Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

8 ΜΑΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ
Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης σήμερα!
Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και την εγγραφή νέων αιμοδοτών ο Σύνδεσμος Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Φίλων των Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία «Πηγή Ζωής» και ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία.
Στις 8 Μαΐου, Παγκόσμια Ημέρα Μεσογειακής Αναιμίας, θα βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Βασιλέως Ηρακλείου από τις 10:00 ως τις 15:00 και θα ενημερώνουν τους πολίτες για τις δράσεις τους. Ειδικό περίπτερο θα έχει στηθεί στο σημείο αυτό και μέλη των δυο συλλόγων θα μοιράζουν ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά, με σύνθημα «Γίνε κι εσύ εθελοντής αιμοδότης σήμερα».
Ο Σύνδεσμος αριθμεί 6.300 εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά δέκα λεπτά από το χρόνο τους και αιμοδοτούν, 2-3 φορές ετησίως, για να δίνουν «φλόγα ζωής» στους συνανθρώπους που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Πρόεδρος : κα Ηλέκτρα Γραμματικοπούλου 6948/540166
Γεν.Γραμματέας : κος Βασίλειος Περιφάνης 6948/259205
 
Πολλές πληροφορίες για τη δράση του συλλόγου στο :
 http://pigi-zois.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου