Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

'Ηρθε η ώρα να απαιτήσουμε όσα μας χρωστάει η Μέρκελ!


Χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. 'Εκλεισε την τηλεόραση και πέταξε το τηλεκοντρόλ στον καναπέ: «Φτάνει πια αυτή η κοροϊδία με το χρέος και τη Μέρκελ και την απαράδεκτη συμπεριφορά της προς τον ελληνικό λαό!».

'Ηρθε η ώρα να απαιτήσουμε όσα μας χρωστάει η Μέρκελ!
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής, με τη μακρά δράση του για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων –και, κυρίως, στο κρίσιμο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας μας- αποφάσισε, εκείνη τη στιγμή, να προσχωρήσει στην «εθνική αντίσταση». Άρπαξε, στον αέρα, την ιδέα που του έδωσε ο παλιός του φίλος, ο πρέσβης και συγγραφέας Μάνος Μεγαλοκονόμου:

- Τι μας τσαμπουνάνε οι Γερμανοί και η Μέρκελ τους για χρωστούμενα; Κι αν αυτοί, τόσο βολικά, «ξεχνάνε» τις τεράστιες πολεμικές αποζημιώσεις που χρωστούν στην Ελλάδα, εμείς γιατί το αποδεχόμαστε; Να πληρώσουμε, κύριοι, αυτά που σας χρωστάμε. Αλλά, πρώτα, να πληρώσετε αυτά που μας χρωστάτε εσείς. Και είναι παλιότερα τα
.... Σύμφωνα με την εκτίμηση του διαπρεπούς Γάλλου οικονομολόγου (και συμβούλου του Γάλλου προέδρου) Ζακ Ντελπλά, το χρέος της Γερμανίας προς την Ελλάδα από τον Β' παγκόσμιο πόλεμο φθάνει τα 575 δισ. ευρώ! Κι αφού δεν τα απαιτούν οι κυβερνώντες, γιατί να μην τα απαιτήσουμε εμείς, Στέλιο; Να κάνουμε όσο περισσότερο ντόρο μπορούμε. Να προσπαθήσουμε να ακουστεί η φωνή μας παντού. Σε όλη την υφήλιο, αφού παγκόσμιες διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση του ελληνικού χρέους... Μόνο καλό θα κάνουμε στη χώρα!
χρέη σας και πολλαπλάσια
Οι πληροφορίες της στήλης λένε ότι ο Στέλιος Παπαθεμελής αγκάλιασε αμέσως την ιδέα. Και κάτι ετοιμάζει και θα το ανακοινώσει σύντομα. Μια πρωτοβουλία προσωπικοτήτων που θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα για να βροντοφωνάξουν ότι δε γίνεται η Ελλάδα να αντιμετωπίζεται μονίμως με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ότι δε μπορεί να βλέπουμε –και να διογκώνουμε με κάθε τρόπο- το χρέος της Ελλάδας προς τη Γερμανία και τους άλλους δανειστές και να κλείνουμε μονίμως τα μάτια στο τεράστιο χρέος της Γερμανίας προς τη χώρα μας. Ένα χρέος το οποίο δεν αποτελεί παρά ελάχιστη αποζημίωση για τα δεινά που μας προκάλεσε η γερμανική επίθεση και ο γερμανικός ζυγός. Κι όλα αυτά, την ώρα που άλλες χώρες έχουν αποζημιωθεί αδρά, ενώ υπέστησαν πολύ λιγότερα από ό,τι η Ελλάδα.
Μια τέτοια πρωτοβουλία μπορεί να απευθυνθεί στις οργανώσεις των Ελλήνων ομογενών ανά την υφήλιο, στις αντιναζιστικές οργανώσεις, να κατακλύσει το Internet, να μαζέψει χιλιάδες υπογραφές απλών ανθρώπων και επιφανών προσωπικοτήτων στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Η ιδέα να συμψηφίσουμε το ελληνικό χρέος, με τα χρωστούμενα από τις γερμανικές αποζημιώσεις που δικαιούται η Ελλάδα, με το διεθνή ντόρο που μπορεί να ξεσηκώσει, μόνο καλές υπηρεσίες έχει να προσφέρει στις προσπάθειες της όποιας ελληνικής κυβέρνησης να διαπραγματευτεί το χρέος μας με τους δανειστές και, στην ουσία, με τη Μέρκελ.
Και καταλήγει ο Στέλιος Παπαθεμελής, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες για το εγχείρημα: «Αρκεί, επιτέλους, να υπάρξει εθνική αποφασιστικότητα στην Ελλάδα. Κάτι που ουδέποτε υπήρξε. Αν εξακολουθήσουμε να δρούμε δουλικά, όπως οι κυβερνήσεις Κουίσλιγκ (σ.σ. Βίτκουν Κουίσλιγκ, Νορβηγός αξιωματικός και φασίστας, συνεργάτης του Χίτλερ στην κατάληψη της χώρας του από τους Γερμανούς, κατόπιν διορισμένος πρωθυπουργός, εκτελέστηκε στις 24/10/1945 και έδωσε το όνομά του σε όσους έπραξαν τα ανάλογα στις δικές τους πατρίδες) απέναντι στον Αδόλφο Χίτλερ, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας»...(newsbomb.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου