Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑ.

Για πρώτη φορά Alco-Πρώτο Θέμα παραδέχονται πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ / Ανεβασμένοι οι νεοναζιστές / Τέταρτο κόμμα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Εδώ και ημέρες κυκλοφορούν έγκυρες πληροφορίες σε δημοσιογραφικά γραφεία και διαδίκτυο ότι οι κρυφές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται κατά το τελευταίο διάστημα δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, γενική άνοδο των αντιμνημονιακών δυνάμεων, καταβαράθρωση της μνημονιόδουλης συμμορίας αλλά και ανάκαμψη των νεοναζιστών που ενισχύονται από τη δολοφονία δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής. Με τον τρόπο της, η εταιρεία Alco για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος επιβεβαιώνει τα παραπάνω στοιχεία, τηρουμένων πάντα των αναλογιών εντός των οποίων περιορίζεται μία συνεργαζόμενη εταιρεία με τη διαπλοκή.
Το σημαντικότερο συστατικό της σημερινής δημοσκόπησης αποτελεί το ότι για πρώτη φορά στα χρονικά βλέπουμε την εταιρεία Alco (και δη κατά τη συνεργασία της με τη συγκεκριμένη εφημερίδα) να καταδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει "κεφάλι" στην πρόθεση ψήφου. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει την ίδια εταιρεία να δίνει το απόκομμα Σαμαρά με προβάδισμα της τάξης του 1% με 1,5%, συμπληρώνοντας σταθερά την MRB και την Rass (η οποία εμμένει στις μαϊμουδίστικες τακτικές, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τον Ελεύθερο Ρύπο) στα πλαίσια μίας ιδιαίτερης τριπλέτας (χαρακτηριστικό της οποίας συνιστά η επίσημη συνεργασία των συγκεκριμένων εταιρειών με τη Συγγρού). Εν προκειμένω, μιλάμε για ένα ξεκάθαρο δείγμα εκλογικής ανατροπής (ή, έστω, ομολογίας της ανατροπής που έχει προ πολλού συντελεστεί).
Συγκεκριμένα, στα έγκυρα, o ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,3% έναντι 24,8% της ΝΔ και ακολουθεί θεαματικά ανεβασμένη η Χρυσή Αυγή με 9,9%, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανακτούν την τέταρτη θέση με 6%, το ΠΑΣΟΚ πέφτει στο 5,7%,πεσμένο το ΚΚΕ με 4,7%, όπως και η ΔΗΜΑΡ με 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,9% και η Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου με 1,2%. Οι αναποφάσιστοι είναι αρκετά περιορισμένοι με δεδομένη την τρέχουσα συγκυρία, μην ξεπερνώντας το 9,5%.
Στην προηγούμενη έρευνα της εταιρείας που είχε διενεργηθεί για λογαριασμό του καναλιού Action24 πριν από έναν μήνα, η ΝΔ προηγείτο με 24,4 έναντι 23,6% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούσαν η ΧΑ με 7,8% το ΠΑΣΟΚ με 7%, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,6% και η ΔΗΜΑΡ με 4,3%.

Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος
(ΠΗΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ:
εφημερίδα Πρώτο Θέμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου