Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

H 5η Μεραχία Κρητών και οι Ε.Δ της Ελλάδος τίμησαν τον Βετεράνο 94χρονο Νεοζηλανδό Roye Hammond Μαχητή της Μάχης της Κρήτης !

 

extra_121711_1.JPGΣε μια σεμνή Τελετή που δείχνει την Ανωτερότητα αλλά και την Ευγνωμοσύνη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων η 5η Μεραρχία Κρητών τίμησε σήμερα το μεσημέρι τον Βετεράνο 94χρονο ΝεοΖηλανδό Ρόι Χάμμοντ (Roye Hammond) Μαχητή της Μάχης της Κρήτης !
Άγημα τιμών παρουσίασε όπλα μπροστά απο το Διοικητήριο της Μεραρχίας ενώ ο Βετεράνος Μαχητής καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι σηκώθηκε υποβασταζόμενος απο την συνοδό του όταν ο Διοικητής της Μεραρχίας των Κρητών Ταξίαρχος Χιονής Νικόλαος του απένειμε την τιμητική πλακέτα !
Πρεσβευτής της Ελλάδος ο Βετεράνος με τα δάκρυα του να κυλούν στο πρόσωπό του ειναι παντού σε όλες τις εκδηλώσεις τις Μάχης της Κρήτης από τη Αγιά ,τον Αποκόρωνα ,το Γαλατά !
extra_121711_2.JPG
Πληροφορίες φέρουν τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο να απονέμει τιμητική πλακέτα την Κυριακή 26 Μαίου κατά την επίσκεψη του στη Κρήτη !
Να υπενθυμίσουμε οτι ο Α/ΓΕΕΘΑ θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την μάχη της Κρήτης αλλά και στην επιδειξη του F-16 ΖΕΥΣ στο αεροδρόμιο του Μάλεμε !
Βετεράνος: Eνα μεγάλο ευχαριστώ την εφημερίδα Χανιώτικα Νέα που ανέδειξε το θέμα του Βετεράνου ΝεοΖηλανδού Μαχητή …Αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επώνυμους και ανωνύμους bloggers που ανέδειξαν το θέμα και έδειξαν την δύναμη του διαδικτύου σε ένα τεράστιο θέμα για την Πατρίδα μας, που δυστυχώς για τα ΜΜΕ δεν πουλάει !
Να είστε καλά !

http://www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου