Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η ΔΑΦΝΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

 

theodorakis_klammenos_b1


Αποκαλύψεις για το σόι του Σταύρου Θεοδωράκη έκανε ο Πάνος Καμμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, αποκάλυψε ότι η Δάφνη Σημίτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, είναι θεία του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, που κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.
«Εάν θέλουν στη θέση της αντιπολίτευσης να βάλουν το Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη Δάφνη Σημίτη, τη θεία του, να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας ερωτήματα στο πάνελ των δημοσιογράφων.
theodorakis
Διαβάστε την απάντηση του Θεοδωράκη
Μέσω facebook απαντησε το Ποτάμι στις εν λόγω δηλώσεις-πυροτεχνήματα του Πάνου Καμμένου.
Στη σελίδα του κόμματος αναρτήθηκε η ακόλουθη εικόνα: Ενα ταψί καρυδόπιτας που έχει σχεδόν φαγωθεί όλη αφήνοντας λίγα ψίχουλα στο ταψί, και την λεζάντα «Τρώγοντας την καρυδόπιτα που μας έστειλε η θεία Δάφνη!»
pita
Αυτή η ανάρτηση αποτελεί τη μοναδική απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη αναφέροντας πως η Δάφνη Σημίτη είναι θεία του αρχηγού του Ποταμιού.
Να σημειωθεί ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επέμενε μέσω twitter αναρτώντας και την ακόλουθη φωτογραφία, που ενδεχομένως προέρχεται από τηλεοπτική συνέντευξη που είχε κάνει στον τότε πρωθυπουργό ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εξοχική του κατοικία στους Αγίους Θεοδώρους.
theodorakis-simitis


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου