Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

 
Η έκθεση σε ιοντίζουσα ακτινοβολία μπορεί να έχει είτε άμεσα, είτε πιο μακροπρόθεσμα βλαπτικά αποτελέσματα για την υγεία.

Οι άνθρωποι μπορούν να εισπνεύσουν τα ραδιενεργά σωματίδια, να τα καταπιούν ή αυτά να κάτσουν στο δέρμα τους. Η δόση και η διάρκεια της έκθεσης παίζουν καθοριστικό ρόλο για τις μετέπειτα συνέπειες, καθώς επίσης το είδος των ραδιενεργών σωματιδίων, καθώς μερικά είναι πιο επικίνδυνα ή πιο ανθεκτικά από άλλα.

Τα καρκινογόνα ραδιοϊσότοπα καίσιο-137 και ιώδιο-131 είναι οι κυριότερες απειλές μέχρι στιγμής από τη διαρροή ραδιενέργειας στην Ιαπωνία.

Το καίσιο-137, που είναι πιο επικίνδυνο, μπορεί να μολύνει την τροφή και το νερό, συσσωρευόμενο στους μαλακούς ιστούς του οργανισμού, όπως στους...

''Εγώ γιαούρτωσα τον Πάγκαλο''!!!

«Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει στο "Πρώτο Θέμα της Κυριακής" ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου που σημειώθηκε στην Κερατέα με τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, απαντώντας στα όσα ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης περί στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από την κίνηση αυτή.

«Ήταν ξέσπασμα οργής μου απέναντι σε έναν πολιτικό που όχι απλώς αποφεύγει να ασχοληθεί με το φλέγον ζήτημα του ΧΥΤΑ, αλλά πολλές φορές έχει τοποθετηθεί ενάντια στον αγώνα μας» ανέφερε ο κάτοικος της Κερατέας, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το γεγονός που έχει εξοργίσει περισσότερο τους...

Γιουχάισμα και απομονωση

Το γιουχάισμα και το γιαουρτωμα αποδεικνυεται σημαντικοτατο “οπλο”, αφου αναγκαστηκαν οι “ναυαρχιδες” των νταβατζηδων να αφιερωσουν κυρια αρθρα στο θεμα αυτο, που εχει θορυβησει το “συστημα”, διοτι διαπιστωνει οτι ο εσμος των κοπριτων δεν θα μπορει να κυκλοφορει ουτε στους δρομους αλλα ουτε και να παραβρισκεται σε χωρους οπου υπαρχουν πολλοι πολιτες και κυριως σε εστιατορια, ταβερνες, μπαρ και αλλα παρομοια. Εκτος αν συνοδευονται απο διμοιριες ματατζηδων για να τους προστατευουν απο την ασυγκρατητη πλεον οργη των πολιτων, η οποια εκφραζεται με γιουχάισμα, αποδοκιμασιες και κανενα γιαουρτακι.

Ξερετε ποιοι ειναι αυτοι που αποδοκιμαζουν τον εσμο ...

Σχετικά με το "Μυστηριώδης θάνατος ηλικιωμένου"....Τελικά, όπως όλοι φανταστήκαμε ακούγοντας την είδηση, τον έπνιξε ο αλλοδαπός υπάλληλος του!

Δεμένος σε δέντρο και με δεύτερο σκοινί στο λαιμό του εντοπίστηκε χθες νεκρός ένας άνδρας 72 ετών...

http://www.newsit.gr/files/Image/00-ARTEMIS/19-03-2011/resized/skoini_489_355.jpgΈνας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός χθες από το γιο του σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου.

Ο 72χρονος ήταν δεμένος σε δέντρο και έφερε και δεύτερο σκοινί γύρω από το λαιμό του.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης, ο οποίος ήταν υπάλληλος του θύματος σε κτηνοτροφική μονάδα, με την χρήση ξύλου ακινητοποίησε, αναισθητοποίησε και στη συνέχεια στραγγάλισε το θύμα.

Ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.
 

Ανιχνεύτηκε ραδιενέργεια σε τρόφιμα της Ιαπωνίας

Αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας ανιχνεύτηκαν στο γάλα και το σπανάκι στις επαρχίες Φουκουσίμα και Ιμπαράκι, οι οποίες βρίσκονται κοντά στον πυρηνικό σταθμό που έχει υποστεί εκτεταμένες ζημιές από το σεισμό και το τσουνάμι, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιούκιο Εντάνο.
 


"Ραδιενέργεια που υπερβένει τα φυσιολογικά όρια στην Ιαπωνία, ανιχνεύτηκε σε δείγμα γάλακτος στην επαρχία Φουκουσίμα και σε έξι δείγματα σπανακιού στην επαρχία Ιμπαράκι", τόνισε ο κύριος Εντάνο.
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ωστόσο ότι τα επίπεδα αυτά δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία και κάλεσε τον πληθυσμό να είναι ψύχραιμος ανακοινώνοντας ...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη....Μόνο για ψαγμένους αναγνώστες!



Το παραπάνω απόσπασμα είναι από την αμερικάνικη ταινία Knowing με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.
Η ταινία αυτή είναι αρκετά γνωστή και σαν υπόθεση είχε έναν άνθρωπο ο οποίος μπόρεσε να βρει τις ημερομηνίες των μεγάλων καταστροφών που θα συνέβαιναν στο μέλλον στον πλανήτη μας.



Το απόσπασμα δείχνει τον ηθοποιό να κάθεται στο σαλόνι του και να βλέπει στις....

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ιάπωνας πρωθυπουργός: "Πολύ σοβαρή η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα

- Απόρρητο έγγραφο της ΕΕ συνιστά σε όλες τις χώρες να απομακρύνουν τους πολίτες τους απο την Ιαπωνία!
- Ιάπωνας πρωθυπουργός: "Πολύ σοβαρή η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα
5 στην 7βαθμη κλίμακα το ατύχημα παραδέχθηκε η Ιαπωνία
- Θα χρειαστούν εβδομάδες για να ψυχθούν οι ράβδοι καυσίμου - Παραμένει ο κίνδυνος για ανατίναξη όλου του εργοστασίου
 


Ακριβώς 7 ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας, το τσουνάμι αλλά και το πυρηνικό ατύχημα για το οποίο ακόμα γνωρίζουμε πολύ λίγα, η ιαπωνική κυβέρνηση πιεζόμενη πλέον από την Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας αποφάσισε να ανακοινώσει οτι ανεβάζει από το 4 στο 5 στην επτάβαθμη κλίμακα, το πυρηνικό ατύχημα στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα! Υπενθυμίζεται οτι η κασταστροφή στο Τσερνομπιλ ήταν στο 7 και στο Θρι Μάιλ Αιλαντ στο 5.

Σε νέο του διάγγελμα ο πρωθυπουργός της χώρας Ναότο Καν, δήλωσε οτι "Η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα είναι ακόμα πολύ σοβαρή. Πρόσθεσε...

Του πήραν αμέσως τις πινακίδες, επειδή δεν πλήρωσε διόδια!!! Απόδειξη των υπηρεσιών που παρέχονται στους μεγαλοκαρχαρίες κατασκευαστές.

Πριν από λίγο, στα διόδια της Αττικής Οδού στο ύψος της Κατεχάκη, οδηγός δηλώνει στον υπάλληλο των διοδίων αδυναμία πληρωμής και ζητεί πιστωτικό σημείωμα με την κατάθεση των προσωπικών του στοιχείων.

Αμέσως σπεύδει στο σημείο η Τροχαία της Αττικής Οδού και αφαιρεί τις πινακίδες του οχήματός του. Στη συνέχεια, ο οδηγός καλεί την Άμεσο Δράση και επί τόπου καταφθάνει περιπολικό από την Τροχαία Παπάγου.

Ο οδηγός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου και καταθέτει μηνύσεις στους υπαλλήλους της Αττικής Οδού αλλά και στους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος, βάσει του επιχειρήματος αδυναμίας πληρωμής, το οποίο θεωρεί συνταγματικό δικαίωμά του.

Καταργούν σχολεία στην ύπαιθρο. Έχουμε Εθνική επιταγή να μην τους επιτρέψουμε να εκτελέσουν αποφάσεις ξένων κέντρων στη δική μας χώρα……

Η απόφαση της υπουργού «δια βίου μάθησης», να καταργήσει και να συγχωνεύσει σχολεία, κυρίως στην Ελληνική ύπαιθρο χώρα, όπου τα Ελληνόπουλα του τόπου, δέχονται την μάθηση πλησίον της εστίας τους , αποτελεί άφρονα και προκλητική απόφαση, η οποία στο μέλλον θα συρρικνώσει τον πληθυσμό των ήδη ολιγοαριθμούντων κατοίκων των περιοχών αυτών εις το ελάχιστο ή στον αφανισμό τους.

Η πρακτική και η πείρα του παρελθόντος αυτό λέγουν. Όπου έκλεισε ένα σχολείο, ο πληθυσμός συρρικνώθηκε.

Η δικαιολογία του υπουργείου περί παροχής ...

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πάγκαλος:Με τραυμάτισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!! ( Ρε παχύδερμο, όλη η Ελλάδα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ θα σου πέταγε καρέκλες στο κεφάλι, όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ)

- «Τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε σπασμένη καρέκλα»
- Κατονομάζει πρώην δήμαρχο και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Καταγγελίες κάνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχτηκε από κατοίκους της Κερατέας την ώρα που έτρωγε σε ταβέρνα στα Καλύβια. Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του, η επίθεση διοργανώθηκε και εκτελέστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που «προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού...

Η κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα

Στον χώρο του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα θα επιχειρηθεί μία ακόμη, πιθανώς ύστατη προσπάθεια ψύξης των αντιδραστήρων 3 και 4 από αέρος με ελικόπτερα. Αρμόδιοι διεθνείς φορείς έχουν, όμως, καταλήξει στο συμπέρασμα πώς έχει αποτύχει η πολυήμερη επιχείρηση ψύξης με διάφορα μέσα των αντιδραστήρων και πως η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Η ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας εξέδωσε ανακοινωθέν, επισημαίνοντας πώς «η κατάσταση βαίνει επιδεινούμενη».

Στις φωτογραφίες, η σημερινή εικόνα των αντιδραστήρων 3 και 4 και το ιαπωνέζικο ελικόπτερο που επιχειρεί από το πρωί να κάνει ρίψεις  θαλασσινού νερού.



Γιούχαραν σε ταβέρνα και τον αδελφό του... Stoxasti

ΦΡΑΣΤΙΚΗhttp://www.parapolitika.gr/DesktopModules/PackFlashPublish/Resources/handlers/imageResizeAndCropNew.ashx?image=/Portals/0/AuthorsImages/kourtakis/nikos.JPG&height=375&width=600&portalID=0 ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Μπόλικο βρίσιμο έριξε θαμώνας της ταβέρνας των Καλαβύτων (σ.σ. την Κυριακή το μεσημέρι) στον αδερφό του πρωθυπουργού Νίκο Παπανδρέου. «Εσύ τρώτε με χρυσά κουτάλια και μεις είμαστε στην πείνα» φέρεται να είπε, ο εξοργισμένος νέος. Ο Νίκος, που έδειξε να αιφνιδιάζεται από την επίθεση, προσπάθησε να διασκεδάσει το γεγονός, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει τον στόχο του. Το συμβάν τελείωσε με την μεσολάβηση των ψυχραιμότερων.
parapolitika.gr

Βίντεο: 2 διμοιρίες ΜΑΤ φυλάνε τον χοντρο ξεφτίλα μέχρι να σαβουριάσει.

 

Οι Έλληνες αστυνομικοί κάνουν τις Φιλιππινέζες το πρωί (ομπρέλα στον Τσίπρα, τα ψώνια του Σπηλιωτόπουλου κλπ), τους μακάκες το βράδυ που τρώει ο κάθε ξεφτιλισμένος και αυτοί τον φυλάνε απέξω από τα εστιατόρια (Πάγκαλος, Πρωτόπαππας, Παπανδρέου) και τα τάγματα καταστολής τα μεσάνυχτα, όταν τους στέλνουν αυτοί τους οποίους φυλάνε όλη μέρα, να δέρνουν τον απλό κόσμο (Κερατέα)

Σοβαρά επεισόδια απόψε στην Κερατέα

Διμοιρίες ΜΑΤ πετούν χημικά στους κατοίκους και τους επιτίθενται με μανία. Νωρίτερα, φύλαγαν τον βούβαλο που έτρωγε παϊδάκια και  γιαούρτια με πέτσα στη μούρη. Μόλις έφαγε αυτός, πήγαν στο ''καθήκον'', δηλαδή να βαράνε με μανία τους κατοίκους. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί σαν και αυτούς τους κατάπτυστους τύπους που βασανίζουν τους κατοίκους της Κερατέας και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους αγνούς συναδέλφους τους που θυσιάζονται για να προστατεύσουν τον πολίτη.

Φωτογραφίες του Πάγκαλου με τα γιαούρτια στη μάπα.

 












Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο πριν από λίγα λεπτά σε ταβέρνα της Κερατέας. Άντε καλοφάγωτα και καλοχώνευτα.

Δεκάδες κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ πολλοί τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα. Με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ και σε κλίμα έντασης ο  Πάγκαλος συνομίλησε με τους κατοίκους και εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.

Το καλύτερο δώρο του κάνανε πάντως του χοντρού. Θα έχει πράμα να γλείφει όλο το βράδυ. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το σχετικό βίντεο, που θα  κυκλοφορήσει από το site του -πρώην- Ταρζάν.

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Mαζί τα φάγαμε φοράδα Μέρκελ! Ο καλύτερος πελάτης των όπλων σου ήμασταν!

SIPRI “A Top Global Think Tank”: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ – ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

http://www.olympia.gr/


Με βάση τα στοιχεία του  –  “Stockholm Ιnternational Peace Research Ιnstitute” -  η Γερμανία είναι η ΤΡΙΤΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ σε Παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά τα ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ τη ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ είναι με διαφορά η …ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ…

Η φάμπρικα του ξεπουλήματος των νησιών: ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.

Apo to http://www.olympia.gr/

Να πως δένουν όλα. Για να δείτε πόσο μπροστά είναι οι άνθρωποι, από πότε ετοίμαζαν να προωθήσουν τα άνομα συμφέροντα τους. Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας του Πάνου Καμμένου στην βουλή:

Και την ίδια μέρα, 2 Απριλίου 2002, προσέξτε κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, «Τροποποιούμε εν μέρει το Προεδρικό Διάταγμα 16-10-2000 απόφασή μας κατά το μέρος που αφορά τις νησίδες Διπλό (Άνω Φηρά), Κάβουρας (Κάτω Φηρά). Και  Στρογγυλό του Νομού Κυκλάδων, κειμένων πλησίον της Νήσου Αντιπάρου». «Τροποποιούμε εν μέρει, την ΔΠΑ/9389 απόφασή μας κατά το μέρος που αφορά τη νησίδα «Καρδιώτισσα» Νομού Κυκλάδων, κείμενης έναντι της νήσου Θήρας.

Οι όροι δόμησης σε αυτήν και οι χρήσεις γης συνεχίζουν να διέπονται από τις διατάξεις που ίσχυαν πριν τη δημοσίευση της προαναφόμενης απόφασης». Υπογραφή 29 Μαρτίου 2002, Ν. Σηφουνάκης. Τα καταθέτω στη Βουλή.
Σας λέει τίποτα η ΚΑΡΔΙΩΤΙΣΣΑ; Δείτε λοιπόν την είδηση που έσκασε σαν βόμβα στο διαδίκτυο:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzH-9XaVPt_bEHhjnJnyvTcBCQTcUEhA9CtS_AygCTpo4zIyetoeVKqwc6fdvFeGsy-cVSmlj3kODUeHf1ebVZUJzyJaU6OhoPIbIZb4Pwged3K_yJcxbfFy9XFsGe1N6aSxZ-n_HiF6T1/s1600/Untitled-2.jpg
από το http://www.privateislandsonline.com/
Έχετε ακόμα απορίες; Όσο για τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης, υπήρχαν σε...

Απίστευτο και όμως αληθινό σημείο της τρελής εποχής στην οποία ζούμε: Οικονομική βοήθεια της Αλβανίας... προς την Ιαπωνία

100.000 δολάρια θα προσφέρει η Αλβανία στην πληγωμένη από τον καταστροφικό σεισμό των 8,9 Ρίχτερ, Ιαπωνία.

Την απόφαση ανακοίνωσε σήμερα ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου της Αλβανίας.

Ο κ. Μπερίσα εξέφρασε την αλληλεγγύη του αλβανικού λαού στους Ιάπωνες, "σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

H Αλβανία έστειλε ελεημοσύνη στην ...Ιαπωνία. Ζήσαμε να το δούμε και αυτό...

Ξαφνική αλλαγή πλεύσης του ''λαθροδημάρχου'' Καμίνη: «Να γυρίσουν στις πατρίδες τους οι παράνομοι μετανάστες»


Στην επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής παρέστη την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, και μίλησε εφ’ όλης της ύλης. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην «κατάντια», όπως χαρακτηριστικά είπε, της Αθήνας και στην ανασφάλεια των πολιτών, με ολόκληρες γειτονιές της πόλης να έχουν «γκετοποιηθεί». «Ολόκληρες γειτονιές έχουν γίνει άβατα» ανέφερε. «Κάτοικοι και επιχειρηματίες την εγκαταλείπουν μαζικά.  Η σύνθεση της πόλης αλλάζει ραγδαία. Υπάρχει διαδεδομένο αίσθημα ανασφάλειας. Αν δεν δώσουμε στους πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα».


Αν και σημείωσε πως τα οικονομικά του δήμου είναι «σε άσχημη κατάσταση», είπε πως για τις περιοχές που σήμερα...

Το πυρηνικό «ηθικό δίδαγμα» της Ιαπωνίας

Του Brahma Chellaney

Τα προβλήματα στο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας της Φουκουσίμα στη βορειοανατολική Ιαπωνία έχουν επιφέρει σοβαρό πλήγμα στην παγκόσμια πυρηνική βιομηχανία, αυτό το πανίσχυρο καρτέλ περίπου δέκα μεγάλων κρατικών (ή υπό κρατική καθοδήγηση) εταιρειών οι οποίες πανηγύριζαν για την διεθνή «αναγέννηση» της ατομικής ενέργειας.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν από φυσικές καταστροφές οι παραθαλάσσιοι αντιδραστήρες σαν της Φουκουσίμα είναι πασίγνωστοι, ιδίως μετά το τσουνάμι στον Ινδικό πριν από έξι...

Ξεπουλάμε πατρίδα...Don’t worry, be happy


 http://filologos10.wordpress.com/

H εταιρεία Tepco εξαπάτησε την ιαπωνική κυβέρνηση, ισχυρίζεται ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας.

Παιδαριώδεις δικαιολογίες και επιχειρήματα αίολα οδήγησαν την Ιαπωνία με μαθηματική ακρίβεια στον χειρότερο εφιάλτη της.

Όταν ο πρωθυπουργός ενός απόλυτα πειθαρχημένου λαού ανακοινώνει δημόσια ότι η εταιρεία TEPCO εξαπάτησε την κυβέρνηση, αποκρύπτοντας την πραγματικότητα σε σχέση με την κατάσταση των χτυπημένων πυρηνικών αντιδραστήρων, τότε τα πράγματα είναι πράγματι σοβαρά.

O Iάπωνας πρωθυπουργός
O Iάπωνας πρωθυπουργός
Είναι αλήθεια ότι εκείνοι που γνωρίζουν το ταμπεραμέντο των Ιαπώνων στοιχημάτιζαν ότι δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Ένας λαός έντιμος και εργατικός σε υπερθετικό βαθμό που δεν έπαψε ποτέ, μετά την ήττα του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, να αντιμετωπίζει με καχυποψία οτιδήποτε κινείτο έξω από...

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα πυρηνικά στην Ιαπωνία. Εντολή να εγκαταλείψουν ακόμα και οι τελευταίοι εργαζόμενοι.

Οι πενήντα εναπομείναντες εργαζόμενοι έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν προσωρινά τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα σήμερα, όταν τα επίπεδα της ραδιενέργειας αυξήθηκαν αιφνιδίως, σε μία εξέλιξη που σημαίνει ότι η πυρηνική κρίση κλιμακώνεται εκτός ελέγχου.

Λίγες ώρες πριν, ακόμη μία πυρκαγιά ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του αντιδραστήρα Νο. 4, όπου χθες μία έκρηξη στη δεξαμενή του αναλωθέντος πυρηνικού καυσίμου προκάλεσε ρήγμα στο τοίχωμά της. Λευκός καπνός έβγαινε από το κτίριο που στεγάζει τον αντιδραστήρα Νο. 3, ο οποίος ...

O πρώην Συνήγορος του Πολίτη, Δήμαρχος Αθηναίων και λάτρης των λαθρομεταναστών, έγινε πολέμιος των Ελλήνων διαδηλωτών.

Ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη έγινε και πρώην «επαναστάτης», αφού στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο Γιώργος Καμίνης είπε ότι αν και δεν είναι υπέρ της «δημοκρατίας του καναπέ», θα ήθελε τα κόμματα να φέρουν νόμο που θα αφορά στις συναθροίσεις. (Αυτές τις ''συναθροίσεις'' που κάθε τρεις και λίγο επιχειρούν να τις απαγορεύσουν με νόμους, μόνο Χούντα θυμίζουν πρέπει να πούμε στον κύριο λαθροδήμαρχο)

«Οι διαδηλώσεις επιβαρύνουν ήδη την επιβαρυμένη ζωή του κέντρου», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων στην επιτροπή Περιβάλλοντας κατά τη διάρκεια ...

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Jacoline Vinke-Παπακωνσταντίνου(Σύζυγος του... ''τσάρου'' της Οικονομίας): "Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει".

Υπότιτλος : "Μάθανε πως γ@μιόμ@στε , πλακώσαν και οι Γύφτοι"

Εμφανίστηκε η Ολλανδή σύζυγος του κ. Παπακωνσταντίνου στην τηλεόραση και σε ελληνικά και ολλανδικά ΜΜΕ και είπε διάφορα για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της.


Σε μια κακοστημένη Turkish Style σαπουνοπερική εμφάνιση , ακούστηκαν και πολλά και γελοία και αστεία πράγματα τα οποία δεν επιθυμώ να σχολιάσω. Θα σχολιάσω μόνο μια...


"Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει" 


Για να δούμε τι ωραία χώρα είναι η Ολλανδία όπου τα κάνουν όλα όπως πρέπει.........

Σε μια χώρα που εδώ και καιρό κυβερνάνε κάτι τύποι σαν τους αντίστοιχους του  ΣΥΡΙΖΑ... Η πιο "προοδευτικοκουλτουριάρικη" χώρα.....



α.   Τα πορνεία με την βιτρίνα στο Αστερνταμ ...

Όλες οι χώρες κάνουν πίσω στα πυρηνικά, αλλά η Τουρκία όχι!!!Επιμένει να βάλει τον εφιάλτη δίπλα μας!

Η Τουρκία δεν κάνει πίσω στα σχέδιά της για πυρηνική ενέργεια

Ο υπό κατασκευή σταθμός στο Άκουγιου θα βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών Ερντογάν με τη ρωσική κυβέρνηση κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα
Ο υπό κατασκευή σταθμός στο Άκουγιου θα βρεθεί στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών Ερντογάν με τη ρωσική κυβέρνηση κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα 
Η Άγκυρα θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά της για κάλυψη των ενεργειακών της αναγκών χρήση πυρηνικής ενέργειας, ξεκαθαρίζοντας πως θα η Φουκουσίμα δεν θα αλλάξει τίποτε στο σχεδιασμό της για κατασκευή πυρηνικών μονάδων. Στην Τουρκία προγραμματίζεται η κατασκευή δύο σταθμών, ο ένας με ...

Προσοχή στα e-mail που καταφθάνουν με θέμα την Ιαπωνία

Προειδοποίηση προς τους χρήστες του διαδικτύου στέλνει η Δράση του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Saferinternet.gr) να προσέχουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα που φτάνουν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μας και αφορούν την καταστροφή στην Ιαπωνία.

Όπως αναφέρει το Saferinternet σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για απατηλά μηνύματα, όπου απατεώνες εμφανίζονται ως εκπρόσωποι έγκριτων οργανισμών (φιλανθρωπικών, ιατρικών κ.λπ.) και ζητούν τη βοήθεια των χρηστών με την καταβολή χρηματικών ποσών σε λογαριασμούς που επισημαίνουν.

Σε άλλα μηνύματα, απατεώνες εμφανίζονται ως θύματα ....

Μιχ. Ζαμπίδης> Ένας ήρωας ανάμεσα σε τηλεσκουπίδια

Από τον killbill


Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι είδωλο για χιλιάδες αθλητές στην Ελλάδα αλλά και στο κόσμο. Έγινε ήρωας μετατρέποντας σε πολεμική μηχανή το μικρό δέμας που του χάρισε η φύση.
Έγινε ήρωας μέσα από ατέλειωτες ώρες προπόνησης και πολύ ξύλο, άγριο ξύλο, που έριξε και έφαγε.
Και ξαφνικά αυτός ο αθλητής εμφανίζεται στο χαζοπαιγνίδι του ΑΝΤ1, ανάμεσα σε γλάστρες, βίζιτες, πισωγλέντηδες, ενοικιαζόμενες celebrities, διάσημους στη Κωλοπετινίτσα κερατάδες και πάσης φύσεως νούμερα.
Αυτό το σκουπιδαριό τον ακολούθησε και το

Ανεβάζουν τον χαρακτηρισμό του πυρηνικού ατυχήματος στο επίπεδο 6???

Διαβάζουμε τις τελευταίες εξελίξεις από το sky news και βλέπουμε ότι οι πληροφορίες δεν είναι καθησυχαστικές. Οι Γάλλοι εκτιμούν ότι το ατύχημα της Ιαπωνίας κατατάσσεται πλέον στο 6ο επίπεδο της διεθνούς κλίμακας με την οποία χαρακτηρίζουν αυτού του είδους τα ατυχήματα. Aς ελπίσουμε  οι ανακοινώσεις της Ιαπωνικής κυβέρνησης  να είναι αληθείς και να αποφύγει ο πλανήτης τα χειρότερα. Θυμίζουμε ότι το Τσερνομπιλ ήταν στην υψηλότερη κλίματα αυτών των ατυχημάτων, ήταν δηλαδή στο επίπεδο 7.

 

''Fears Over Japan Nuclear Leak Increase

The incident at Japan's Fukushimi 1 nuclear plant now rates six on a scale of seriousness - with seven being the highest, according to France's nuclear safety authority.

The explosion at a nuclear power plant in Chernobyl, Ukraine in 1986 was rated a seven.
A third explosion and fire at the plant caused the release of radiation into the atmosphere earlier on Tuesday.
The country's prime minister Naoto Kan said radiation levels on the east coast had "risen considerably".
People living less than 20km from the complex, which is 155 miles (250km) north of Tokyo, have been told to leave the area.
Tens of thousands of residents have already been evacuated from the zone.''

Στη Βουλή το θέμα με τα πυρηνικά των γειτονικών χωρών

Την ανησυχία τους για τη σχεδιαζόμενη κατασκευή πυρηνικών αντιδραστήρων σε γειτονικές χώρες εκφράζουν με ερώτηση τους προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Περιβάλλοντος οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Κ. Καρτάλης και Μιχ. Κατρίνης.

«Ο σεισμός που συγκλόνισε την Ιαπωνία επέφερε σοβαρότατες συνέπειες στη λειτουργία μεγάλου αριθμού πυρηνικών αντιδραστήρων. Τέσσερις ημέρες μετά τον σεισμό οι αρμόδιες αρχές δεν φαίνεται να είναι σε θέση να ελέγξουν απόλυτα τις οδυνηρές ...

Τα 9 ρίχτερ της Ιαπωνίας δεν θα ταρακουνήσουν το ΥΠΕΞ προκειμένου να βάλει φρένο στην κατασκευή του Τούρκικου πυρηνικού εργοστασίου;

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που κάθε τόσο ανακοινώνονται από τις αρχές της Ιαπωνίας λόγω του ισχυρότατου σεισμού των 9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και του φονικού τσουνάμι που χτύπησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ανελέητα τη χώρα.

Παραθαλάσσιες περιοχές και χωριά σβήστηκαν στη κυριολεξία από τον χάρτη, οι αγνοούμενοι φτάνουν τις 50.000 ενώ οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι μέχρι στιγμής υπολογίζονται σε πάνω από 4.000 άτομα. Περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους ενώ 2 εκατομμύρια νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και σε 1,4 εκατομμύρια σταμάτησε η υδροδότηση. Οι επικοινωνίες διακόπηκαν, τα τρένα σταμάτησαν ενώ τα περισσότερα αεροδρόμια στη χώρα τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά αλλά την επόμενη μέρα του σεισμού σημειώθηκε έκρηξη στον χώρο του  πυρηνικού αντιδραστήρα Daiichi I και την μεθεπομένη ....

Ο πρωθυπουργός αιφνιδιάζεται από τις ίδιες του τις αποφάσεις

(Το κείμενο που ακολουθεί, το υπογράφει ο Ν. Ευαγγελάτος , ο οποίος, όπως και πολλά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλάζει γραμμή πλεύσης και στέκεται κριτικά απέναντι στον θίασο που ονομάζεται ελληνική κυβέρνηση. Άργησαν αλλά το κατάλαβαν ακόμα και τα τελευταία δεκανίκια του Πασοκ, ότι οδεύουμε προς την καταστροφή επειδή όλα ήταν προσχεδιασμένα από τους Έλληνες προδότες και τα ξένα αφεντικά τους. Εδώ και μέρες λοιπόν, τόσο στην ιστοσελίδα του κ.Ευαγγελάτου όσο και σε άλλες, υπάρχει εμφανής αλλαγή στην στάση των μεγαλοδημοσιογράφων.)

Όταν οι κοσμογονικές εικόνες από την Ιαπωνία θα σταματήσουν να βρίσκονται στην κορυφή της επικαιρότητας τη θέση τους θα καταλάβουν ξανά τα περιβόητα 50 που πρέπει να συγκεντρώσουμε ως το 2015. Εντός των επομένων 3 μηνών η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει καταλήξει στο...

Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), είναι καθησυχαστική ως προς την επιρροή της χώρας μας από την ραδιενέργεια.

Τα επίπεδα ραδιενέργειας στον ατμοσφαιρικό αέρα γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία, αυξήθηκαν στο τετραπλάσιο, λίγο μετά την τελευταία έκρηξη, νωρίς το πρωί, στον αντιδραστήρα 2 του συγκροτήματος, όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος του εργοστασίου.

    Η μέτρηση των επιπέδων ραδιενεργής ακτινοβολίας στις 8.30' το πρωί της Τρίτης τοπική ώρα, έφθασε στις 8,217 μονάδες μέτρησης από 1,941, που ήταν 40 λεπτά νωρίτερα και πριν από τη νέα έκρηξη, όπως ανακοίνωσε η ιδιοκτήτρια, Εταιρεία Ηλεκτρικής Ενέργειας του Τόκιο.

    Οι ιαπωνικές αρχές πληροφόρησαν τη Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενεργείας (IAEA) ότι το επίπεδο της ραδιενέργειας ανά ώρα στον πυρηνικό σταθμό φθάνει μέχρι τα 400 μιλισιβέρτ.

    Η έκρηξη κατέστρεψε την οροφή πάνω από το σιλό του αντιδραστήρα υπ'αριθμόν 2 του πυρηνικού εργοστασίου και πυκνό σύννεφο ατμών εκτοξεύθηκε προς τον ουρανό της Φουκουσάμα όπως μεταδίδουν τα ιαπωνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

    Οι αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν την τήξη σε τρείς από τους πυρηνικούς αντιδραστήρες του εργοστασίου, που υπέστησαν βαρύτατες βλάβες στο σύστημα ψύξης των ....

Σε αυτή τη περίπτωση γιατί δεν άσκησε διωξη η Εισαγγελία….;

Μετά την εισαγγελική παραγγελία για την άσκηση προκαταρκτικής εξέτασης για bloggers που διέπραξαν το αδίκημα της ψευδούς σποράς ειδήσεων ας θυμηθεί και αυτό η Εισαγγελία και ας ασκήσει αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη για….. εξαπάτηση του Ελληνικού λαού που συνετελέσθη το 2009….Ή οι νόμοι επιβάλλονται επιλεκτικά….;
http://www.olympia.gr/

Οι πολίτες παίρνουν το νόμο στα χέρια τους απ' άκρη σ' άκρη της χώρας.

Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, μια περιοχή που έχει γίνει αμέτρητες φορές στόχος αδίστακτων ληστών και διαρρηκτών, με αποτέλεσμα να κάνουν περιπολίες για να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. Μάλιστα, το μικρό αυτό χωριό θα μείνει αξέχαστο σε έναν επίδοξο κακοποιό ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια εξαγριωμένων χωρικών.

Οι ύποπτες κινήσεις τεσσάρων αγνώστων που επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα έξω από ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι έλειπαν στην Αθήνα έκαναν έναν κάτοικο της περιοχής να σταματήσει το φορτηγό του και να τους ρωτήσει τι έψαχναν. Οι θρασύτατοι δράστες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τον απείλησαν με ξυλοδαρμό και σπάσιμο του αυτοκινήτου του αν...

O πυρηνικός εφιάλτης της Ιαπωνίας αρχίζει και δείχνει τις πραγματικές του διαστάσεις. Φωτιά και σε άλλον αντιδραστήρα.

- Διαρροή ραδιενεργών υγρών και ατμών στην περιοχή
- Απαγόρευση πτήσεων πάνω από τις μολυσμένες με ραδιενέργεια περιοχές
- “Ψυχραιμία” λέει ο Ιάπωνας πρωθυπουργός


Έκρηξη σημειώθηκε στις 06:10 τοπική ώρα Ιαπωνίας, (1:15 ώρα Ελλάδας) στον πυρηνικό αντιδραστήρα Νο 2 του εργοστασίου Fukushima, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιαπωνικής κυβέρνησης.

Επιπλέον φωτιά ξέσπασε στον αντιδραστήρα Νο 4 κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο δραματική, πληροφορία που επιβεβαίωσε και ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Naoto Kan, σε συνέντευξη τύπου στις 11:00, τοπική ώρα Ιαπωνίας.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ακόμα ότι η ραδιενεργός μόλυνση στην ατμόσφαιρα γύρω από τον πυρηνικό σταθμό, έχει αγγίξει πλέον επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία επίπεδα.
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ισχύει από σήμερα και απαγόρευση πτήσεων πάνω από τον εναέριο χώρο των περιοχών που έχουν εντοπιστεί υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας ενώ ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν προχωρήσει στην ακύρωση όλων των πτήσεων τους προς την Ιαπώνια.


 
Οι άνεμοι ακολουθούν πορεία νότιο-δυτική, πράγμα που συμπεριλαμβάνει στην ακτίνα πιθανής προσβολής μέσα στις επόμενες ώρες και την πρωτεύουσα Τόκιο. Η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας υπολογίζει ότι κινούνται με ταχύτητα 2-3 μέτρων το δευτερόλεπτο, αν και προβλέπεται να εξασθενήσουν αργότερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η νέα έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στο πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Φουκουσίμα, αυτή τη φορά στον αντιδραστήρα 2, κατέστρεψε το περίβλημα του πυρήνα του αντιδραστήρα με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαρροή ραδιενεργών υγρών, αλλά και ραδιενεργού ατμού.

Bενιζέλος: Οι φτωχοί αντέχουν γιατί έχουν συνηθίσει, οι πλούσιοι που χάνουν έχουν το σοβαρό πρόβλημα!!!!!!!

Οι κοινωνικές ευαισθησίες του Βενιζέλου



Δηλώσεις Βενιζέλου τώρα στο Αλτερ, ρεσιτάλ κοινωνικής αναλγησίας!
“ Το πετρέλαιο αυξάνεται και για τον φτωχό και για τον πλούσιο”!!!!
“ Ο φτωχός είναι συνηθισμένος στην φτώχεια του, ο εύπορος που χάνει εισοδήματα χάνει τον κόσμο κάτω απ’τα πόδια του”!!!!

Ωραίος ο δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, σοσιαληστής με τα όλα του, προαλείφεται για άξιος διάδοχος του ΓΑΠ στην ηγεσία του κόμματός του.

Δηλαδή κύριε Βενιζέλο ίδιο είναι να πληρώνει πετρέλαιο ο εργαζόμενος των 700 ευρώ στην Φλώρινα και στην Νάουσα και ίδιο ο εύπορος του Κολωνακίου; Μήπως μας λέτε ...

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πάντα την πληρώνουν οι λάθος άνθρωποι

 (Ακολουθεί επιστολή ενός πολίτη με σοβαρά προβλήματα υγείας που εκφράζει το βαθύ του παράπονο προς τους ανάλγητους που μας κυβερνούν)
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ

Ονομάζομαι Δημήτριος Χερουβείμ είμαι 62 ετών έχω πάθει δύο εγκεφαλικά επεισόδια και έχω και λέμφωμα (πάθηση στο αίμα). Έχω κάνει οκτώ χημειοθεραπείες και έχω βγει στη σύνταξη με αναπηρία 67% μετά από σαράντα χρόνια δουλειάς (12.500 ένσημα). Έχω μία κόρη με σπαστική τετραπληγία με ποσοστό αναπηρίας 100%.
Ποτέ δεν περίμενα ότι εγώ και το παιδί μου θα σώζαμε αυτή την χώρα από την χρεοκοπία. Ποτέ δεν περίμενα να ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα να μου κόβατε από τις πενιχρές μας συντάξεις εμένα και του παιδιού μου , καθώς και από άλλα άτομα Α.Μ.Ε.Α. τα δώρα και την άδεια , ντροπή.
Θυμάμαι το 1981 ο τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αείμνηστος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου στον προεκλογικό του λόγο ήμουν παρών μπροστά στην εξέδρα. Παρακολουθούσε την ομιλία του ένας ανάπηρος στο καρότσι , και ο τότε αείμνηστος πατέρας σας είπε εκτός κειμένου...

Ιαπωνία πριν και μετά από τον όλεθρο...

Η αεροφωτογραφία είναι από το Fujitsuka κοντά στο  Sendai

Όπως πάντα, παράλληλα με κάθε μεγάλο γεγονός, παρουσιάζεται από το πουθενά και η ''τρομοκρατία''

Διαβάζουμε σήμερα για  σημαντικές συλλήψεις μελών τρομοκρατικής οργάνωσης, για γιάφκες και σύνεργα μεταμφίεσης και -όπως κάθε φορά- οι μεγάλες αυτές ''επιτυχίες'' παρουσιάζονται τελείως ''τυχαία'' όταν υπάρχουν σοβαρά εθνικά και οικονομικά θέματα που μας ταλαιπωρούν. Είναι τόσο θλιβερά προβλέψιμοι πια...

Ανησυχία για νέα πυρηνική έκρηξη στην Ιαπωνία - 5.200 οι νεκροί

   Περισσότερα από 2.000 σώματα αγνοουμένων μετά τον καταστροφικό σεισμό των 9 Ρίχτερ και το φονικό τσουνάμι, που τον ακολούθησε και σάρωσε τις βόρειο-ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας, την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκαν σήμερα, Δευτέρα, σε δύο ακτές του νομού Μιγιάκι, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων του Κιότο. Συνολικά, μέχρι στιγμής, ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό και το τσουνάμι ξεπερνά τους 5.200, εν μέσω φόβων για σοβαρό δυστύχημα στα χτυπημένα από την καταστροφή πυρηνικά εργοστάσια της χώρας.

    Οι αρχές επισημαίνουν ότι ο αριθμός των νεκρών πιθανότατα θα αυξηθεί, δεδομένου ότι χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να φέρονται ως αγνοούμενοι.

    Ο πρωθυπουργός, Ναότο Καν, ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι έχουν διασωθεί από το πρωί της Παρασκευής.

    Στο μεταξύ, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο έκρηξης και στον αντιδραστήρα 3 (εκτός από τον αντιδραστήρα 1) του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, προειδοποίησε η ιαπωνική κυβέρνηση.

    Την ανάγκη για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αντιμετώπιση της κατάστασης, ενισχύει η προειδοποίηση της μετεωρολογικής υπηρεσίας της Ιαπωνίας ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να σημειωθεί μετασεισμός μεγέθους 7 ή και περισσότερων...

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Eνοχλήθηκε ο Τσίπρας...Δεν έχει 18 αστυνομικούς λέει, αλλά μόνο ...4!!

Ανακριβές χαρακτηρίζει το γραφείο του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα , το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, που τιτλοφορείται «18 αστυνομικοί στην υπηρεσία του αντιεξουσιαστή».

Ο αριθμός των αστυνομικών που αναφέρεται στον τίτλο και το σώμα του κειμένου του ρεπορτάζ, δεν αφορά την προσωπική ασφάλεια του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο σύνολο της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και των στελεχών του, σημειώνει το γραφείο του προέδρου του ΣΥΝ.

Ο ΣΥΝ αναφέρει πως στην στην προσωπική ασφάλεια του κ. Τσίπρα απασχολούνται τέσσερις αστυνομικοί.

(Δηλαδή, εκτός από τον Τσίπρα, έχουν φουσκωτούς ή φιλιππινέζες, ή παιδιά για τις δουλειές, (όπως και να τους πούμε μέσα είμαστε) και οι υπόλοιποι ''ευαίσθητοι'' του ΣΥΝ. Γι' αυτό έχουν την πολυτέλεια να μας μιλάνε για τους ''καημένους'' λαθρομετανάστες τους οποίους εμείς οι κακοί και αφιλόξενοι ρατσιστές επιμένουμε να  φοβόμαστε και να  απεχθανόμαστε.)

Πληρώνουμε αστυνομικούς για να κουβαλάνε τα ψώνια του Σπηλιωτόπουλου και να κρατάνε την ομπρέλλα του αντεξουσιαστή Τσίπρα! Η φωτο είναι σκέτη πρόκληση!!


Αστυνομικοί “φιλιππινέζες” και “μπάτλερ”

Η εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση, αστυνομικοί μάχονται με αδίστακτους εγκληματίες, υπάρχουν όμως δεκάδες άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, που έχουν τοποθετηθεί στη φύλαξη υψηλών προσώπων, και οι πολιτικοί τους χρησιμοποιούν ως «φιλιππινέζες».
Όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα ο πρώην υπουργός Παιδείας και νυν τομεάρχης της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος χρησιμοποιεί έναν από τους δυο αστυνομικούς, που έχει στη διάθεσή του, για να κουβαλάει τα ψώνια από το σουπερμάρκετ.
Σε φωτογραφία, που «τράβηξε» η εφημερίδα το προηγούμενο Σάββατο, ο υπαστυνόμος Β’ Κ.Ρ, που είναι εδώ και χρόνια «σκιά» του πρώην υπουργού, εμφανίζεται να κρατά τσάντες από το σούπερ μάρκετ έξω από το σπίτι του κ. Σπηλιωτόπουλου στο Κολωνάκι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τομεάρχης παιδείας της ΝΔ διαθέτει οικιακή βοηθό για τις δουλειές του σπιτιού, ωστόσο, επέλεξε να στείλει τον αστυνομικό για ψώνια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ρόλο «μπάτλερ» έχει αποδώσει στον αστυνομικό, που έχει αναλάβει τη φύλαξή του, και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αστυνομικός εμφανίζεται σε φωτογραφία την προηγούμενη Τρίτη να κρατά την ομπρέλα για να μην βραχεί ο κ. Τσίπρας.

Στο χέρι μας το αν κάθε μια ταμειακή θα γίνει Κερατέα! Όχι δεν πουλάμε! Δημοψήφισμα εδώ και τώρα!

Όλοι καταλάβαμε ότι υπήρξε σχέδιο. Μια χρεοκοπημένη χώρα για να έχει ψωμί τυρι και μίζες χρειάζεται να πάει στο ΔΝΤ και να ανοίξουν οι μπίζνες και το λεγόμενο «Παράθυρο της ευκαιρίας».  Οπότε η Ελλάδα  της Siemens και της απόλυτης βουλευτικής ασυλίας  χρεοκόπησε.

Μετά οργανώθηκε  στο ποδάρι ένα αποτυχημένο από την πρώτη στιγμή  μνημόνιο- σχέδιο εξυγίανσης-  και  δόθηκαν κάποια χρήματα ώστε να καταστεί η κατάσταση μερικώς ελεγχόμενη.
Το πολιτικό προσωπικό όρισε ...

Tώρα το ξεπούλημα έγινε νίκη....

Tελικά όλο το μυστικό κρυβόταν στα περιβόητα…50 δισ. Στα ακίνητα-φιλέτα του ελληνικού δημοσίου και στη συμμετοχή του σε εταιρίες που ενδιαφέρουν ξένους κολοσσούς.

Το πρωτομάθαμε πριν από 10 μήνες από ειρωνικά δημοσιεύματα γερμανικών εντύπων που μας καλούσαν να πουλήσουμε τον Παρθενώνα και τα νησιά μας  για να ξεχρεώσουμε. Αντιδράσαμε έντονα τότε. Ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, σκληρές δηλωσεις από τους υπουργούς. Mετά μας το είπε επισήμως η τρόικα.

Μόλις πριν από ένα μήνα. Και πάλι σκληρές ανακοινώσεις από την ...

Ώρες αγωνίας λόγω ενδεχόμενης νέας έκρηξης στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα

Νέα έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα φοβάται η ιαπωνική κυβέρνηση, καθώς εντοπίστηκε μεγάλη συγκέντρωση υδρογόνου στον αντιδραστήρα 3, αυτή τη φορά.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι δεν θα προκληθεί έκρηξη στον αντιδραστήρα 3 εξαιτίας της συγκέντρωσης υδρογόνου», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιουκίο Εντάνο.
Ταυτόχρονα όμως τόνισε ότι σε περίπτωση έκρηξης «δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στον αντιδραστήρα».

Η ραδιενέργεια πάντως που έχει εκλυθεί από τη χθεσινή έκρηξη στο κτήριο που στεγάζει τον αντιδραστήρα 1 έχει φτάσει 400 φορές πάνω από το κανονικό όριο, όπως μετρήθηκε στην επαρχία Μιγιάγκι, μετέδωσε το πρακτορείο Κιόντο.

Τα αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας μετρήθηκαν στην περίμετρο του....

Τυχαίος ο Σεισμός στην Ιαπωνία ή Λειτούργησε Άλλη μία Φορά το HAARP;

Στα δυο πρώτα λεπτά του βίντεο βρίσκεται η απάντηση στο ερώτημα που τίθεται και μέχρι το πέμπτο λεπτό εξάγει κανείς τα δικά του συμπεράσματα γι’ αυτό το τραγικό γεγονός (αλλά καθόλου τυχαίο)…
Ποιος ξέρει άραγε τι αρνήθηκε να κάνει η Ιαπωνία για να τιμωρηθεί μ’ αυτόν τον φρικτό τρόπο από την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων;;; Για όσους γνωρίζουν, είναι πιθανώς μια προειδοποίηση για το τι μέλλει γενέσθαι σε όσους δεν “υποταχθούν”…

Οπωσδήποτε δείτε το video αναλύει τον τρόπο λειτουργίας του HAARP.
phgh NewDimensioncosmos
To eidame sto http://www.olympia.gr/