Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Σοκ! Πρώην βουλευτής της ΝΔ συνελήφθη (στο εξωτερικό) για παιδοφιλία...


 
Από τον Νίκο Αναγνώστου
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR

Η είδηση είναι πολύ σοβαρή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Πρώην βουλευτής της ΝΔ, με γνωστό όνομα (που δεν εκλεγόταν όμως στο Λεκανοπέδιο), είχε πρόσφατα σοβαρά μπλεξίματα σε χώρα του εξωτερικού. Συνελήφθη, όπως λένε όπως καλά ενημερωμένες πηγές, με την κατηγορία της παιδοφιλίας.
Αν και ο εν λόγω βουλευτής δεν επρόκειτο να...
πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές, το περιστατικό (προφανώς για άλλους, ευνόητους και μη, λόγους) έχει προκαλέσει σοκ. Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα, το όνομα του πρώην βουλευτή το γνωρίζουν ήδη ορισμένοι επιτελείς της ΝΔ. Καταβάλλονται επίσης υπερπροσπάθειες για να αποσυνδεθούν τα όποια¨"ίχνη" του από τον ευρύτερο χώρο της ΝΔ, σε περίπτωση που το θέμα πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου