Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Ρέθυμνο:Φρικιαστική δολοφονία ηλικιωμένης -Τη βίασαν, την έδεσαν και την χτύπησαν μέχρι θανάτου! Μήπως θέλεις να αποσιωπήσουμε και αυτή την είδηση άχρηστε Παπουτσή και προδότες χουντικοί? Ως πότε θα αλωνίζουν τα λαθροκαθίκια και θα σκοτώνουν τις Ελληνίδες μανάδες και γιαγάδες?

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε το μεσημέρι νεκρή, δεμένη και φιμωμένη - Τα όσα αποκάλυψε όμως ο ιατροδικαστής, συγκλονίζουν


H άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην περιοχή του Σταυρωμένου. Την 74χρονη βρήκε στις 16.00 το απόγευμα μια συγγενής της, καθώς άτομα του περιβάλλοντός της, την αναζητούσαν από το πρωί στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.
 
 
Το σπίτι της γυναίκας ήταν ανάστατo. Τα τέρατα  είχαν κλείσει το στόμα της γυναίκας χρησιμοποιώντας ένα ρούχο και της είχαν δέσει τα χέρια επίσης με ύφασμα. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σπίτι, διαπίστωσε πως οι εγκληματίες τη βίασαν και την
...
 χτύπησαν μέχρι θανάτου...
To σπίτι που έμενε η άτυχη ηλικιωμένηTo σπίτι που έμενε η άτυχη ηλικιωμένη

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την νεκροψία νεκροτομή που διεξήγαγε ο ιατροδικαστής Σ. Μπελιβάνης η άτυχη γυναίκα είχε βιαστεί, ενώ έφερε και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι στο θώρακα, στα κάτω άκρα. Επιπλέον ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως είχε σπασμένα πλευρά.
Συγκλονισμένοι οι γείτονες της ηλικιωμένης από την είδηση και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν
Συγκλονισμένοι οι γείτονες της ηλικιωμένης από την είδηση και τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν

Η ηλικιωμένη ζούσε με τον σύζυγό της, ο οποίος ωστόσο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και ενδεχομένως οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του για να εισβάλλουν στο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου