Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Ρώσικη εισβολή στο Κίεβο! Ρώσικα ελικόπτερα και στρατιώτες κατέλαβαν ουκρανικό χωριό

Ρωσική εισβολή στο καθαυτό έδαφος της Ουκρανίας καταγγέλλει εξοργισμένο το Κίεβο, αποκαλύπτοντας ότι Ρωσικά Ελικόπτερα (φωτο) αποβίβασαν περί τους 80 Ρώσους Στρατιώτες, οι οποίοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη κατέλαβαν Ουκρανικό χωριό, στρατηγικής σημασίας!


Πρόκειται για το χωριό Στρέλκοβο, κοντά στο Χένιτσεσκ, στην περιφέρεια Χερσώνας (αρχαία ελληνική αποικία) της Ουκρανίας, βορειοανατολικά της Κριμαίας, στα παράλια της Αζοφικής!
Το "Ϋπουργείο Εξωτερικών" της Ουκρανίας αναφέρει εισβολή 4 Ρωσικών Ελικοπτέρων και 3 τεθωρακισμένων άρματα μάχης της Ρωσίας και καλεί σε άμεση αποχώρηση!

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ρωσική Εισβολή έγινε στις 13.30 τοπική ώρα και πως στην περιοχή υπάρχουν εγκαταστάσεις παραγωγής Αερίου της Ουκρανίας!
ΣΠΑΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου