Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς, ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Αντώνη τα γυρνάς!

γράφει ο Στρατής Μαζίδης

Πως αλλάζουν οι καιροί και οι άνθρωποι. Το 1993 ο Αντώνης Σαμαράς έριχνε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για εθνικούς λόγους και συγκεκριμένα να “μην πουληθεί η Μακεδονία” λέγοντας πως “εγώ θα το πω κι ο κόσμος ξέρει. Προδότης θα ήμουν αν έμενα στη Νέα Δημοκρατία“. Και είχε δίκιο. Μέχρι και ο Μανούσος Γρυλλάκης τον δικαίωσε αργότερα με τα γραφόμενά του.

Το Σεπτέμβριο του 1996 και μετά το ολέθριο σφάλμα του το Μάρτιο του 1995 να αποδειχθεί δεκανίκι ενός παραπαίοντος στις δημοσκοπήσεις ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε από τους ψηφοφόρους της ΠΟΛΑΝ που εν πολλοίς είχαν μεταπηδήσει από τη Νέα Δημοκρατία καθώς βοήθησε στη διατήρηση τότε του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία και της 8ετους καταστροφής της χώρας από τον
...
 Κώστα Σημίτη. Έμεινε όμως εκτός Βουλής και για έναν άλλο λόγο, διότι στη Θράκη δεν κατέβασε μουσουλμάνο υποψήφιο όντας συνεπής στο σύνθημα “ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς”.

Το αύριο τελικά δε νίκησε όπως έλεγε το σποτ της ΠΟΛΑΝ, ούτε ήρθε ήη άλλη Ελλάδα/ Ο Αντώνης Σαμαράς οδηγήθηκε στην πολιτική έρημο ώστε να επιστρέψει εκεί που κάποτε τον έφυγαν με τον τρόπο τους.
Σήμερα στη μάχη της αυτοδυναμίας που υπάρχει μόνο στη δική του φαντασία, ρίχνει στον αγώνα τον Ιντρίς Αχμέτ (μεταφράζω στα ελληνικά: Ανδρέα Αχμανίδη) ο οποίος σε συνέντευξή του σε τοπικό θρακικό μέσο που βρήκα στα tourkikanea.gr αναφέρει:


- Κατά την γνώμη σας είναι δυνατόν ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, που όλοι μας τον ξέρουμε για την ρατσιστική του στάση, να υποχωρήσει προς την μειονότητα;


Όλοι μας εδώ κάνουμε πολιτική και στην πολιτική πρέπει να υπάρχουν ανοίγματα. Πιστεύω πως ο Αντώνης Σαμαράς θα το πράξει. Διότι αν κοιτάξουμε την μητέρα πατρίδα μας την Τουρκία, βλέπουμε πως πραγματοποίησε αλλαγές σε πολλά θέματα και με πρώτα τα θέματα των μειονοτήτων πήρε σημαντικές αποφάσεις. Και εγώ πιστεύω πως και στην πατρίδα μας την Ελλάδα έχει έρθει το τέλος, όποιο κόμμα και να έρθει στην εξουσία είναι υποχρεωμένο να κάνει αυτά τα βήματα. Δεν θα πρέπει να αρνούνται την τουρκική μας ταυτότητα.


- Η Ν.Δ. σας έκανε πρόταση ή εσείς μόνος σας προταθήκατε για βουλευτής ;


Εγώ ταυτόχρονα είμαι ο μόνος Τούρκος αιρετός στην νομαρχιακή οργάνωση της Ν.Δ. Τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος της νομαρχιακής Κώστας Ναλμπάντης μου πρότεινε να γίνω αντιπρόεδρος στην νομαρχιακή της Ν.Δ. στον νομό. Εγώ του είπα πως αυτή είναι μια καλή πρόταση αλλά ότι αυτό το θέμα πρέπει να το αξιολογήσω αφού συζητήσω με άλλους φίλους.


Προφανώς ο κος Σαμαράς μεγάλωσε και πλέον δρα περισσότερο με τη σκοπιμότητα παρά με την καρδιά που την απώλεσε όταν έχασε και την είσοδο στη Βουλή της ΠΟΛΑΝ το 1996. Πρώτοι όμως οι Έλληνες του γύρισαν την πλάτη όταν πράγματι υπήρξε πατριώτης.


Ας είναι όμως. Και αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα με μουσουλμάνους υποψήφιους στη Θράκη. Πάντα θα υπάρχει μια Χαρά Νικοπούλου να διδάσκει τον ελληνισμό κι ας τρώει ξύλο από το θάρρος που λαμβάνουν ορισμένοι όταν για ομογάλακτούς τους πολλοί Έλληνες (;) θα αγωνιστούν ανά την επικράτεια συνολικά για να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο και να μιλούν για την μητέρα πατρίδα Τουρκία. Έτσι ίσως λύνεται και η απορία του πολύ κου Φαήλου Κρανιδιώτη για το γιατί η Ν.Δ. ουδεμία σχέση έχει πλέον με τον πατριωτικό χώρο. Διότι ας μην πλανάται ο ΝΔκρατης στο Χαλάνδρι, τη Ζάκυνθο και τα Χανιά που τρέχει για κάποιον δικό του. Στην ουσία τρέχει ΚΑΙ για τον Ιντρίς. Στην ουσία τρέχει και για τη μητέρα πατρίδα.


TÜRKİYE YAŞASIN ANNE
http://freepen.gr/ethnika/3678/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου