Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Κουλούρης:"Τραβήξτε τα βλέφαρά μου να δείτε αν είναι βαμμένα. Εγώ απλά ένα κολλύριο βάζω και μου προκαλεί παρενέργειες....μαυρίσματος της περιοχής των ματιών.''

"Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου με ρίμελ ή με μολύβι” λέει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του μέσω της οποίας στρέφεται εκ νέου κατά του Χρ. Παπουτσή αλλά και του Γ. Παπανδρέου.


 

“Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια -λόγω πίεσης στα μάτια- υποβάλλομαι σε θεραπεία με συγκεκριμένο κολλύριο που προκαλεί παρενέργειες στα βλέφαρα και μαυρίζουν τη γύρω περιοχή", απαντά ο Κίμων Κουλούρης μέσω της εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο κ. Κουλούρης θεωρεί οτι κακώς πήρε μεγάλες διαστάσεις το θέμα καθώς όπως λέει "απλά παραβίασα ένα κόκκινο και ζήτησα από την πρώτη στιγμή συγγνώμη γι' αυτό".

Για τον Χρήστο Παπουτσή ο πρώην υπουργός αναφέρει: "Ο αφελής βρήκε ευκαιρία να συγχαρεί τους αστυνομικούς επειδή συνέλαβαν τον Κουλούρη που πέρασε με κόκκινο. Μου προκάλεσε οίκτο ο Χρήστος Παπουτσής με αυτή του την κίνηση, επειδή δεν χρειαζόταν. Τη δουλειά τους έκαναν. Ο ίδιος όμως λειτούργησε με την κλασσική συμπεριφορά του κόμπλεξ που έχει ο ευεργετηθείς απέναντι στον ευεργέτη του. Λυπάμαι πολύ γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί. Απέδειξε την κακότητά του, την εμπάθεια και το κόμπλεξ. Μα πάνω απ' όλα, πούλησε τον ευεργέτη του με τον πιο χυδαίο τρόπο".

Ο Κίμων Κουλούρης στη συνέντευξή του στρέφει τα βέλη του και κατα του Γιώργου Παπανδρέου:  “Παρέδωσε τον τόπο και αυτό εγώ δεν μπορώ να το ανεχτώ. Ηταν αφελής, ανίδεος και ανίκανος αλλά πιστεύω οτι μεθόδευσε και την παράδοση της Ελλάδας στο ΔΝΤ”.

(agiovasilema: Πες ρε Κουλούρη ποιό κολλύριο βάζεις και βγαίνεις έτσι βαμμένος να το  πάρουν οι γυναίκες μπας και γλυτώσουμε από τα στησίματα στα ραντεβού, εξαιτίας του μακιγιάζ. Θα βάζουν δυο σταγόνες φάρμακο, θα βάφεται το μάτι γύρω γύρω, άλλες δυο σταγόνες να εμφανιστεί και το κραγιόν και τέλος:-))))))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου