Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

2 AKOMA ΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ....

.

viasmos

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΙΝΔΙΑ...
Δύο ακόμα βιασμοί που σημειώθηκαν αυτή τη φορά στην Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγο μετά το τραγικό έγκλημα στη Ξάνθη.
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Είχαμε αναφερθεί στην ληστεία που διαδραματίστηκε στον Αλισσό όταν ένοπλοι μπήκαν σε σπίτι οικογένειας και έδεσαν τους γονείς και την κόρη τους. Σοκ προκαλούν οι αναλυτικές λεπτομέρειες που δόθηκαν αργότερα από την οικογένεια στην αστυνομία. Στην κατάθεσή τους ομολόγησαν πως οι δράστες αποπειράθηκαν να βιάσουν την κόρη τους και όταν εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά περιορίστηκαν στην πράξη του στοματικού έρωτα, λίγο πριν φύγουν με τα κλοπιμαία από το σπίτι.
Χωρίς έλεος και οι βιαστές των Σελλών της Πάτρας, το βράδυ της Παρασκευής επίσης παρακολούθησαν ένα ζευγάρι 50 χρονών περίπου τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα. Αφού τους λήστεψαν έδεσαν τον άντρα και βίασαν κατ' επανάληψη την συνοδό του.
Οι δράστες τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη περίπτωση παραμένουν άφαντοι.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Σχόλιο ΑντίΝεοταξίτη: Επί ευκαιρίας τσιμουδιά υπάρχει και για τα απάνθρωπα πορνοσάιτ βιασμών τύπου rape "tube" κτλ προώθσης πάσης φύσεως βιασμών για να περάσουν συνειδητά την πράξη του βιασμού ως φυσιολογική πράξη. Η ουσία είναι να σκεφτούμε και να αναρωτηθούμε: Γιατί οι κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη "φυλακή" μαζί με τις δικαιοσύνες επέτρεψαν και επιτρέπουν απάνθρωπα πορνοσάιτ προώθησης βιασμών τύπου "tube" κτλ;; Γιατί Οι Διώξεις Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ γνωρίζουν δεν κάνουν κάτι για να τα κλείσουν;; Γιατί οι μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν στην Αναζήτητηση απάνθωπα σάιτ βιασμών;; Πού είναι η Διεθνής Αμνηστία;; Πού είναι ο Ο.Η.Ε.;; Πού είναι οι ανθρώπινες και φεμινιστικές οργανώσεις, μκο, φορείς;; Πού είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα;; Τελικά: Αυτοί Ζουν, Εμείς Κοιμόμαστε. (They Live, We Sleep.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή