Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τους δράστες της Κοζάνης. Οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ: Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. "ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ" ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

            
02022013-mixailidis taut
02-02-2013: Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας, φωτογραφιών κ.λπ. των τεσσάρων (4) δραστών που συνελήφθησαν χθες σε Βέροια και Πτομελαΐδα για ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 02 Φεβρουαρίου 2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων (4) ατόμων που συνελήφθησαν χθες σε Βέροια και Πτολεμαΐδα για τις δύο ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης ( Σχετ. σημερινό Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ.Π. Δυτικής Μακεδονίας )
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
mixailidis
]Α) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη του Χαράλαμπου και της Γεωργίας, γεν.31-05-1988 στο Αμαρούσιο Αττικής
....

Όταν χαρίζετε τους ήρωες στην Χρυσή Αυγή και κρατάτε τους Μαντέληδες, μην σκούζετε…

 


20130202-120937.jpg

 Εκπληκτικό άρθρο του Πιτσιρίκου εν όψει της αποψινής συγκέντρωσης για τους ήρωες των Ιμίων που διοργανώνει η “Επιτροπή Εθνικής μνήμης”.

Όταν μέρος της Αριστεράς υποτάχθηκε στους σχεδιασμούς Σημίτη, όταν ινστρούχτορες ομοϊδεάτες του Τσουκάτου αλώνιζαν μετατρέποντας ελευθεριακούς σε γερμανοτσολιάδες , όταν κάποιοι χαρίζουν λαϊκούς ήρωες όπως αυτοί των Ιμίων, ας μην σκούζουν μετά για “αυγά του φιδιού” και ομελέτες. Γιατί σε λίγο θα δουν καμμιά αφίσα του Τσε με μαίανδρο και θα τρέχουν να σβήνουν τατού και γκραφιτι δωματίου.
Όταν ακόμα και οι προκηρύξεις του λεγόμενου “αντάρτικου πόλης” ταυτίζονται με τις απόψεις του ΓΑΠ, ας σιωπήσουμε. Για του λόγου το αληθές, διαβάστε τις προκηρύξεις της ΕΟ 17Ν του 1997 και συγκρινετε με τα σημερινά “περίεργα” πονήματα.
Διαβάστε το άρθρο:
Ένα μεσημέρι του καλοκαιριού του 2004, έφευγα από το Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για να επιστρέψω στο σπίτι μου. Την ημέρα εκείνη τα
...

ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ.

 

 
Την ώρα που μας παραμυθιάζουν για μαϊμού συντάξεις, για φοροφυγάδες τυροπιτάδες και για φόρο στα κοτέτσια, οι ηρωϊκοί εισαγγελείς αποκαλύπτουν το σκάνδαλο μεγατόνων για το πλιάτσικο των τραπεζιτών που σήμερα καλείται να αποπληρώσει ο Ελληνικός λαός πουλώντας αίμα και πατρίδα.
20130202-084436.jpg
Η μεθόδευση Παπανδρέου με το μνημόνιο για να πληρώσει ο λαός τα κλεμμένα των τραπεζιτών είναι μνημείο φασιστικής άσκησης της εξουσίας. Την ίδια στιγμή, ενώ η πραγματική αγορά καταστρεφόταν, οι τραπεζίτες ήταν οι μόνοι αιμοδότες των καναλιών και
των εφημερίδων για να αποκρύψουν το έγκλημα που συντελείτο.
Τώρα καταλαβαίνετε και την λύσσα του συστήματος και της διαπλοκής για να καρατομήσουν τους ακέραιους Πεπόνη – Μουζακίτη.
Αναμένουμε να δούμε και τις ενέργειες των δικαστών. Το μέλλον της πατρίδας, των παιδιών μας είναι στα χέρια τους και όχι στους τραπεζικους λογαριασμούς των εγκληματιών.
olympia.gr

ΑΙΣΧΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ 25:00. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ! 

     

BIBLIA

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ – ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

Τα νέα σχολικά βιβλία που εδώ και 3-4 χρόνια έχουν οι μαθητές στα χέρια τους είναι το λιγότερο αισχρά και μόνο σκοπό που δεν να διδάξουν και να παραδώσουν μια νέα γενιά χρήσιμη και ικανή.
Εξαιρετική ομιλία από τον δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό στη σχολή γονέων στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, που περιγράφει με χιούμορ και ξεκάθαρο τρόπο τα ανατριχιαστικά βιβλία που διδάσκουν σήμερα στα παιδιά μας. Αν και το βίντεο είναι αρκετή ώρα πραγματικά αξίζει να απολαύσετε την ομιλία του.
TSELEMENTES
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΔΕΣ
Βιβλία γεμάτα με συνταγές μαγειρικής, κακέκτυπα των τηλεοπτικών εκπομπών, με αστρολογικές προβλέψεις, εικόνες που παραπέμπουν σε κουτσομπολίστικα περιοδικά, που προσβάλλουν τον Χριστιανισμό, τους Έλληνες, την πίστη και τα πιστεύω μας! Βιβλία που οδηγούν τις οικογένειες να στείλουν τα παιδιά τους σε ένα νέο «Κρυφό σχολειό» αφού το μόνο που μπορούν να διδαχθούν από όλα αυτά είναι πως θα φλερτάρουν, πως θα βάψουν τα νύχια τους και πιο είναι το καλύτερο κλαμπ για να διασκεδάσουν. Από τον Παπαδιαμάντη και το Γεφύρι της Άρτας στις αμερικάνικες παραδόσεις και την παιδεραστία. Και όμως! Αυτά τα αίσχη διδάσκονται τα παιδιά μας σήμερα! Μάλιστα σχολικό βιβλίο προτείνει στα παιδιά να διαβάσουν τον Χάρι Πότερ! Όχι Οδυσσέα Ελύτη, όχι ιστορία, όχι ποίηση, αλλά τον Χάρι Πότερ!
Σελίδες που αφιερώνονται στην γενοκτονία των Εβραίων, αλλά όχι στην γενοκτονία των Ποντίων, όχι στην καταστροφή της Σμύρνης. Δεν υπάρχει κείμενο που να
....

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πάνος Καμμένος: Αν τολμάει ο Στουρνάρας ας φέρει το φορολογικό για τα ακίνητα στη Βουλή

 

«Αν τολμάει ο Στουρνάρας ας φέρει το φορολογικό για τα ακίνητα στη Βουλή…Προσπαθούν να πάρουν το κεραμίδι από τον Έλληνα πολίτη και να τον κάνουν ενοικιαστή, προς όφελος των τραπεζών. Πάνε να καταργήσουν την ιδιωτική περιουσία, κανείς δεν μπορεί να πληρώσει όλα αυτά», είπε στον Αlpha 989 ο Πάνος Καμμένος, για τον φόρο στα ακίνητα, κάνοντας λόγο για τραπεζοκρατία, που έχει να κάνει με την πολιτική – Στουρνάρα και Σημίτη. «Το λάθος του Σαμαρά έχει οδηγήσει στον κίνδυνο απώλειας ακόμα και των ακινήτων, μιλάμε για εγκλήματα, ακύρωση τώρα του μνημονίου» πρόσθεσε ο κος Καμμένος.
Κατηγόρησε τον κ. Πρωθυπουργό ότι διατηρεί στη θέση του τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, παρά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για κακούργημα.
Για τις εξελίξεις στην Προανακριτική ο πρόεδρος των Αν.Ελ., είπε ότι «προκύπτουν θέματα πολύ σοβαρά, από την πρώτη στιγμή της αφίξεως της λίστας Λαγκαρντ ήταν εις γνώσιν του Παπανδρέου». «Θα έπρεπε να έχει παραπεμφθεί ήδη ο Παπανδρέου» είπε χαρακτηριστικά.
....

Αν αυτό δεν είναι κατοχή χώρας, τότε τί είναι;

 

Αναλαμβάνει ο πρώτος μη Έλληνας Διοικητής Ελληνικού Οργανισμού!
Ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου, αλλά είχε να συμβεί από τα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια – αν είχε συμβεί και τότε σε αυτή τη μορφή, γιατί αυτό που κυρίως συνέβαινε τότε ήταν ότι οι αμερικανοί πρέσβεις συνυπέγραφαν τις κρίσιμες ελληνικές αποφάσεις: να τοποθετηθεί ξένος σε νευραλγική θέση της διοίκησης του ελληνικού κράτους.
Αυτό συνέβη τώρα, με την ανακοίνωση της τοποθέτησης του Ολλανδού Πολ Κόστερ στην ηγεσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τoν οποία μόλις διόρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας…
Η χώρα πήγε τώρα και τυπικά 60 χρόνια πίσω. Δεν έχει πια ούτε καν το πρόσχημα του αυτοδιοίκητου…
Λεπτομέρειες θα μου πείτε…;
sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

ΦΕΡΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

      

greece salonika xclusive


Συμβόλαιο με την κορυφαία στον Κόσμο εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater) φέρεται πως έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση για την προστασία του Κοινοβουλίου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο...
πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος σε εφημερίδα του Καναδά!
Η συνέντευξη πέρασε απαρατήρητη στην Ελλάδα,οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε όμως ο εμπειρότατος πρέσβης είναι συγκλονιστικές..
Σε ευρύτερη ερώτηση σχετικά με την... διάδοχη εταιρεία της Blackwater (σσ. την Academi) για την πρόσληψη μισθοφόρων που θα προστατεύσουν το Κοινοβούλιο. Στις δημοκρατίες ωστόσο, το Κοινοβούλιο δεν χρειάζεται προστασία. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δοθεί ειδικές οδηγίες σχετικά με το τι μπορεί να λέγεται και τι γίνεται ανεκτό και τι όχι. Οι δημοσιογράφοι που
....

Η πατρίδα φτιάχνεται με λίγα, αλλά σπουδαία, που οι πρόγονοι σου βάλαν στην ψυχή

 


Είπα να ρίξω μια ματιά στους δρόμους της ψυχής μου, να κλείσω τα μάτια και να ονειρευτώ, να μην βλέπω άλλο ανθρώπους να περπατούν σαν χαμένοι στο μαύρο που ήρθε κι έδιωξε το φως. Δεν αντέχει το βλέμα να κοιτάζει ανθρώπους με χαμένη την περηφάνια, που περπατούν με βήματα βαριά
κι έχουν γερμένους τους ώμους από το κρύο που τους έζωσε απ' όταν ήρθε το σκοτάδι. Κι εγώ, ένα με όλους τους άλλους, να προχωρούμε γρήγορα χωρίς να κοιταζόμαστε, χωρίς να μιλάμε, με μοναδική μας έγνοια όχι το αν θα ζήσουμε, αλλά πόσο ακόμη θα αντέξουμε σε ετούτο τον χαμό.

Σε αυτόν τον ανείπωτο αόρατο πόλεμο, που πέφτουν κορμιά δίχως να υπάρχουν βόμβες αλλά ούτε και σφαίρες, εσύ κι εγώ πρέπει επιτέλους να σηκώσουμε το βλέμμα, να κοιτάξουμε που μας πηγαίνουν κι έπειτα να πάρουμε μίαν απόφαση: θα συνεχίσουμε να περπατάμε προς το
...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ-ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 2 ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ...ΟΙΚΙΑΚΟ ΚΟΤΕΤΣΙ!!!!


 



Ακόμα και οι... πέτρες θα φορολογούνται πλέον με την επέκταση της φορολογίας στα οικόπεδα εκτός σχεδίου και τα χωράφια, ακόμη και αν δεν έχουν καμία εμπορική αξία. Ακόμη και οι άνεργοι θα κληθούν από το φθινόπωρο να πληρώσουν φόρο για χωράφια και κτήματα που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, ακόμη και αν αυτά δεν τους αποφέρουν κανένα εισόδημα. Αλλά και κτηνοτρόφοι που διατηρούν μικρά μαντριά για τα ζώα τους, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο γι’ αυτά.
Ακόμη και μικρά, πρόχειρα κοτέτσια, θα πρέπει να δηλωθούν φέτος στις φορολογικές δηλώσεις και να φορολογηθούν.
ΠΗΓΗ.

(agiovasilema: Αντιλαμβάνεστε αγαπητοί φίλοι, ότι αυτά που φοβόμαστε ήρθαν...Βρίσκονται ήδη εδώ και μας στοιχειώνουν σαν τους εφιάλτες. Δεν στοχεύουν μόνο στα σπίτια και τη γη μας, αλλά στον απόλυτο έλεγχο της ίδιας μας της ύπαρξης, της υγείας και του προσδόκιμου χρόνου ζωής. Μέσα από τον έλεγχο της τροφής και του νερού, θα πετύχουν ή τουλάχιστον ελπίζουν ότι θα πετύχουν τον πλήρη έλεγχο των μαζών, ξεκινώντας από το πειραματόζωο που λέγεται Ελλάδα. Ακόμα και το φρέσκο αυγό που θα στείλει η γιαγιά στο εγγόνι από το χωριό θα πρέπει να δηλωθεί, να φορολογηθεί ώστε τελικά να σταματήσει. Το παιδάκι αναγκαστικά θα πρέπει να φάει το αυγό από την βιομηχανία, με τα εκατομμύρια αντιβιωτικά και ορμονούχα στοιχεία, τα οποία ήδη έχουν πάρει το ''πράσινο φως'' για  παγκόσμια χρήση τους. )

Χαρείτε τη βόλτα της ΖΩΗΣ γιατί δεν υπάρχει εισιτήριο επιστροφής!

 

(Το είδαμε στο karamela , μας άρεσε, το βάζουμε πρωί πρωί για να ξεκινήσουμε γλυκά, πριν μας πικράνει η καθημερινότητα)

 
Οι απόψεις του George Carlin για τα γηρατειά!


Έχετε αντιληφθεί ότι η μόνη περίοδος της ζωής μας που μας αρέσει να μεγαλώνουμε είναι όταν είμαστε παιδιά;
Εάν είσαι κάτω των 10 ετών, είσαι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνεις, που σκέφτεσαι τμηματικά.





«Πόσων ετών είσαι;», «Είμαι τέσσερα και μισό!» Ποτέ δεν είσαι τριάντα έξι και μισό. Είσαι τέσσερα και μισό, και περπατάς στα πέντε! Αυτό είναι το κλειδί.







Μπαίνεις στην εφηβεία, και τώρα κανείς δεν μπορεί να
σε συγκρατήσει.
Πηδάς στον επόμενο αριθμό, ή ακόμη και μερικούς
......

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αποκαθήλωσε τον Στουρνάρα, τον αχυράνθρωπο του Σημίτη, μέχρι και ο… Βορίδης!

 


20130131-225920.jpg Το Mega, Ο Κυριάκος αλλά ακόμα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βορίδης, διέσυραν τον Στουρνάρα. Ειδικά για τον Βορίδη λόγω της θέσης που κατέχει, το Μαξίμου θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον εκπρόσωπο ή τον υπουργό οικονομικών.
Εδω έρχεται η μεγάλη δικαίωση όλων αυτών που συκοφαντηθηκαν απο την διαπλοκη όταν έκαναν κριτικη στο τοτέμ του Σημίτη.
Είναι Ντροπή να ηγείται του κρισιμότερου υπουργείου ένας άνθρωπος του πλέον σκοτεινού καθεστώτος των τελευταίων δεκαετιών. Ένας άνθρωπος του οποίου οι μεντορες οδεύουν για τον Κορυδαλλό!
Ο άνθρωπος αυτός δεν εξυπηρετεί την Ελλάδα, αλλα αυτο που ανέκαθεν εξυπηρετούσε το σύστημα Σημίτη. Διαβάστε:
Κυνικός, αμετανόητος αλλά και με εμφανή εκνευρισμό , εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, για να δώσει απαντήσεις για το θέμα της φορολογίας των ακινήτων.
Ο κ. Στουρνάρας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τη λογική με την οποία
...

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΖΩΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! ΝΕΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΕΔΕΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ, ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΥΓΙΣΑΝ...

Αυτοκτονία ή μια ακόμα πολιτική δολοφονία;




ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑΤο ίδιο συνένοχοι είναι τα κρατικά παπαγαλάκια των ΜΜΕ που αποσιωπούν την αλήθεια και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο για όφελος της ολιγαρχίας
αίμα και ζωές στο βωμό σας καθίκια
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
περιμένουμε δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι να γίνει "κάποιο θαύμα" που θα τους σώσει.

Κώστας Βάρναλης


Αυτοκτόνησε ο ηλεκτρολόγος Βαγγέλης Σταμούλιας από τη Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω. Οι φοβίες για την επικείμενη δίκη του τον λύγισαν.
Το "έγκλημά" του; Επανασυνέδεε το ρεύμα σε όσους δεν είχαν να πληρώσουν και τους είχε κοπεί.


H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τρίτη 29 Γενάρη 2013 ξημερώματα. Ο σύντροφος Βαγγέλης Σταμούλιας, 33 χρόνων, "έφυγε" από κοντά μας. Η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε αποδιοργανώνει τις ζωές μας, τα συναισθήματά μας, την καθημερινότητά μας. Αυτό το πλαίσιο ζωής οδήγησε σήμερα το δικό μας Βαγγέλη στην αυτοκτονία.
Ηθικός αυτουργός αυτής της απώλειας είναι η πολιτική πραγματικότητα. Η ανασφάλεια, τα κοινωνικά αδιέξοδα, η εσωστρέφεια, η μοναξιά. Ο κοινωνικός κανιβαλισμός που παράγεται από τις πολιτικές των κυρίαρχων ελίτ.
 
 

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Παπαδημούλης: «Ο Κεδίκογλου, ο κυβερνητικός σας εκπρόσωπος ήταν στο Μπράβο Ρούλα» ΒΙΝΤΕΟ

 






Σκληρή κριτική στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου άσκησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Παρακάμπτω τα τελευταία που είπατε, καθότι ανήκουν στην ψυχαγωγική στήλη της εκπομπής» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στον Αρη Σπηλιωτόπουλο, όταν ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με την φορολόγηση της περιουσίας.

«Εσείς είναι που έχετε συνηθίσει στην ψυχαγωγία», απάντησε ο κ. Σπηλιωτόπουλος για να λάβει την απάντηση από τον κ. Παπαδημούλη: «Ο δικός σας κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν διασκεδαστής στο Μπράβο Ρούλα».

«Κι εσείς συμμετείχατε με μεγάλη επιτυχία στο Good Morning USA», ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ας απολαύσουμε το νούμερο ...



ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΤΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ. ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

      

pame-gada

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 35 προσαγωγές για την κατάληψη και τα έκτροπα το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Εργασίας.
Οι συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, κατηγορούνται και θα παραπεμφθούν για εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής καθώς και για διακεκριμένες φθορές.
Από νωρίς το απόγευμα, έχουν συγκεντρωθεί έξω από τη ΓΑΔΑ 1.500 μέλη του ΠΑΜΕ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες, ενώ λίγο μετά τις 16:00 έφτασε στο σημείο η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, καθώς και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Δημήτρη Στρατούλη.
Το ΚΚΕ χοντραίνει το παιχνίδι αφού βλέπει ότι τα εκλογικά του ποσοστά συρρικνώνονται και η κ.Παπαρήγα βγαίνει από το καβούκι της αφού καταλαβαίνει ότι εαν δεν αντιδράσει πλησιάζει το πολιτικό της τέλος. Στο μονοπάτι της σύγκρουσης και ο ΣΥΡΙΖΑ που χαιρέτησε τις αντιδράσεις των ΠΑΜΙΤΩΝ.

makeleio.gr

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ" ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

      

zoi-konstantopoulou

"Το ότι ενοχλώ επειδή κάνω τη δουλειά μου, το έχω καταλάβει.
Το ποιοι ενοχλούνται όταν κάνω τη δουλειά μου, το έχει καταλάβει το Πανελλήνιο.
...Δεν θα έκανα καμμία δημόσια δήλωση σχετικά, εάν δεν δημοσιευόταν, αργά χθες το βράδυ [30.01.2013, ώρα 00.37], η εξής περικοπή, στην ιστοσελίδα iefimerida, με τίτλο «Άγριοι καυγάδες στην Προανακριτική με «επίκεντρο» την Ζωή Κωνσταντοπούλου»:
«Χαρακτηριστικό της έντασης που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι το γεγονός ότι βουλευτές της επιτροπής έλεγαν σε δημοσιογράφους ότι αν συνεχίσει έτσι η κα Κωνσταντοπούλου μάλλον δεν θα αποφευχθεί το ξύλο. ¨Κάποιος θα κλείσει τα φώτα και τότε...¨ σχολίαζαν»
Επειδή αυτή η αναφορά, με τη μέθοδο της ανωνυμογραφίας, σε επίσημη ιστοσελίδα, συνιστά ευθεία απειλή εναντίον μου, προκειμένου να μην πράξω το καθήκον μου ως μέλος της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης και επειδή υπάρχει ρητή αναφορά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη απειλή προέρχεται από βουλευτές της Επιτροπής, που οραματίζονται «ξύλο με κλειστά τα φώτα», για «να μη συνεχίσω έτσι» ζητώ από τον Πρόεδρο της Βουλής και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβουν για να διαλευκανθεί ποιοι είναι οι βουλευτές που επιθυμούν να φιμωθεί, ακόμη και με τη βία, ένας βουλευτής που επιθυμεί να ασκήσει τα καθήκοντά του και ποιος είναι ο δημοσιογράφος (αν πρόκειται περί δημοσιογράφου) που αναπαρήγαγε ανωνύμως την απειλή από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι βουλευτές της Κυβέρνησης, με την
...

Αποκάλυψη!!!!Ο ΓΑΠ κανόνισε το "αναπάντεχο" ραντεβού Σαμαρά-Ερντογάν στο Κατάρ!






Το "αναπάντεχο" ραντεβού του Σαμαράν με τον Ερντογάν σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" δεν ήταν καθόλου αναπάντεχο τελικά αλλά το είχε προσετοιμάζει λίγες μέρες πριν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είδε για σχεδόν δύο ολόκληρες ώρες τον Ταγίπ Ερντογάν και κουβέντιασαν για όλα και κυρίως για την ΑΟΖ.
Μάλιστα ο ΓΑΠ ο οποίος συχνά αναφέρεται στην φιλία του με τον συγχωρεμένο τον Τζεμ αμέσως μετά το ραντεβού με τον Ερντογάν δήλωσε μπροστά τις κάμερες ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός περιμένει να συναντήσει τον Σαμαρά.
Η πρωτοβουλία του Παπανδρέου να φέρει κοντά τους Σαμαρά-Ερντογάν έρχεται μετά την αθώωση του Γιώργου από τον πρωθυπουργό στη κάλπη της Προανακριτικής για την λίστα Λαγκάρντ.
Τελικά τα κολλέγια δημιουργούν στέρεες φιλίες μιας ζωής.

ΠΗΓΗ

Αλέκα Παπαρήγα:Σκίστε τα χαρτιά επίταξης, εφορίας και χαρατσιών. Διώξτε το φόβο από μέσα σας, έρχεται η ώρα τους!






«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι η πολιτική του "νόμου και της τάξης" έχει πολύ κοντά ποδάρια, μπορεί προσωρινά να φαίνεται ότι έχει ορισμένες επιτυχίες, θα έρθει όμως η στιγμή που οι εργαζόμενοι θα ξεπεράσουν και τον φόβο και τις συγχύσεις και τις αυταπάτες» ανέφερε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα.
Η κυρία Παπαρήγα τόνισε ότι οι υποχωρήσεις των εργαζομένων δεν σημαίνουν πως είναι δειλοί, αλλά ότι ακόμα δεν έχουν πιστέψει πως υπάρχει άλλος δρόμος ανάπτυξης, ο οποίος οδηγεί ταυτόχρονα και στη δική τους λαϊκή εξουσία, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει και φόβος πως δεν μπορεί να υπάρξει ευημερία και ανάπτυξη υπέρ του λαού έξω από την ΕΕ, με δεδομένο ότι όλα τα άλλα κόμματα, πλην ΚΚΕ, επί δεκαετίες υποστήριζαν τον ευρωμονόδρομο.
«Αν ο λαός δεν ξεπεράσει αυτόν το φόβο, δεν θα έχει αποδείξεις ότι μπορεί να νικήσει» πρόσθεσε η κυρία Παπαρήγα.


Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Αναφερόμενη στην επίσκεψη του κ. Αλ. Τσίπρα στο ΔΝΤ, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα λέει πως
....

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΚΙΝΓΚ ΣΚΗΝΗ (GREEK HACKING SCENE) ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.

 

GREEK HACKING SCENE pagalos"Έτσι σου έμαθαν χοντρέ; Τα φάγαμε μαζί ε; Όχι χοντρομπαλά.....τα έφαγες εσύ και έσκασες μαζί με όλα τα άλλα τα λαμόγια εις βάρος του Ελληνικού υπερήφανου λαού, που τον έχετε καταντήσει να ντρέπεται να πεί πως είναι Έλληνας. Αλλά εσάς ο καημός σας είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες και πώς θα τους βάλετε να σας ψηφίσουν για να μην χάσετε την καρέκλα....που μακάρι να γίνει ηλεκτρική και να ψηθείτε ζωντανοί, όπως ψήνεται τόσα χρόνια ο Ελληνικός λαός......Λοιπόν δεν το κουράζω άλλο και σας δίνω μια ευχή και κατάρα έχοντας στο πλάι μου όλη την Ελληνική νεολαία....... Στα χάπια να τα φάτε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού Hacked By GHS".

"Τα έφαγες εσύ και έσκασες στην υγειά μας παχύδερμο !" απαντούν οι χάκερ...

ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

      

akinita

Στο προσεχές διάστημα η κυβέρνηση θα ζητήσει τουλάχιστον 360 εκατομμύρια ευρώ από περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων.
Πρόκειται, σύμφωνα με την Ημερησία, για χρήματα που οι πολίτες "χρωστάνε" στο Κτηματολόγιο στο οποίο η κυβέρνηση τοποθετεί νέο πρόεδρο εντός της εβδομάδας με εντολή να βρει τρόπους είσπραξης αυτών των χρημάτων.
Η κυβέρνηση αποφάσισε την αλλαγή της διοίκησης της Κτηματολόγιο "χρεώνοντας" στην απερχόμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι την τελευταία τριετία δεν εισπράχθηκαν όπως προβλεπόταν από τον νόμο τα τέλη των πρώτων πιλοτικών προγραμμάτων κτηματογράφησης που έγιναν στα τέλη της δεκαετίας του 90 σε 370 περίπου περιοχές της χώρας αλλα
....

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ, ΔΙΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ.

Ο άδικος θάνατος του μόλις 35 ημερών βρέφους, εξακολουθεί και θλίβει  εδώ και μέρες το πανελλήνιο.

Η μητέρα του στρατιωτικού, αποκαλύπτει  κι άλλα στοιχεία της τραγικής υπόθεσης...


Συγκλονίζει η μαρτυρία της γιαγιάς του αδικοχαμένου βρέφους 28-01-2013
 
 
Το βίντεο  ΕΔΩ
 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΘΗΤΕΙΑ: ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ Ι3, ΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ 27.000 ΔΡΧ ΑΠΗΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ BMW ...

      
venizelos-bmw

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Στο ερώτημα τι έκανες στον «πόλεμο» μπαμπά, ο Βορειοελλαδίτης «πατριώτης» αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πιθανόν να δυσκολευτεί να απαντήσει. Ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με το στρατιωτικό «φύλλο μητρώου» του ανήκει στην κάστα των πολιτικών που εξαγόρασαν μεγάλο μέρος της θητείας τους έναντι πινακίου φακής. Τα χαρτιά δύσκολα πέφτουν έξω. Την ίδια διαδρομή είχε ακολουθήσει και ο προκάτοχός του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος. Φαίνεται ότι το'χει η θέση να ηγούνται ως υπουργοί των Στρατιωτικών, πρόσωπα που δεν έχουν πιάσει ποτέ όπλο στη ζωή τους.

Σύμφωνα με το «φύλλο μητρώου» του Ευάγγελου Βενιζέλου ο...έφηβος το 1976 Βαγγέλης, 19 ετών τότε(κατά το βιογραφικό του που τον παρουσιάζει γεννηθέντα το 1957), αποφεύγει την κατάταξη του στο στρατό ένεκα σπουδών. Στις 6 Μαρτίου 1976 «παρουσιασθείς ΣΕΟ Θεσσαλονίκης εκρίθη ικανός Ι1», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Λαμβάνει αναβολή μέχρι τις 31-12-1985 ως δευτεροετής φοιτητής της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης . Στις 14 Σεπτεμβρίου 1978 «επεράτωσε τις σπουδές του» και στις 28 Νοεμβρίου 1978 «ενεγράφη ως πρωτοετής του Τμήματος
...

Ποιοι θέλουν να σταματήσουν τους ηρωικούς εισαγγελείς;

 

Ποιοι θέλουν να σταματήσουν τους εισαγγελείς
Πώς το Newsbomb ακύρωσε τα σχέδια των διεφθαρμένων…
Οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του Newsbomb.gr που αποκάλυψε με ημερομηνίες και ονόματα τα δείπνα της διαπλοκής που είχαν ως μενού την αποδυνάμωση των οικονομικών εισαγγελέων, ακύρωσαν το πρώτο μέρος του σχεδίου.
Ακολούθησαν οι ενέργειες των ηρωϊκών λειτουργών της δικαιοσύνης που απέδειξαν ότι δεν πτοούνται από βαρύγδουπα ονόματα, επικοινωνιακές απειλές και παρεμβάσεις κονδυλοφόρων.
Οι μεθοδεύσεις που θα περνούσαν «νύχτα» στην βουλή ανατράπηκαν άρον άρον βλέποντας το κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην κοινωνία. Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αφού μετά το σφυροκόπημα της δικαιοσύνης στην διαπλοκή, όλοι οι Έλληνες έγιναν μια γροθιά γύρω από τους ηρωϊκούς εισαγγελείς.
Δεν περιμένουμε βέβαια ότι το σύστημα διαφθοράς που δομήθηκε επί δεκαετίες σε σκοτεινούς διαδρόμους θα πέσει σε λίγα εικοσιτετράωρα. Οι δεσμεύσεις είναι πολλές και όλοι γνωρίζουν ότι εάν πέσει ένας διεφθαρμένος, θα καταρρεύσουν αύτανδροι.
Τα ερωτήματα
Ποιός θα ψαρέψει λοιπόν στα θολά νερά επιχειρώντας να περάσει σε συζήτηση για την αλιεία γάμπαρης τροπολογίες εκτροπής; Τι λέει γι’ αυτό ο υπουργός Δικαιοσύνης; Επιμένει ακόμα να επιχειρήσει το ευφυολόγημα περί «εισαγγελέως για την διαφθορά»; Κάποιοι επιμένουν ότι έχει βρεθεί και το «πρόσωπο». Ένα ελκυστικό πρόσωπο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, που βρίσκεται 24 ώρες στην διάθεση της διαπλοκής ακόμα και με ένα τηλέφωνο.
Εμείς θα τους προτείνουμε να κρατήσουν το «πρόσωπο» ως ευχάριστη συντροφιά σε δείπνα με «καρδιοχτύπια» και να μην παίζουν με το μέλλον αυτής της χώρας. Ήδη την έχουν βλάψει αρκετά. Ώρα να την αφήσουν σε αυτούς που θα την ξαναστήσουν στα πόδια της, με αιχμή του δόρατος λειτουργούς όπως ο Πεπόνης και ο Μουζακίτης.
newsbomb.gr

 

Το απαγορευμένο Νέμεσις. Απαγορεύεται να μην το διαβάσετε. Κάθε σελίδα του έχει ιστορική αξία!

από το www.olympia.gr

Η απάντηση στις προβοκατόρικες διαρρήξεις και τα πρακτοριλικια, είναι η διάχυση της πηροφορίας. Αυτό το τεύχος είναι αιματοβαμμένο. Όπως η σημερινή ημέρα, όπως ο αγώνας για την πατρίδα. Η Λιάνα προσέφερε την μέγιστη υπηρεσία που θα μπορούσε να προσφέρει ο δημοσιογράφος, ο πολιτικός, ο πολίτης, στον αγώνα για την αλήθεια, στον αγώνα για την Ελλάδα.
Εάν όλοι οι Έλληνες είχαν διαβάσει αυτό το τεύχος, σήμερα η πατρίδα θα ήταν ελεύθερη. Ας το κάνουμε τώρα. Κάθε σελίδα είναι ιστορικής αξίας και εξηγεί αυτά που συμβαίνουν σήμερα.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Άδωνι, για σένα. Σε παρακαλώ διάβασέ το. Μην τους ακούς που σε λένε προβοκάτορα και βλάκα. Μείνε όπως είσαι!!!

                  


 


Άδωνι, μην τους ακούς που λένε ότι είσαι δωσίλογος και προδότης. Μην τους ακούς που σε λένε προβοκάτορα και βλάκα. Μην ακούς τους συναδέλφους σου που δημόσια σε αποκαλούν ξεφτίλα και καραγκιόζη.

Δεν ξέρουν τι λένε.
Εσύ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου.
Κάτι αγνώμονες τύποι στα πάνελ σου φωνάζουν διαρκώς να σταματήσεις να τσιρίζεις. Εσύ μην τους ακούς.
Για παράδειγμα στον Αυτιά το Σάββατο ήσουν καταπληκτικός. Ποιος είναι ο Χαϊκάλης που τόλμησε να σου αντιμιλήσει; Και μετά, αυτός ο τρομοκράτης ο Σκουρλέτης. πώς τόλμησε να σου απαντήσει ένας τύπος που δεν κατάφερε να βγει βουλευτής. ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΔΩΝΙ ! Άδωνις, τι ωραίο όνομα! Τι ωραία φωνή!
Πώς τόλμησε ο θρασύς τύπος να αναφέρει ότι άλλαξες κόμμα!
Καλά έκανες κι αντέδρασες αμέσως. Αυτό θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και καλά θα
.....

Παρέμβαση Μπαμπινιώτη για την κατάληψη της «βίλα Αμαλίας».

 




(Προσοχή: Ο διάλογος που ακολουθεί είναι προϊόν μυθοπλασίας. Ουδέποτε έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει. Και μου φαίνεται γελοίο που χρειάζεται να το διευκρινίσω.)


Ηχηρή παρέμβαση του ακαδημαϊκού Γεωργίου Μπαμπινιώτη, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στον αμερόληπτο δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα είπε –μεταξύ άλλων:

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: Η ελληνική γλώσσα κατακρεουργείται καθημερινά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα: Διαρκώς ακούμε για την κατάληψη της βίλα Αμαλίας ή ότι έγινε ανακατάληψη της βίλα Αμαλία.

Και σας ρωτώ. Η λέξη βίλα δεν κλίνεται;

Αν δεν το γνωρίζετε η βίλα προέρχεται από το ιταλικό villa και είναι λέξη ελληνοποιημένη, όπως η κατσαρόλα, όπως οι ολυμπιονίκες της άρσης βαρών.
Και πρέπει να κλίνεται σύμφωνα με τους κανόνες της γραμματικής.

Δε λέμε: Το καπάκι της κατσαρόλα.
Ούτε θα πούμε: Αυθαίρετες οι βίλα των υπουργών.

Για να το καταλάβετε καλύτερα θα σας αναφέρω ένα άλλο παράδειγμα: Τη Μαρία Κάλλας.
Η Κάλλας, όπως γνωρίζετε, ήταν Ελληνίδα. Ως Ελληνίδα η γενική του ονόματος της είναι: Της Μαρίας Κάλλας. Και όχι της Μαρία Κάλλας.
Αντίστοιχα πρέπει να λέμε: Η κατάληψη της βίλας Κάλλας και όχι της βίλα Κάλλας.

ΤΣΙΜΑΣ: Μπορεί αυτό να συμβαίνει επειδή γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες. Villa Amalias.
ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: Κι αυτό είναι λάθος. Τι ήταν η Αμαλία; Βασίλισσα της Αγγλίας;
ΤΣΙΜΑΣ: Βίλα Αμαλίας, λοιπόν.
ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: Ακριβώς! Η βίλα, της βίλας, οι βίλες, των βιλών.

ΤΣΙΜΑΣ: Και τι έχετε να πείτε για το χαρακτηρισμό «μαλακισμένα» που ακούστηκε στον αέρα από γνωστό δημοσιογράφο;
ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: Καθόλου δε με ξάφνιασε… Ουδείς φαυλότερος των πολιτικών, αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι… Η έκφραση του κυρίου δεν ήταν μόνο απρεπής, αλλά και σημειολογικά εσφαλμένη… Θα σας εξηγήσω…

Το «μαλακισμένος» είναι μετοχή του ρήματος: Μαλακίζομαι. Αυτό προέρχεται από το αρχαίο: Μαλακία, παράγωγο της λέξεως «μαλακός».
Καθόλου νεολογισμός δεν είναι αυτές οι λέξεις. Σας θυμίζω το κατά
....

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! Από τις 100 χιλιάδες δήθεν “μαϊμού” συντάξεις για τις οποίες η προπαγάνδα τους μας είχε πρήξει, ελέγχονται μόνο οι 5,000, αφού όλες οι άλλες ήταν απολύτως εντάξει!!!

 

Δεν τα φάγαμε μαζί βρε καθάρματα.

Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα του διεφθαρμένου συστήματος Σημιτη που μιλούσαν για 100,000 μαϊμού συντάξεις; Θέλοντας ντε και καλά να μας πείσουν ότι τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν ήταν αποτέλεσμα των ρεμπεσκέδων που με πράσινα βύσματα έκοβαν μια αναπηρική των 400 Ευρώ τον μήνα;

Θέλοντας να ξεχάσουμε τα δις που έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία στο χρηματιστήριο του Σημίτη, στο μνημόνιο του Παπακωνσταντίνου, στο PSI του Παπαδήμου;

Ναι, το νούμερο θα ήταν σεβαστό εάν ίσχυε. Θα ήταν μισό δις τον χρόνο, δηλαδή για να φτάσουμε το χρέος θα χρειαζόταν να ανατρέξουμε στο 1400, πριν την άλωση της Πόλης. Έλα όμως που το ΙΚΑ έγινε το 1937 και τότε οι καταχραστές του δημοσίου πήγαιναν όχι στην επόμενη κυβέρνηση ως υπουργοί, αλλά στην αγχόνη. Άσε που 500άρικο το μήνα δεν συμφέρει να το βγάλεις στην Ελβετία, το τρως εδώ σε τυρόπιτες.

Ε, λοιπόν, ούτε αυτό δεν ισχύει. Σήμερα το ΠΑΡΟΝ αποκαλύπτει ότι από τις 100 χιλ. μαϊμού συντάξεις, ελεγχονται μόνον οι 5,000 αφού οι άλλες ήταν κανονικές! Για τέτοια καθάρματα μιλάμε. Τέτοιους Γκαιμπελίσκους. Όλες οι συντάξεις μαζί, ένα θαλασσοδάνειο σε συνεργάτη του Παπανδρέου!

Ειλικρινά, δεν θα σας χωρέσουν οι φυλακές. Ειλικρινά.

πηγή