητήσετε τον ΕΝΦΙΑ-λτη σας!

 

Αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ.
Μας βάζουν να πληρώσουμε ένα φόρο, που δεν μας λένε πώς τον υπολόγισαν!
Στην ουσία συμπληρώνουν για εμάς ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ μια φορολογική δήλωση βάσει των στοιχείων που προκύπτουν από το Ε9 του καθενός μας. Όμως, δεν μας γνωστοποιούν αυτά τα στοιχεία για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε, να τα αμφισβητήσουμε ή να επιφυλαχθούμε.
Άρα, τελικά, μας βάζουν να πληρώσουμε στα τυφλά (!) επί μιας φανταστικής αξίας, που όρισαν εκείνοι!
Υπολογίζουν βάσει της υψηλότατης αντικειμενικής αξίας, που είναι πολλαπλάσια της εμπορικής! Και άρα, σε πολλές περιπτώσεις, το άθροισμα των φόρων 2-3 ετών ισούται με την αξία του ακινήτου!
Αυτό το κατασκεύασμα δεν είναι νόμος. Είναι ΕΝΦΙΑ – λτης!Είναι αντι-συνταγματικός. Είναι έμμεση δήμευση της περιουσίας μας.
Και για αυτό τον προσβάλλουμε μαζικά…
Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής δημοσιεύουμε:
· τη φόρμα της προσφυγής (για να την κόψετε, να τη συμπληρώσετε και να την καταθέσετε), καθώς και
· έναν πλήρη κατατοπιστικό οδηγό για να μπορέσετε βήμα βήμα να υπολογίσετε τον ΕΝΦΙΑ σας, να καταλάβετε τί παράλογα ποσά σας χρέωσαν (και να σας αναγκάζουν να πληρώσετε) και, φυσικά, να τον προσβάλετε εμπρόθεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου