Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

H Μέρκελ προσγειώνει ανώμαλα τα προσκυνημένα χαζοχαρούμενα ευρω-πέη: "ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΧΡΟΝΙΑ / ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ"


Η Ευρώπη έχει μπροστά της ακόμη «μια δύσκολη περίοδο» επώδυνων μεταρρυθμίσεων, χαμηλών ρυθμών ανάπτυξης και υψηλής ανεργίας και δεν θα πρέπει να «χαλαρώσει» όσον αφορά τις προσπάθειές της για μεταρρύθμιση,προειδοποίησε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελαπορρίπτοντας τις αισιόδοξες προβλέψεις τύπου Ολαντρέου και των "δικών μας" κωμικοτραγικών ικετών ότι έχουν παρέλθει τα
....

Το ασύλληπτο φονικό με τα 27 θύματα σε αμερικανικό σχολείο, έρχεται να προστεθεί σε μια μακάβρια λίστα παρόμοιων επιθέσεων


Οι πιο πολύνεκρες επιθέσεις από ψυχοπαθείς και εγκληματίες,σε σχολεία σε όλο τον κόσμο


Το μακελειό στο δημοτικό σχολείο της αμερικανικής πολιτείας του Κονέκτικατ προστίθεται σε μια μακρά λίστα φονικών επιθέσεων κατά μαθητών σχολείων αλλά και φοιτητών πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο από το 1996.



Παρακάτω παρατίθεται μια σχετική λίστα από τις πιο αιματηρές επιθέσεις εναντίον μαθητών και φοιτητών:

- Στις 13 Μαρτίου 1996, στο Dunblane, της Σκοτίας, ένας 43χρονος άνεργος σε μια προφανή πράξη εκδίκησης, πυροβολεί και σκοτώνει 16 μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον δάσκαλό τους, σε ένα δημοτικό σχολείο. Αμέσως μετά αυτοκτονεί.

-Στις 30 Μαρτίου 1997, στη Sanaa της Υεμένης, έξι μαθητές και άλλοι δύο πολίτες σκοτώθηκαν σε δύο σχολεία.

- Στις 20 Απριλίου 1999, δύο ανήλικοι μαθητές οπλισμένοι με τουφέκια πυροβολούν και σκοτώνουν 12 συμμαθητές τους και έναν δάσκαλο στο λύκειο Columbine στην
...

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο Καραμανλής τρώει παϊδάκια κι εμείς τα νιάτα μας…



Ο πάλαι ποτέ καταλληλότερος, εξυπνότερος, ικανότερος, ευφυέστερος πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εθεάθη σε γνωστή ταβέρνα στα Βλάχικα να γεύεται αρνίσια κρεατοτεμάχια στα κάρβουνα, γνωστά και ως παϊδάκια.


του Στρατή Μαζίδη
Η πρώτη μου απορία ήταν πόσα αρνιά χρειάστηκε να οδηγηθούν στη σφαγή για να χορτάσει η παλιοπαρέα του ηγέτη της επανίδρυσης.
Μετά, όταν τα γέλια σταμάτησαν, άρχισαν οι πιο σοβαρές απορίες και τα νεύρα. Ο Κώστας Καραμανλής τρώει παϊδάκια και εμείς τα νιάτα μας. Και εμείς τα λύσσακά μας.
Ο ελληνικός λαός πού να τολμήσει να πάει στα Βλάχικα; Ούτε τη βενζίνη για να επιστρέψει δεν μπορεί να εξασφαλίσει και θα τη βγάλει με κουβέρ.
Μάλιστα σε κάποια στιγμή φουσκωμένος από τα κρεατοτεμάχια ανεφώνησε “Στηρίζουμε ΝΔ, στηρίζουμε Σαμαρά”.  Τελικά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς και πολύ περισσότερο να κυβερνάς κε Καραμανλή.
Ο άνθρωπος “τίποτε”, ο πιο χλιαρός και νερόβραστος πρωθυπουργός αυτής της χώρας, που αναδείχθηκε με μεγάλη πλειοψηφία τόσο το 2004 όσο και το 2007 (άσχετα αν το σύστημα του έδωσε μόνο 152 έδρες) αλλά δεν έκανε το παραμικρό.
“Έντιμος ο Καραμανλής”, “είπε την αλήθεια ο Καραμανλής” ακούω αρκετούς να λένε και με πιάνει μια ανατριχίλα στην ιδέα ότι κάποιοι καλοβλέπουν την
....

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012



AIMA
Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η γενοκτονία που πραγματοποιείται εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς σε αυτόν τον τόπο της πλήρους ασυδοσίας και της μόνιμης αφασίας. Ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων Ελλήνων ιδιαίτερα ηλικιωμένων ατόμων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες».
Ένας 75χρονος πρώην μηχανικός του ΠΝ βρέθηκε στραγγαλισμένος από γείτονες στο Πόρτο Ράφτη όπου και διέμενε μόνος. Συμφώνα με μαρτυρίες γειτόνων ο 75χρονος έκανε εργασίες στο σπίτι και έδινε δουλειά τακτικά σε αλβανούς εργάτες.
Και με αυτή τη δολοφονία οι Έλληνες δολοφονημένοι από αλλοδαπούς έχουν φτάσει τους 40 μέσα στο 2012. Πιθανότατα είναι πολλοί παραπάνω, αυτά όμως τα
...
 

Εξουδετέρωσε αλλοδαπό ληστή ο παλιός άσσος των γηπέδων Τάσος Μητρόπουλος



Ο Τάσος Μητρόπουλος ήρθε τέτ α τετ με τον άνδρα από τη Γεωργία στο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας του.
Όλα άρχισαν στις δύο το μεσημέρι. Κάποιος χτύπησε τα κουδούνια της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Τάσος Μητρόπουλος στον Πειραιά.

Ανήσυχος εκείνος καθώς τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο κάποιοι να χτυπούν τα κουδούνια και στη συνέχεια να εξαφανίζονται κατέβηκε στο ισόγειο για να ελέγξει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Τάσσος Μητρόπουλος δεν εντόπισε κάπια ύποτπη κίνηση, ωστόσο αποφάσισε να ελέγξει και στο υπόγειο. Όταν έφτασε στο λεβητοστάσιο και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και κατάφερε να τον χτυπήσει (ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο).

Ο παλιός άσσος των γηπέδων όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Ανταπέδωσε την επίθεση, έπεσε πάνω στον άνδρα και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τον οδήγησε μάλιστα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου ζήτησε απ' τους περαστικούς να καλέσουν την αστυνομία.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον Γεωργιανό.

Στην ασφάλεια του Πειραιά ο άνδρας από τη Γεωργία δήλωσε... αθώος. Είπε μάλιστα ότι απλά έψαχνε τη γυναίκα του που ... δουλεύει κάπου στην πολυκατοικία!
Έκανε ως και μήνυση κατά του Τάσου Μητρόπουλου για ... επίθεση, όμως δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί έψαχνε τη... σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και μάλιστα κρατώντας μαχαίρι.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Αντισυνταγματικό και το ίδιο το χαράτσι της ΔΕΗ λέει η απόφαση. Από εκεί πηγάζει ο πανικός της χούντας που μας κυβερνάει.



9 DEH_highΣε πλήρη πανικό και σύγχυση βρίσκεται η κυβέρνηση σε σχέση με τη γνωστή με αρ. 1101/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Εκούσιας Δικαιοδοσίας) που αφορά το χαράτσι που μπαίνει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Γιατί όμως η κυβέρνηση είναι σε τόσο πανικό ώστε να σπεύσει αφενός να διατάξει τη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι παρά τη δικαστική απόφαση και ταυτόχρονα να σπεύδει στον Άρειο Πάγο (την ηγεσία του οποίου ορίζει η ίδια), για να ακυρώσει την πιο πάνω απόφαση;
Το πρόβλημα που έχει κτυπήσει την κυβέρνηση, εκτιμούμε πως δεν είναι η μη είσπραξη του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ, αφού αυτό μπορεί να το εισπράξει πιο σίγουρα μέσα από την εφορία, με όσες δόσεις η ίδια καθορίσει. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο μέσα στην απόφαση που δεν προβλήθηκε καθόλου από τα ΜΜΕ και αυτό δεν είναι άλλο από το ότι η ανωτέρω απόφαση κηρύσσει το άρθρο 53 του Ν. 4021/2011 (που επιβάλει το χαράτσι) ως αντισυνταγματικό. Ότι προσκρούει δηλαδή στο άρθρο 4 παρ. 5 του Συντάγματος. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να διαβάσει κάποιος την ίδια την απόφαση.
Για όποιον λοιπόν δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό, σημαίνει πως ο νόμος για το χαράτσι είναι άκυρος. Δηλαδή όχι μόνο η ΔΕΗ δεν μπορεί να το εισπράξει, αλλά ούτε και η ίδια η Εφορία. Αν μάλιστα ο Άρειος Πάγος, δείξει την ίδια νομική γενναιότητα που έδειξε και το Πολυμελές Πρωτοδικείο και κηρύξει και αυτός τον νόμο αυτόν ως αντισυνταγματικό, τότε δεν αποκλείεται να αρχίσουν οι πολίτες να ζητούν πίσω ακόμα και τα χρήματά που έχουν ήδη δώσει ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.  
Είναι λοιπόν να μην βρίσκεται σε πανικό η κυβέρνηση και να μην τρέχει να σώσει τον αντισυνταγματικό της νόμο;;;
Πέτρος Χασάπης
Olympia.gr

Μάνα του Τζάμπα, χάσου!



MOTHERtzampaS

«Τα εν οίκω μη εν δήμω» ήταν μια από τις αρχές. Μια! Το τονίζω.

Γιατί οι μάνες δίδασκαν αρχές και τρόπους καλής συμπεριφοράς με την σέσουλα. «Πες ευχαριστώ, παρακαλώ, μίλα στον πληθυντικό», «Ψηλά τους ώμους, μη καμπουριάζεις, μη λες –καλέ-, να σφίγγεις το χέρι όταν χαιρετάς, να κοιτάς στα μάτια όταν σου μιλάνε». Τα αγαθά κόποις κτώνται. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και ….καρτέρει. Μη φανταστείτε τους ανθρώπους μίζερους. Το αντίθετο. Ήταν οικονόμοι, νοικοκυραίοι στα του οίκου τους αλλά κιμπάρηδες, γαλαντόμοι στις συνευρέσεις, στα δώρα τους.
Καβγάδες γίνονταν για το ποιος θα κεράσει τον άλλον. Ήταν όλα ρόδινα; Καθόλου. Αλλά η φτώχεια αντιμετωπίζονταν. Κατ΄αρχήν από τους ίδιους. Με εγκράτεια, στωικότητα, ανακύκλωση πριν την ανακύκλωση, καρτερία, σχεδόν με σοφία. Με την απόλυτη γνώση του μέχρι πού μπορεί να φτάσει το χέρι σου. Δεν είμαι απονήρευτη. Δεν ήταν όλα ρόδινα. Κι ούτε υπάρχει
....

Δεν εγκαταλείπει ο ηρωικός Πεπόνης: Νέα κλήτευση με την ιδιότητα του υπόπτου ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ



20121212-220639.jpgΣυμπληρωματικές εξηγήσεις, με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη αδικημάτων, καλούνται να δώσουν στους Οικονομικούς Εισαγγελείς ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου και άλλα δύο πρώην μέλη του Δ.Σ., για την υπόθεση της καταγγελόμενης τεχνητής διόγκωσης του χρέους του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009.
Οι κλήσεις αφορούν την έρευνα των Οικονομικών Εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, των καταγγελιών του πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, καθηγήτριας Οικονομετρίας, Ζωής Γεωργαντά, περί σκόπιμης εμφάνισης διογκωμένου του αναθεωρημένου χρέους της χώρας για το 2009, με απώτερο σκοπό την ένταξη της σε
ευρωπαϊκό μηχανισμό με τη συμμετοχή του ΔΝΤ.
Η κ. Γεωργαντά η οποία έχει δώσει πολύωρη κατάθεση στους Εισαγγελείς, ισχυρίζεται ότι με μη αποδεκτή επιστημονικά μεθοδολογία το αναθεωρημένο έλλειμμα του
...

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ανάκληση και άλλου ακατάλληλου προϊόντος από τα Γερμανικά Lidl. Μας πρόσφεραν μελομακάρονα με μούχλα αυτή τη φορά...



Πρόκειται για μελομακάρονα με την εμπορική επωνυμία "Γλυκάνθη Μελομακάρονα", συσκευασμένα σε χάρτινες συσκευασίες του 1 κιλού, με ημερομηνία λήξης 31/1/2013, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα για την εταιρεία LIDL Ελλάς & Σία ΟΕ.

Παρουσία μούχλας σε μελομακάρονα για τα οποία η εταιρεία LIDL Ελλάς είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απόσυρσης από την κατανάλωση, χωρίς ενημέρωση των καταναλωτών, διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για αγορά μελομακάρονων με επιφανειακή ευρωτίαση (μούχλα) από σούπερ μάρκετ της εταιρείας LIDL Ελλάς, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου των προϊόντων από την ελληνική αγορά και έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Πανηγυρίζει ο Πάγκαλος για τις παραιτήσεις των πολιτευτών των “Ανεξαρτητων Ελλήνων”! Πρέπει να διαλυθούν για την υγεία του πολιτικού μας συστήματος!!!


20121211-221157.jpg Όπως καταλαβαίνετε, η υγεία του πολιτικού τους συστήματος, είναι ο καρκίνος της πατρίδας. Καλό είναι όμως να εκφράζουν τους πόθους τους, για να καταλαβαίνουν οι ολίγοι χαχόλοι που ενημερώνονται ακόμα από τους εργοδότες τους.
«Είναι καλό να διαλυθεί για την υγεία του πολιτικού μας συστήματος», είπε, και μίλησε για αλαμπουρνέζικο κόμμα που συγκροτήθηκε από αριβίστες!
«Μαζεύτηκαν άνθρωποι κάθε είδους, αριβίστες σ’ αυτό το κόμμα. Άνθρωποι που είχαν τσακωθεί με τον Σαμαρά, τον Καραμανλή για οποιοδήποτε λόγο και έκαναν αυτό το πράγμα να εκφράζεται με αλλοπρόσαλλη μορφή. Είναι πολύ λογικό το κόμμα αυτό να διαλυθεί, για
την υγεία του πολιτικού μας συστήματος και του πολιτικού διαλόγου».
Και πρόσθεσε ο Θόδωρος Πάγκαλος: «χαίρομαι αν η διάλυση αυτή επέλθει όσο το δυνατόν συντομότερο. Θα βοηθήσει το πολιτικό σύστημα. Το να υπάρχουν αλαμπουρνέζικα κόμματα με ιδιόρρυθμους αρχηγούς που λένε ό,τι τους κατέβει και οπαδούς πρωτεργάτες βουλευτές που λένε «δεν πειράζει, αφήστε τον, κάτι είπε παραπάνω» δεν είναι σοβαρό θέαμα».!olympia.gr

ΑΓΡΙΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ - ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΣΤΟ TWITTER: "ΤΑ ΄ΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΟΥ"!



moyroytis-vaksevanis

Απίστευτο εκατέρωθεν κράξιμο στο Twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον διευθυντή στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη. Αφορμή αποτελεί σχόλιο που έκανε ο Βαξεβάνης ότι ο πρωθυπουργός έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό.
Ο Μουρούτης αναμετέδωσε το σχόλιο και απάντησε: «Μέχρι κι εσείς έχετε γράψει το αντίθετο, πώς ξεχνά η "διεισδυτική δημοσιογραφία"...». Η αντίδραση του Βαξεβάνη ήταν άμεση. «Την κατάντια της διακυβέρνησης αυτής, πέρα από τα οικονομικά στοιχεία τη δείχνει ότι εκπροσωπείτε τον πρωθυπουργό», έγραψε ο δημοσιογράφος κι η δημόσια
...

Ο μπουμπούκος χαίρεται στη μακρινή Αυστραλία...


MH ΦΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ...


adonis-gergiadis

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης twitter κοντεύει να «γονατίσει» από τον φόρτο εργασίας στην οποία την υποβάλλει ο εργώδης υπερασπιστής του Μνημονίου κ. Γεωργιάδης (και αυτή την εβδομάδα είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας).
Πήγε στην Αυστραλία και ανεβάζει κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες από τις δραστηριότητές του εκεί. Δεν μπορεί να αφήσει παραπονεμένους τους φανατικούς παρακολουθητές των έργων και των ημερών του. Ο Αδωνις στο ραδιόφωνο παραχωρεί -για δισεκατομμυριοστή φορά- συνέντευξη. Ο Αδωνις σε συνάντηση με ομογενείς. Ο Αδωνις στο κτίριο της ΑΧΕΠΑ, σε βήμα κεκοσμημένο με γιρλάντες και τη χάρη του. Ο Αδωνις ποζάρει μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου έχοντας ως
...
 

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΒΕΛΓΙΟ: Χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος οι Βρυξέλλες για να μην «προσβληθούν» οι μουσουλμάνοι και παρόμοιου ύφους κατασκευή με σκαλωσιές έβαλε και ο Καμίνης στην Αθήνα!!!



Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετούσαν τα προηγούμενα χρόνια στις Βρυξέλλες. 

Ο δήμος των Βρυξελλών αποφάσισε να μην στολίσει φέτος με χριστουγεννιάτικο δέντρο την κεντρική πλατεία (Grand Place), αλλά να τοποθετήσει μία ηλεκτρονική εγκατάσταση, προκειμένου να μην.... προσβληθεί ο τοπικός μουσουλμανικός πληθυσμός!

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την θυμωμένη αντίδραση των κατοίκων των Βρυξελλών, οι οποίοι έχουν ήδη συγκεντρώσει πάνω από   10.000 υπογραφές ζητώντας την άρση της απόφασης.



 Σύμφωνα με την εφημερίδα των Βρυξελλών «Brussels News», το ηλεκτρονικό δέντρο είναι μία κατασκευή ύψους 25 μέτρων, η οποία αποτελείται από τηλεοπτικές οθόνες. Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανέβουν στην κορυφή του ηλεκτρονικού δέντρου και από εκεί να θαυμάσουν την θέα της πόλης.

Όμως, οι κάτοικοι των Βρυξελλών έχουν αντίθετη άποψη και ζητούν να τοποθετηθεί, όπως κάθε χρόνο, το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Και η αντίστοιχη δική μας οθόνη-δέντρο:



 

Δημήτρης Κρεμαστινός: Θέατρο τα πόθεν έσχες των πολιτικών


Δημήτρης Κρεμαστινός: Θέατρο τα πόθεν έσχες των πολιτικών


Διαμαρτύρεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός για το “θέατρο” με τα πόθεν έσχες των πολιτικών και σε επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη αναφέρει ότι όσοι έχουν εισοδήματα σε off shore δεν τα δηλώνουν.


Ολόκληρη η επιστολή του κ. Κρεμαστινού:

Προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Κύριε Πρόεδρε,
Επ’ ευκαιρία της δημοσιοποίησης από τη Βουλή σήμερα των Πόθεν Έσχες των βουλευτών, ειλικρινά διερωτώμαι πότε θα σταματήσει αυτό το ‘θέατρο’. Η Βουλή ανακοινώνει τα Πόθεν Έσχες.
Tα ΜΜΕ φωτογραφίζουν τους βουλευτές που δηλώνουν τα υψηλότερα εισοδήματα, χωρίς βεβαίως να αναφέρουν αν αποκτήθηκαν και πόσα από την πολιτική. Εν συνεχεία, αρχίζουν
...
 

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η παρέμβαση Στουρνάρα για το χαράτσι



syriza“Η απαράδεκτη παρέμβαση του κ. Στουρνάρα στο θέμα της είσπραξης του «χαρατσιού» από τη ΔΕΗ αποδεικνύει ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν σταματά πουθενά. Ούτε σε δικαστικές αποφάσεις, ούτε σε νόμους. Θα επιχειρήσει να τα «κάνει όλα», προκειμένου να εξοντώσει οικονομικά τον κόσμο της εργασίας ώστε να τον ρίξει εξαθλιωμένο στα δίχτυα της άγριας εκμετάλλευσης και του μαύρου εργασιακού μεσαίωνα”, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Απέναντί του, όμως, θα βρει το κίνημα των πολιτών που θα επιβάλλει την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και την κατάργηση όλων των αντισυνταγματικών, άδικων και βάρβαρων χαρατσιών”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Αυτοκτόνησε ο διευθυντής παραγωγής της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ



667
Τέλος στη ζωή του έβαλε o 52χρονος διευθυντής παραγωγής στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη,στα Γιάννενα. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του καθώς νωρίτερα είχε καταναλώσει ποσότητα φυτοφαρμάκων.Σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του,ο 52χρονος το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος.Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας, αλλά …και στους κτηνοτρόφους της Ηπείρου.
Epirusgate

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟΥ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΤΗΝ Μ. ΒΟΔΑ



photo-6

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ 64ΧΡΟΝΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ 

Έναν εφιάλτη έζησε ένας 64χρονος άντρας όταν στο ψιλικατζίδικό του μπήκαν δύο λαθρομετανάστες και χωρίς καν να του ζητήσουν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο του, του επιτέθηκαν με μαχαίρι, προσπαθώντας να τον σκοτώσουν!
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρίσκεται το κομμωτήριο του Αργύρη. Ο Αργύρης, είναι ο άνθρωπος που ένα μήνα πριν, με πέντε μαχαιριές δίπλα στην καρδιά, γλίτωσε παρά τρίχα τον θάνατο από
...
 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ! Διαβάστε για να καταλάβετε έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους παραδόθηκε η χώρα στα ξένα αρπακτικά.




FISIKO-AERIO

Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας

Αυτή είναι η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,
....που παραδόθηκε τον Ιούλιο 2012 στους Λαζαρίδη - Σαμαρά.
Η έκθεση έχει συνταχθεί από τον Μάρτιο 2012 και, πριν τους Λαζαρίδη - Σαμαρά, είχε παραδοθεί στην Deutsche Bank.
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ.
Στην τελευταία σελίδα υπάρχει και περίληψη στα Ελληνικά.
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ