Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΧΗΜΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!Δείτε το ντοκουμέντο-σοκ και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Το ντοκουμέντο-φωτιά που φέρνει τα πάνω-κάτω και αποδεικνύει ότι κάποιοι έχουν βάλει στόχο να μας κάνουν φυτά, είναι το παρακάτω που έχει «ψαρέψει» το blog «Αεροψεκασμοί» psekasmata.blogspot.gr  και λέει επί λέξει:

«Ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων)

Παρακαλούμε να χρεώσετε τον λογαριασμό μας με το ποσό των 2000 δολαρίων Αμερικής .

Σε αντίστοιχη περίπτωση του κάτωθι λογαριασμού με το
....


αντίστοιχο ποσό τα έξοδα βαρύνουν τον ΕΛΓΑ .

Το ανωτέρω ποσό αφορά ετήσια συνδρομή του ΕΛΓΑ ως μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA) για το έτος 2011.

Σημείωση. Παρακαλούμε στην κίνηση του λογαριασμού μας να αναφέρεται οπωσδήποτε ο αριθμός Πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της παρούσας εντολής μας.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης

Γ. Αλεβίζου»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΓΑ: «ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ»!

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο, ο οποίος δεν είχε ιδέα για το τι είναι αυτό το έγγραφο, το οποίο σημειωτέον έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο!
Μας είπε: «Μόλις πριν από μια εβδομάδα ανέλαβα τα καθήκοντά μου και είμαι στην φάση της ενημέρωσης. Πριν από μένα στη θέση μου βρισκόταν ο κ. Θεόδωρος Σαρρής. Αφήστε με να το δω και θα επικοινωνήσω μαζί σας».

--Καλά, δεν γνωρίζετε το επίμαχο έγγραφο. Δεν γνωρίζετε ούτε καν εάν ο ΕΛΓΑ είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA), της εταιρείας που μας ψεκάζει δηλαδή;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΓΑ: Σας είπα είμαι στην φάση της ενημέρωσης. Αφήστε να το δω…

Προσέξτε την ημερομηνία που στάλθηκαν τα 2000 δολάρια στην WMA. Στις 23 Απριλίου 2012. Λίγο πριν από τις εκλογές σε καιρό θανατηφόρων μνημονίων! Μήπως θα επιμένουν κάποιοι να λένε ότι δεν μας ψεκάζουν, ότι δεν προσπαθούν να επιτύχουν την καταστολή των αντιδράσεων του Έλληνα και ότι όλα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας;

Πόσο καιρό ο ΕΛΓΑ είναι μέλος αυτής της …ψεκαστικής εταιρείας; Πόσα χρόνια μας ψεκάζουν και πόσα λεφτά έχει δαπανήσει ο φορολογούμενος πολίτης για να τον σκοτώσουν;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου