Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μία χυδαία ταινία από χυδαίους ανθρώπους! (οι ελληνόφωνοι στο πλευρό του Σόρος).


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ.

Αυτή η εποχή που ζούμε είναι η εποχή που ποτέ άλλοτε το παράλογο δεν είχε βρει τόσους υποστηρικτές.

Μια χυδαία ταινία από χυδαίους ανθρώπους, είναι ο τίτλος υποστήριξης του φασισμού των μουσουλμάνων από ένα δημοκρατικό υποτίθεται ενημερωτικό σάιτ όπως το Zougla.gr.

Δεν θα εξετάσω ούτε τον σκοπό, ούτε τον λόγο, ούτε το ποιόν αυτών που έφτιαξαν την (βλάσφημη) υποτίθεται ταινία η οποία έγινε η αιτία  για άλλη μια φορά να βγάλει προς τα έξω τον φασισμό την βαρβαρότητα και το ανελέητο μίσος της, μεγάλη μερίδα του Ισλάμ προς κάθε τι έξω από αυτούς και δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία η έτσι και αλλιώς γνωστή αντιδημοκρατική και απάνθρωπη βαρβαρότητα αυτής της μεγάλης μερίδας των μουσουλμάνων, όσο σημασία έχει το δράμα που περιμένει την παγκόσμια κοινότητα τα επόμενα χρόνια όταν υπάρχουν πρόσωπα και θεσμοί οι οποίοι υποτίθεται είναι υπέρ της Δημοκρατίας και της ελευθερίας της έκφρασης και αναγκάζονται λόγο φόβου και δειλίας τους απέναντι στην βαρβαρότητα να βαφτίζουν την ανοχή στην βαρβαρότητα, ως έλλειψη σεβασμού προς αυτήν.   

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι βολεμένοι φοβικοί ψευτοδημοκράτες αναγκάζονται φοβούμενοι (;) την σπάθα του Ισλάμ, να μετατρέψουν το παρόλο σε λογικό και γονυπετής πριν ακόμη τους κατακτήσει το Ισλάμ, ζητούν συγνώμη και συγχώρεση από τον Αγά γιατί δεν σεβάστηκαν τις φασίζουσες τις αρχές του.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι ούτε αριστερή πρωτοβουλία ούτε οικολογική οργάνωση ούτε ΜΚΟ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ένας βαθιά ανθρωπιστικός θεσμός που απαιτεί ως ζωντανός οργανισμός απόλυτο σεβασμό στις αρχές της, έχει δε την τάση, όπως και ο κάθε ζωντανός οργανισμός, να εκδικείται σκληρά όλους όσους ηθελημένα ή άθελα τους την άφησαν να ξεπέσει, για αυτό άλλωστε και

...
  στις περισσότερες των περιπτώσεων η διάδοχη κατάσταση κρεμά εξοντώνει εκτελεί αυτούς που είχαν την ευθύνη προστασίας της Δημοκρατίας.

Η Ευρώπη αλλά και η δύση γενικότερα ως αξιακό σύστημα και ως πολιτισμός είναι υποχρεωμένη να απαντήσει στο εξής ερώτημα: Θα εξαπλωθεί η Σαρία στην Ευρώπη ή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ανατολή και αυτό γιατί όπως ξεκάθαρα δείχνει μεγάλη μερίδα του Ισλάμ, δεν επιθυμά την συμβίωση με τις αρχές της Δημοκρατίας, κατά συνέπεια η σύγκρουση των δύο ιδεών είναι αναπόφευκτη.

Προσωπικά πιστεύω ότι το συμφέρον της δύσης είναι κοινό με το συμφέρον των μικρών παιδιών του Πακιστάν, τα οποία έχει υποχρέωση η δύση να προστατεύσει από την Σαρία.

Αν η Ευρώπη συνέχιση να προσεγγίζει την βαρβαρότητα μέρους του Ισλάμ σύμφωνα με το σκεφτικό της Zougla.gr,  η οποία αντί να υπερασπιστεί την ελευθερία της έκφρασης και την προάσπιση των δημοκρατικών αξιών προτιμά να κατακρίνει και να λογοκρίνει την επίμαχη ταινία, τότε με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε εντός των επομένων 10-15 χρόνων σε μια πραγματικά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ζούγκλας, η οποία θα αποτελείται από την ακροδεξιά μέρος της οποίας θα είναι και οι σημερινοί δειλοί ψευτοδημοκράτες και τους αδερφούς μουσουλμάνους οι οποίοι θα κατεβάζουν νομοσχέδια για την μπούργκα στην τηλεόραση.

Πριν μερικά χρόνια ήταν το βιβλίο οι σατανικοί στίχοι, αργότερα τα σκίτσα του Μωάμεθ, μετά η σελίδα του κορανιού στην Αθήνα τώρα η ταινία, προχθές σκόπιμα ένας προβοκάτορας ιμάμης έκαψε ένα Κοράνι για να κατηγορήσει μια 14χρονη χριστιανή στο Πακιστάν, αύριο ένας άλλος προβοκάτορας μουσουλμάνος θα βάλει ένα γουρούνι σε ένα τζαμί και μεθαύριο ένας ψυχοπαθείς μπορεί να κατουράει δημόσια ένα άλλο μουσουλμανικό σύμβολο ή ένα μικρό παιδί μπορεί να πατήσει ένα άλλο Κοράνι και αναρωτιέμαι, μπορεί ένας ολόκληρος κόσμος να τρέμει κάθε φορά που κάποιος σκόπιμα ή λάθος έπραξε κάτι που δεν αρέσει στον Ερντογκάν;

Πράξεις όπως το συγνώμη του πρώην πρωθυπουργού την Δανίας και νυν ΓΓ του ΝΑΤΟ προς τον Ερντογκάν λόγο των σκίτσων του Μωάμεθ που δημοσίευσαν οι δανέζικες εφημερίδες προς ετών, αλλά και άρθρα όπως αυτό του Zougla.gr στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 υπό την επιμέλεια των: Μάριου Βελέντζα-Μυρτώς Τσάβαλου, είναι προς την λάθος κατεύθυνση.

Χωρίς καμιά υπερβολή, η Ευρώπη θα ζούσε ακόμη στον μεσαίωνα, αν δεν είχαν κυριαρχήσει απόψεις και πρόσωπα που εξέφραζαν μια αντίθεση θεώρηση των πραγμάτων από τους σύγχρονους φοβικούς ψευτοδημοκράτες, που πριν ακόμη κατακτηθούν από το Ισλάμ, γονυπετής ζητούν συγνώμη από τους Αγάδες τύπου Ερντογκάν.

Ας το καταλάβουμε, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαιτεί γεωγραφικά σύνορα και καθολική αποδοχή των αρχών της από αυτούς που με δική τους επιλογή έρχονται να την συναντήσουν.

ΥΓ: Μήπως έχουμε σκλαβωθεί στο Ισλάμ και εγώ δεν το ξέρω;

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου