Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αποτελέσματα Πανελλαδικών εξετάσεων 2011. Τεράστια πτώση των βάσεων!!!

Πτώση ως και 2.000 μόρια με μεγαλύτερη στις παιδαγωγικές και πολυτεχνικές σχολές
- Κατακρημνίστηκαν οι σχολές της περιφέρειας - Άνοδος σε σχολές αστυνομικών
- Δείτε αναλυτικούς πίνακες - Αναφορές για προβλήματα στη σελίδα του υπουργείου
Μεγάλη πτώση των βάσεων σε όλες τις σχολές και κυρίως σε αυτές τις περιφέρειας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η πτώση φτάνει ως και τα 2.000 μόρια.

Πτώση είχαμε ακόμη και στις Ιατρικές με μόνη την Ιατρική Αθηνών πάνω από τα 19.000 μόρια όπου και εκεί είχαμε πτώση κατά 300 μόρια στα 19.153.

Η Νομική Αθηνών έπεσε στα 18.608 μόρια κατά 285 μόρια δηλαδή. Στη Θεσσαλονίκη η Νομική έπεσε 311 μόρια και έφτασε τα 18.449.

Μεγάλη βάση ακόμη και στα Πολυτεχνεία, όπου σχολές έπεσαν ακόμη και κατά 2.000 μόρια.Το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, έπεσε κατά 758 μόρια στα 18.483, ενώ το τμήμα Μηχανολόγων Περιβάλλοντων Θράκης έπεσε κατά 2.658 μόρια.

Η σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ έπεσε κατά 598 μόρια και έφτασε τα 21.715 μόρια ενώ το αντίστοιχο τμήμα στο Βόλο έπεσε κατά 1246 μόρια και έφτασε 20.2003 μόρια.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται για τις βάσεις των σχολών στη σελίδα http://results.minedu.gov.gr/ και με απαραίτητα «εφόδια» τον 8ψηφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο - όνομα - πατρώνυμο – μητρώνυμο).

Ακολουθούν οι πίνακες ανά κατηγορία υποψηφίων:


Πάνω από 1.800 μόρια πέφτει η Πληροφορική και πάνω από 2.000 μόρια η Πληροφορική Πειραιά. Κατά 300 μόρια πέφτει η Κοινωνιολογία στο Πάντειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 500 μόρια κάτω έπεσε η βάση εισαγωγής στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και η μεγαλύτερη πτώση καταγράφεται στις φιλολογικές σχολές. Η Φιλολογία Αθηνών πιθανόν να πέσει πάνω από 500 μόρια.Άνοδος θα υπάρξει στη σχολή της Γερμανικής Φιλολογίας.

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις διευθύνσεις και τα γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου