Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μετά τον Ολάντ ο Ομπάμα; Φήμες για σχέση του με τη Beyoncé

 

Μετά τον Ολάντ ο Ομπάμα; Φήμες για σχέση του με τη Beyoncé


 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesoir.be, ο Γάλλος paparazzi Pascal Rostain αποκάλυψε πως αύριο η εφημερίδα Washington Post θα δημοσιεύσει αποκλειστικές πληροφορίες για τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Στις ΗΠΑ συμβαίνει αυτόν τον καιρό κάτι... μεγάλο. Και θα βγει αύριο στη Washington Post. Δε μπορεί να πει κανείς πως είναι μια κίτρινη φυλλάδα που μιλά για έναν υποτιθέμενο δεσμό του Μπαράκ Ομπάμα με τη Beyoncé», λέει ο Rostain σύμφωνα με τη lesoir.be.

Οι φήμες πως ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα δε διανύουν και τις καλύτερες μέρες του γάμου τους έχουν «φουντώσει» εδώ και μήνες. Και εντάθηκαν περισσότερο όταν μετά τις διακοπές της οικογένειας στη Χαβάη τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, ο Αμερικανός πρόεδρος επέστρεψε στην Ουάσινγκτον με τις δυο κόρες τους, αλλά η Πρώτη Κυρία έμεινε πίσω.

Επίσημη δικαιολογία ήταν ότι ήθελε να περάσει μερικές μέρες μόνη με τις φίλες της, πριν συμπληρώσει τα 50 της χρόνια.

Η Beyoncé ήταν μια από τους καλλιτέχνες που κλήθηκαν να τραγουδήσουν στο πάρτι γενεθλίων της Μισέλ Ομπάμα, ενώ ήταν εκείνη που έψαλλε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στη δεύτερη ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου