Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΙ κ.κ. ΣΑΜΑΡΑΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ… ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΟΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ



steki1-makel1
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Την 1η Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια, επισκέφτηκε την Ομόνοια για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας με τους λαθρομετανάστες, την εγκληματικότητα και παραβατικότητα. Μόνο οργή και αγανάκτηση προκάλεσε η μιντιακού τύπου επίσκεψη-φιάσκο του κ. Σαμαρά, σε κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής. Κατήγγειλαν τους κ.κ. Σαμαρά και Δένδια ότι έκαναν περίπατο γύρω από το «Hondos Center», χωρίς να περάσουν από τις οδούς Σωκράτους και Βερανζέρου οι οποίες πλήττονται ιδιαίτερα από τους λαθρομετανάστες, την διακίνηση ναρκωτικών, την πορνεία κ.λ.π.
Το παρακάτω ρεπορτάζ αφιερώνεται στους κ.κ. Σαμαρά και Δένδια, οι οποίοι καλά θα κάνουν να μην κοροϊδεύουν άλλο τον κόσμο και να αντιληφθούν τις σκληρές
....
συνθήκες κάτω από τις οποίες υποχρεώνονται να διαβιούν εδώ και πολλά χρόνια, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής. Επισκεφτήκαμε λοιπόν εμείς, αντί για τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό, την περιοχή Ομονοίας, εκεί όπου οργιάζουν η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα. Ο φωτογραφικός μας φακός κατέγραψε πολλά...
ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!
steki1-makel1
Την περιβόητη επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια, τα Μ.Μ.Ε. την κάλυψαν ως εξής: «Ο πρωθυπουργός περπάτησε στην πλατεία και στα στενά της περιοχής». Δείτε λοιπόν τι επικρατεί γύρω από την Ομόνοια και τα στενά της περιοχής. Η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στο φόρτε της. Ο νεαρός, έχει ανασηκώσει το πόδι του και με την σύριγγα στο χέρι, ψάχνει να βρει σημείο για να ρίξει την ηρωίνη στις φλέβες του. Η φίλη του δίπλα, απλά παρακολουθεί. Η κατάσταση αυτή επικρατεί καθ' όλη την διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Από τις καθέτους προς την Βερανζέρου και Σωκράτους οδούς, ακόμη όμως και στους κεντρικούς δρόμους, γίνεται εμπόριο και χρήση ναρκωτικών. Η Αθήνα του 2012! Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης!
Η «ΟΑΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ», ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!
steki4-makel- 1
steki2-makel- 1
Σε αυτή την απέραντη αλάνα υπήρχε το παλαιό κτίριο του ΝΑΤ, το οποίο κατεδαφίστηκε λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010,επί Δημαρχίας Νικήτα Κακλαμάνη. Τότε μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης είχε προαναγγείλει την δημιουργία όασης πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας!!! Προφανώς, το όραμα του σημερινού βουλευτή της Ν.Δ. έγινε πραγματικότητα: η χρήση της ηρωίνης γίνεται μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, οι οποίοι περιορίζονται στο να χτυπούν παλαμάκια προκειμένου να απομακρύνουν από το σημείο τους τοξικομανείς. Αυτοί όμως αδιαφορούν στην παρουσία των οργάνων της Πολιτείας και συνεχίζουν απτόητοι το έργο τους! Χρήση και διακίνηση ναρκωτικών σε πλήρη αποθέωση. Κάτω από τα μάτια των κ.κ. Σαμαρά και Δένδια, οι οποίοι προφανώς κατά την επίσκεψή τους επισήμαναν την... «δραματική βελτίωση» στο κέντρο της Αθήνας!
Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ..ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ!
steki3-makel- 1
Από το ίδιο σημείο, την «όαση πρασίνου» την οποία υποσχέθηκε ο κ. Κακλαμάνης, περνούν για να πιάσουν δουλειά, οι ιερόδουλες με τους προστάτες τους! Ποιες από αυτές έχουν ελέγξει την υγεία τους και δεν είναι οροθετικές; Θυμόμαστε όλοι τις αλλοδαπές που μετέδωσαν τον ιό του AIHTZ σε εκατοντάδες άτομα που συνευρέθησαν ερωτικά μαζί τους, χωρίς προφύλαξη! Τα αστυνομικά όργανα, περιορίζονται σε τυπικούς ελέγχους και σε απλές συστάσεις...
Ο κ. Σαμαράς με τον κ. Δένδια, πέρασαν λίγα μέτρα από το σημείο, όπου και κάθισαν σε café της περιοχής για να απολαύσουν το φραπέ τους!
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΜΠΑΡ=ΠΟΡΝΕΙΑ!
makel4
Η περιοχή έχει βουίξει από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και επαγγελματιών, για την καλπάζουσα και αδήλωτη πορνεία!. Όπως μας λένε, το παλαιό αστυνομικό τμήμα της οδού Σωκράτους, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο όπου γίνεται διακίνηση πορνείας. Τα ίδια επισημαίνουν για άλλα τρία ξενοδοχεία στην περιοχή, σε μια περίμετρο 150-200 μ. τα οποία φιλοξενούν για λίγα λεπτά της ώρας, ιερόδουλες με τους πελάτες τους. Αυτό επαναλαμβάνεται δεκάδες ή εκατοντάδες φορές ημερησίως. «Και καλά», λένε οι κάτοικοι, «οι επιχειρήσεις μπορεί να επέλεξαν να φέρνουν ιερόδουλες για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Κόβουν όμως αποδείξεις για τα 5-10 λεπτά παραμονής του πελάτη στο δωμάτιο; Το ΣΔΟΕ τι κάνει; Έχει έρθει ποτέ να ελέγξει όλες αυτές τις επιχειρήσεις ή χάνει εκατομμύρια ευρώ;». Οι κάτοικοι εκφράζουν την βεβαιότητα ότι συμβαίνει το δεύτερο.
Στην φωτογραφία, βλέπουμε ένα μπαρ, το οποίο είναι γεμάτο από αλλοδαπές ιερόδουλες. Ο πελάτης μπαίνει στο μπαρ, διαλέγει την κοπέλα της αρεσκείας του και βγαίνοντας, εισέρχεται με την ιερόδουλη στην διπλανή πόρτα του ξενοδοχείου, ώστε να ολοκληρώσει την γνωριμία τους, σε ένα από τα δωμάτιά του!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ..
silipsi-makel- 1
Την εγκληματικότητα και την παρανομία να βρίσκεται σε πλήρη έξαρση, καλούνται να αναχαιτίσουν τα αστυνομικά όργανα, με τους πενιχρούς μισθούς των 480 ευρώ. Διακινδυνεύουν τη ζωή τους, την ίδια ώρα που τους κυνηγούν τα χρέη! Την εξαθλίωση αυτή, ο Έλληνας Πρωθυπουργός την θεωρεί ...αναγκαία, όπως δήλωσε ο ίδιος στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο Διοικητής Αστυνομικού τμήματος Ομονοίας, κ Βασίλης Ρόκκος, μας λέει χαρακτηριστικά: «Για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι μειώσεις στους μισθούς των αστυνομικών. Εάν το αστυνομικό όργανο δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το ενοίκιο ή το γραμμάτιο του αυτοκινήτου του, και με μειωμένο μισθό, θα σκέφτεται μονίμως αυτά και δεν θα μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του στην υπηρεσία του! Αναφορικά με το έργο που επιτελούμε στο Αστυνομικό τμήμα, μπορούμε να πούμε ότι σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι. Πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές που μας διαθέτει η Πολιτεία. Δεν υπάρχει δηλαδή η κατάλληλη υποδομή. Συλλάβαμε τους ναρκομανείς. Ωραία. Πού θα τους πάμε; Τι πρόγραμμα υπάρχει για την απεξάρτησή τους; Όλα είναι μια αλυσίδα και δεν είναι θέμα μόνο της Αστυνομίας. Η πορνεία έχει πλέον καταστεί πταισματική παράβαση. Όπως όταν δίνουμε μία κλήση για οδική παράβαση. Ο ρόλος μας, περιορίζεται στον έλεγχο των στοιχείων των ιερόδουλων, εάν είναι δηλωμένες και εάν έχουν άδεια μόνιμης παραμονής. Αναφορικά με το εάν είναι οροθετικές, εφόσον υπάρχει και συνεργείο του ΚΕΛΠΝΟ, ναι, τις ελέγχουμε και γι' αυτό. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κύριε Βραχιολίδη».
Αποκλειστικές φωτό:ΜΑΡΙΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου