Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ: Ο ΒΙΑΣΤΗΣ- ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ, ΑΡΙΕΛ ΚΑΣΤΡΟ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ

(Άντε με το καλό και τα δικά μας καθάρματα, βλ. Πακιστανός της Πάρου, Πακιστανός της Εύβοιας που σκότωσε το ζευγάρι των γιατρών, ο άλλος ο βιαστής-δολοφόνος της Ξάνθης κλπ)


kastro3
Ο Αριελ Κάστρο, το τέρας  που κρατούσε ομήρους κοπέλες και τις βίαζε  επί μια δεκαετία στο Κλίβελαντ, πήγε στον αγύριστο.

Κρεμασμένος μέσα στο κελί του βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αριέλ Κάστρο, ο άντρας που κρατούσε ομήρους τρια κορίτσια (14,16 και 20) στο Κλίβελαντ επί μία δεκαετία, στις 09:20 σήμερα το πρωί όπως μεταδίδει το Associated Press. Τον βρήκαν οι φύλακες.

Να θυμίσουμε ότι Αριέλ Κάστρο κρατούσε για δέκα χρόνια τρεις γυναίκες δεμένες στο υπόγειο του σπιτιού του, τις οποίες χτυπούσε  και κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ είχε αποκτήσει και κόρη με μια εξ αυτών.
Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι τρεις κοπέλες δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δραπετεύσουν, ενώ είχαν βρεθεί εκτός σπιτιού μόνο δύο φορές τα τελευταία δέκα χρόνια και πάντα υπό την εποπτεία του Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου